2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Zorla Mor formayi ustunuze geciren mi var bu kadar olay oluyo...

Topu topu herkezin alacagi 1 forma cikan olaya bak..

bir forma rengine bakıpta maç izlememeğe karar vermek ne derece bir Galatasaray taraftarlığıdır bence bunun tartışılması lazım...

formaları çok beğendim gittim kombine aldım bi dünya forma aldım süper taraftarım ben,

formaları beğenmedim, maçlarıda izlemem üründe almam... eee ben neyim şimdi???

geçiniz bunları geçiniz...

Tabi ki de Ölümüne Galatasaray ama sarı-kırmızı renklere aşıkken bizim renklerimiz bu iken yakışmıyor mor forma felan.Seneye pembe de çıkarırlar ondan önlem alalım istiyorum.

Ferhat çözüm çok basit Adidasla anlasmayı feshedip Nike ile anlasıcaksın Dünyanın önde gelen kulupleri hep Nikeyı kullanıyor hepside çok memnun

LEO FRANCO KALECI FORMANIN HAKKINI VERMISLER.

Beyaz....yorumsuz

Parcali, güzel ama sari rengi sol tarafa alsan, kirmiziyi sag tarafa olsan

eflatun, güzel. Sonucta Galatasaray formasi

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Abartıldığı kadar kötü değil. Hatta bence mor güzel olmuş.

Geçen sezonda Turuncu için neler denmişti? İki galibiyet, Kewell'in golleriyle herkesin sırtında 19 numara turuncu Kewell forması.

Bu senede Keita atar 4-5 tane herkes mor alır.

Bizim miillet sever aşırı tepki vermiye. Belki de çoğo kişi Tv görüntülerini izlemeyip, formaları sadece resimlerden bir kısmını görerek tepki veriyor.

Mor yakışmış Arda'ya. Güzel duruyor.

Kesinlikle katılıyorum, nasıl Kewella özdeşleştiyse turuncu bu sene de keita iyi başlar takım da iyi başlarsa leblebi gibi satar mor forma bence, sahşen diğerlerinden alırım ben ama yinede mor değişikliktir bir kere çıkacak olan bir forma daha çok satabilir bunu da düşünmek lazım sonuçta her sene mor formamız çıkmıyor

bir forma rengine bakıpta maç izlememeğe karar vermek ne derece bir Galatasaray taraftarlığıdır bence bunun tartışılması lazım...

formaları çok beğendim gittim kombine aldım bi dünya forma aldım süper taraftarım ben,

formaları beğenmedim, maçlarıda izlemem üründe almam... eee ben neyim şimdi???

geçiniz bunları geçiniz...

Sen benim taraftarlığımı neden tartışıyorsun.Şu ana kadar Galatasaray'ın her seneki forması en az bir tane var bende.

Bir forma rengi icin maclari izlememen normal mi yani? bu mudur senin taraftarligin?Tamam elestirirsin gecersin gidersin, mac izlemiycem falan nedir bu afra tafralar...?

Tepkimiz MOR Formaya

Rengimiz SARI KIRMIZI

ARMAMIZ GALATASARAY

Uzerinde GALATASARAY Arması Var diyede GALATASARAY rezil hale sokacak degiliz.. ozaman su pembeye de arma takalım satalım nasıl olsa taraftar sadece armaya bakıyor diyee..

GECINIZ... Bu sene forma almıyacagım kırmızı cıkarsa belki..

Ferhat çözüm çok basit Adidasla anlasmayı feshedip Nike ile anlasıcaksın Dünyanın önde gelen kulupleri hep Nikeyı kullanıyor hepside çok memnun

Adidas da bekliyordu Galatasaray bizimle sözleşmeyi fesh etsin diye.5 yıllık anlaşması var adamın tapu gibi,çıkar ver parayı.Bu arada nike hayranlığı var herkeste,nike ne yapıyor allahınızı severseniz ?

Barça,ManU'ya özel forma,diğer takımlara hep aynı dizaynlar.Adidas iyidir iyi. :)

yahu kimse illa ki alın demiyo ki. hosunuza gittiyse alırsınız gitmediyse gerekli maddi gücünüzde varsa baska sey alırsınız. ben sahsen orjinal uyku seti alcam:D hatta abimde öğrenci evine istiyodu onada alcam:Dhem bütün geliri klübe gidio hemde gercek parcalıya benzio gördüğüm kadarıyla :ka25:

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Antrenman formalarının aynısı , ne değişiklik var.

Sen benim taraftarlığımı neden tartışıyorsun.Şu ana kadar Galatasaray'ın her seneki forması en az bir tane var bende.

forma uğruna maç izlemeyecek olan bir taraftarsın süpersin sen, hatta bence bu fikrini kulube telefon aç bildir acayip korkarlar hemen değiştirirler tasarımları...

benim taraftar olarak bildiğim olayla seninki çok farklı o yüzden uzatmanın alemi yok...

Geri
Üst Alt