2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Nike ;

barfar@11.jpg

Seneye çingene pembesi forma tasarlarlar demedi demeyin

Bu daha birşey degil seneye çingene pembesi geliyor.Önlem almassak

arkadaşlar bi sorum olacak ben çorumdayım ve store yok ve ankarayada gitme imkanım yok mor forma alacağım ama resmi siteden alacağım ad yazdırabilirmiyim eğer yazdıramazsam arka tarafta numara veya arda falan yazarmı :(

arkadaşlar bi sorum olacak ben çorumdayım ve store yok ve ankarayada gitme imkanım yok mor forma alacağım ama resmi siteden alacağım ad yazdırabilirmiyim eğer yazdıramazsam arka tarafta numara veya arda falan yazarmı :(

www.gsstore.org

Bu sitede sorularına yanıt bulabilirsin.

Ne olsa beğenirdiniz ?

ya bu mor formalar özel bir kumaştan olacak denmiyormuydu. bildiğin hacettepe forması gibi olmuş. ama söylemem gerekiyor tasarımların içinde bence en iyisi de mor forma olmuş özellikle beyaz formalar antreman t-shirtünden öteye gitmemiş maalesef. bir de bir arkadaş mor forma için "onla maça gidilmez" demiş katılmıyorum alacağım ve giyip gideceğim :D

Çok biliyorsanız almayın Allah Allahh.Ne yapalım yani klüp binasına yürüyüş yapalım da değiştittirelim formalı isterseniz ?

Beğenmeyen almaz diğer ürünlerden alır,beğenen de alır babalar gibi üstüne giyer kardeşim.Ne ezik Fb taraftarına,ne de BJK taraftarına bakmadan alırsın giyersin formanı,bu kadar basit !

ya bu mor formalar özel bir kumaştan olacak denmiyormuydu. bildiğin hacettepe forması gibi olmuş. ama söylemem gerekiyor tasarımların içinde bence en iyisi de mor forma olmuş özellikle beyaz formalar antreman t-shirtünden öteye gitmemiş maalesef. bir de bir arkadaş mor forma için "onla maça gidilmez" demiş katılmıyorum alacağım ve giyip gideceğim :D

Dokundun mu hiç?Biliyomusun kumaşının nasıl olduğunu

bu sezon kırmızı formamızda olacak deniyordu Kırmızı forma kullanıcakmıyız bu sezon?

siz onu bunu boşverinde formaların arkasında ülker yazısı olacak o halde alacak olan varmı ülker yazısı o kutsal formada önemli değil yazsın diyen varmı aranızda bunu tartışan yok taraftar formalarında bari ülker yazısını koymasaydınız........:42::42::42::42:

ya abiler ben ankara bilkent storeyi arasam bana mor forma bedeni M olsun desem parayı ve kargoyu teslimatta ödeyeceğim desem yollarlarmı?

bide forma 9 numara olsun ve arkasına yavuz yazılsın desem olurmu ?

ya abiler ben ankara bilkent storeyi arasam bana mor forma bedeni M olsun desem parayı ve kargoyu teslimatta ödeyeceğim desem yollarlarmı?

bide forma 9 numara olsun ve arkasına yavuz yazılsın desem olurmu ?

Ara , sana yardımcı olacaklardır.

arkadaşlar sizce mor forma nasıl ya bana gülerler diye çekiniyorum aslında onu alacağımda

Geri
Üst Alt