2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Tepkimiz MOR Formaya

Rengimiz SARI KIRMIZI

ARMAMIZ GALATASARAY

Uzerinde GALATASARAY Arması Var diyede GALATASARAY rezil hale sokacak degiliz.. ozaman su pembeye de arma takalım satalım nasıl olsa taraftar sadece armaya bakıyor diyee..

GECINIZ... Bu sene forma almıyacagım kırmızı cıkarsa belki..

Kim rezil oldu arkadaşım,kime rezil olduk ?

+

Alma,allahını seversen alma,lütfen alma,alırsan yazıklar olsun.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Bir gece ancak bu kadar kötü olabilirdi.Kış kreasyonları dediler,dans eşiğinde görebildiğimiz kadar gördük.Gerçekten amatör işiydi,profesyonel ekiplerin hazırladığı formalarıda ,gösterileri de sevmiyorum.Ben aylardır bu günü bekliyordum formalar nasıl diye,bir insan nasıl bu kadar kötü forma tasarlayabilir,Ahmet Abinin,Uğur Karaoğlunun ve diğer amatör arkadaşların formalarına hayranlıkla bakakalmıştım.Profesyonel ekiplere selam gönderiyorum.:005:

Alan adam değil ulan,kimse forma almasın,iğrenç ki bunlar,ıyk. :D

Bi kac futbolcu ciksaydi ama boyle basitce herkesi oraya toplamasalardi,2 tane forma cikarsalar,biri parcali yeni tasarim biri de harika bi forma olsaydi nolurdu sanki,illa amblemi zirt pirt idmanlarda yere dusecek kadar ozensiz olmak zorundamiyiz,mor nedir ya,gidin alin,ayrica 10 kisiden 9u begenmediyse sorun 1 kisidedir,bizde degil,ali sami yende yine herkes eski ya da yeni ama illaki sari kirmizi formalarda olucakdir,o mor da ellerinde patlar,Ardaya giydirmisler bir de maskot gibi.Bir isi de dogru yapin.

Adidas da bekliyordu Galatasaray bizimle sözleşmeyi fesh etsin diye.5 yıllık anlaşması var adamın tapu gibi,çıkar ver parayı.Bu arada nike hayranlığı var herkeste,nike ne yapıyor allahınızı severseniz ?

Barça,ManU'ya özel forma,diğer takımlara hep aynı dizaynlar.Adidas iyidir iyi. :)

Adidas iyidir iyi haklısın Murat abi seneyede bir çingene pembesi yapar artık:)

Bok atiyoruz iyi guzelde iyi yonlerine baksak bide..

Bu yil Parcali formadaki reklam kutu icinde degil.Font buyuk ihtimalle beyaz ve farkli stilde olacakmis.Coraplar kirmizi olacak.Asil temeldeki oldugu gibi.

Beyaz forma modern 2000 UEFA formasina benziyor.Sari icinde kirmizi cizgiler o gunleri hatirlatiyor...

Ama yok ben begenmemeye ayarliyim.Dogustan herseye muhalefetim diyenler var.

En olumusuza yoneliyorlar ki bence olumsuz da degil.

Mor forma da alternatif bir forma ve alternatif arayanlar icin ideal bir cesit sunmaktadir...

Saygilar.

Ben de beğenmedim formaları,daha iyi görmek lazım ama hayal kırıklığı oldu benim için.Ayrıca her sene forma alma zorunluluğu filan mı var çoğu kişi laf söylemiş ama beğenmeyen beğenmediğini söyleyecek bunun Galatasaraylılıkla filan ne alakası var anlamadım.Güzel forma yaptıkları zaman veya hoşuma giden bir forma oldumu alıyorum zaten her sene forma almak zorunda değilim.Bazı arkadaşlar abartmış tabi gay rengi,maç izlemem vs..Ama her çıkan formayı beğeneceğiz diye bir şey yok bazı arkadaşlar bunu anlasın lütfen.

