2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Kim rezil oldu arkadaşım,kime rezil olduk ?

+

Alma,allahını seversen alma,lütfen alma,alırsan yazıklar olsun.

bir sezon baslasın gorusecegiz...

Arkadaslarından bu kelimeyi cok duyarsın " Ne oldu Morardınız...!!! "

ondan sonra gorucem... Biz Hacettepe degiliz Bizim Rengimiz SARI KIRMIZI...

Gecen sezon Turuncu Forma cıkarıldı onu anladık turuncu SARI KIRMIZI tonlar iceriyordu eee peki MOR hangi renk tonlarını iceriyor...

Isyaniniz neye ? Parcalinin olmasi bile yeter, digerlerini yönetimde onaylamis. Ister alin, ister almayin...

isyan o galatasarayla uzakdan yakindan alakasi olmayan mor formaya ve ayrica tanitim gecesine,ha beni kimse duymaz tabii birazdan gidip uyurum,almam olur biter ama burda dusuncemizi yazariz.

Turuncu forma geliştirilseydi, yada Barca'nın bi ara yaptığı gibi fosforlu bi sarı rengi denenebilirdi. Konya bile fosforlu forma yaptı. Mor formadan çok çok daha iyi olurdu bunlar. Geçen seneki Hacettepe formasını armasını değiştirip piyasaya sürmüşler.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Rijkaard bile utanmıştır yemin ediyorum böyle gece'ye!

Ne biliyim renkdaş benim takım çıplak çıksa sahaya izlerim ben, morla izlemem deyince insan şüpheye düşüyor..

Uğuru yok zaten sonuçta forma çıkıcak topçular oynayacak, maçı izlemem demeyeceksin o zaman

Abi o o anlık sinir.:DAma cidden beğenmedim.Cıplak çıksa bile izlerim bende tabii..

Hahaha gay renkli.Bunlar pembe giyen adama da top gözüyle bakıyorlardır. :D :D

Aranızda varya odunla dövülesi insanlar var ..:asd:

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Yine alacağız Parçalıyı ancak bu nasıl bir beceriksizliktir yahu.

Resmen Paint'te yapılmış formalar, yazı font'u da "Comic Sans".

Hadi biz sesimizi çıkaramıyoruz bir yere kadar, yetkililerimizin gözü yokmu?

Tasarımı bana verselerdi keşke, parayı fakire fukaraya dağıtırdım en azından.

Adidas için konuşan adamın cebindeki peçete maviydi..:mad:

Turuncu forma geliştirilseydi, yada Barca'nın bi ara yaptığı gibi fosforlu bi sarı rengi denenebilirdi. Konya bile fosforlu forma yaptı. Mor formadan çok çok daha iyi olurdu bunlar. Geçen seneki Hacettepe formasını armasını değiştirip piyasaya sürmüşler.

:ka05::ka05: Sana katılıyorum Aysel.. Yürü be.. Aynı fikirdeyiz..

Bu sene 2 tane forma var,biri fenerin arma formasi digeri de besiktasin beyaz formasi,gerisi fiyasko,birtanesi bile guzel degildi,gecen sene turuncu ne kadar harika olmussa bu sene mor o kadar buyuk hayal kirikligi.

Fenerin arma formasımı:eek::eek::eek::eek::eek:

Çok şükür Allahım dal budak çıkan formam yok bu yüzden Galatasarayımı seviyorum...:ka05:

ARKADASLAR SIZIN GÖREVINIZ SIMDI NE ?

Cok iyi forma tasarimlari yapan arkadaslarimiz var burada, el ele birlesin tek yürek olun ve bugünden baslayin 2010-2011 formalarin dizaynlarini yapmaya. Yapin ve onca tasarimlarin icinde 3-5 tane secin. Baslayin Galatasaray'in email'ini bombalamaya. Simdiden baslayin tasarimlara, ve formalar yapilmadan önce sizin tasarimlari ulastirin yönetime. ARTIK BUGÜNDEN ITIBAREN BASLAYIN, BU ISTE BENDE VARIM !!!

Bu sene 2 tane forma var,biri fenerin arma formasi digeri de besiktasin beyaz formasi,gerisi fiyasko,birtanesi bile guzel degildi,gecen sene turuncu ne kadar harika olmussa bu sene mor o kadar buyuk hayal kirikligi.

Noktaa..

.

bir sezon baslasın gorusecegiz...

Arkadaslarından bu kelimeyi cok duyarsın " Ne oldu Morardınız...!!! "

ondan sonra gorucem... Biz Hacettepe degiliz Bizim Rengimiz SARI KIRMIZI...

Gecen sezon Turuncu Forma cıkarıldı onu anladık turuncu SARI KIRMIZI tonlar iceriyordu eee peki MOR hangi renk tonlarını iceriyor...

Duz mantikli adama duz mantik kuracaksin buyur;

Kirmizi forma..

Ne oldu kizardiniz...derler..

O ne der,bu ne der diye yasiyacaksak isimiz zor be..

Üç beş idareci istedi diye olacak iş değil bu! Çok yanlış bir düşünce sizinkisi. Benim zevkim Adnan Polat ile Adnan Sezgin ile aynı olmak zorunda mı? Onlar mı önemli taraftar mı? Giysinler takım elbiselerini otursunlar tribünde! işleri ne adamların! Neden taraftara sormadılar! Onlarca güzel forma tasarlamıştı renktaşlarımız. Neden hiçbiri dikkate alınmadı!

parçalı forma bizim demirbaş formamızdır, parçalıya adam gibi bir tasarım yapmasınlar zaten klasik giyelim alalım dolaşalım ama 10 tane tasarım bile olsa parçalı olmalıdır olmak zorundadır...

ama yenilik olmasın mı? sorun sen ben diğer renktaşlar değil, hangi birimize sorabilirler ki hangi birimizin fikirlerine bakabilirlerdi? 100 200 kişi değil milyonlar var işin içinde...

geçen senede turuncu forma süperdi ama 4-1 kadıköyden sonra adam gibi giymediler o formayı uğursuz diye, böyle saçma sapan inançlarımızda vardır bizim...

bu tepki nedir onu anlayamadım???

formayı almam tamam almayın zorla bişey yok ama mor renkte formayı giydiğimiz maçları izlemem de ne demektir onu anlamadım zatende kimse anlatamaz...

Geri
Üst Alt