aslanlar gibi gider mor rengi formamı alırım yarın arkasınada kewell ı yazdırırım...

biraz emeğe saygı, bu formalar 1 gecede tasarlanmadı elbetteki adnan polat ve idarecilerde gördüler fikir verdiler, yani onlarda bilmiyo o işi biz burda önümüzde bilgisayar herkesten daha çok biliyoruz...

geçiniz bunları, formanın ne renk ve ne şekil olduğu önemli değil göğsünde GALATASARAY arması olması yeterli benim için...

ne kadar kolay bir çalışmayı "berbat" diye karalamak...

Üç beş idareci istedi diye olacak iş değil bu! Çok yanlış bir düşünce sizinkisi. Benim zevkim Adnan Polat ile Adnan Sezgin ile aynı olmak zorunda mı? Onlar mı önemli taraftar mı? Giysinler takım elbiselerini otursunlar tribünde! işleri ne adamların! Neden taraftara sormadılar! Onlarca güzel forma tasarlamıştı renktaşlarımız. Neden hiçbiri dikkate alınmadı!

Çok mu zor böyle forma yapmak , anadolu kulubü gibi Koskoca Türk Telekom , Oyuncunun isminin üstünde koskoca Ülker.

Bi kac futbolcu ciksaydi ama boyle basitce herkesi oraya toplamasalardi,2 tane forma cikarsalar,biri parcali yeni tasarim biri de harika bi forma olsaydi nolurdu sanki,illa amblemi zirt pirt idmanlarda yere dusecek kadar ozensiz olmak zorundamiyiz,mor nedir ya,gidin alin,ayrica 10 kisiden 9u begenmediyse sorun 1 kisidedir,bizde degil,ali sami yende yine herkes eski ya da yeni ama illaki sari kirmizi formalarda olucakdir,o mor da ellerinde patlar,Ardaya giydirmisler bir de maskot gibi.Bir isi de dogru yapin.

Isyaniniz neye ? Parcalinin olmasi bile yeter, digerlerini yönetimde onaylamis. Ister alin, ister almayin...

Bu sene 2 tane forma var,biri fenerin arma formasi digeri de besiktasin beyaz formasi,gerisi fiyasko,birtanesi bile guzel degildi,gecen sene turuncu ne kadar harika olmussa bu sene mor o kadar buyuk hayal kirikligi.

Ya kuş karga ne diyosun ya.Hoplarım ama morla koyduk vayy uğuruna bak bee demem..

Ne biliyim renkdaş benim takım çıplak çıksa sahaya izlerim ben, morla izlemem deyince insan şüpheye düşüyor..

Uğuru yok zaten sonuçta forma çıkıcak topçular oynayacak, maçı izlemem demeyeceksin o zaman

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Bir gece ancak bu kadar kötü olabilirdi.Kış kreasyonları dediler,dans eşiğinde görebildiğimiz kadar gördük.Gerçekten amatör işiydi,profesyonel ekiplerin hazırladığı formalarıda ,gösterileri de sevmiyorum.Ben aylardır bu günü bekliyordum formalar nasıl diye,bir insan nasıl bu kadar kötü forma tasarlayabilir,Ahmet Abinin,Uğur Karaoğlunun ve diğer amatör arkadaşların formalarına hayranlıkla bakakalmıştım.Profesyonel ekiplere selam gönderiyorum.:005:

Doğru söze ne denir.

Adidas iyidir iyi seneyede bir çingene pembesi yapar artık:)

Ulan şu formadan 2 sene sonra Fenerbahçe'de çıkarıcak,o zaman herkesin ağzının suyu akacak,vay anasını Fener'e ne forma çıkarmışlar diye.Turkuaz'ı ilk çıkaran da biziz,o zaman da beğenmemiştik.

Çingene pembesi olayına gelince,çıkarsınlar,almayan da :ka21:

Geri
Üst Alt