- 9 Ağustos 2011
- 59.592
- 34.318
- 3.558
bakma rtas sen ona basket topunu sektiremeyecek adam sana kulp buluyo. elestirmek icin elestiriyor aldırıs etmicen bu tiplere. buram buram yeteneksizlik kokuyo hareketleri.Sen ne gördüysen doğrudur renktaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakma rtas sen ona basket topunu sektiremeyecek adam sana kulp buluyo. elestirmek icin elestiriyor aldırıs etmicen bu tiplere. buram buram yeteneksizlik kokuyo hareketleri.Sen ne gördüysen doğrudur renktaş.
Caddebostana gel Lebronu gör derimbakma rtas sen ona basket topunu sektiremeyecek adam sana kulp buluyo. elestirmek icin elestiriyor aldırıs etmicen bu tiplere. buram buram yeteneksizlik kokuyo hareketleri.
Seninle 3*3 tek pota ekibine 3+1 tipi bir takımda aynı takımda olmak isterim.Evet basket etkinliği yapılırsa davet edilmezsem üzülürüm
Abi benim kondisyon leş. Bi kondisyonlu 40 yaş üstü tayfaya bi de fizikli 15-20 yaş tayfaya gücüm yetmiyor. Benim gibi 30 civarı göt büyüten tayfa bulursak girişebiliriz.Seninle 3*3 tek pota ekibine 3+1 tipi bir takımda aynı takımda olmak isterim.
Bu konu da zeki adam her zaman 1 adım önde olur. Ara ara da sende biraz bireysel çalışıp makatı küçültürsen oda zamanla kapanır. Bakma bende her Allah'ın günü basket oynamıyorum.Abi benim kondisyon leş. Bi kondisyonlu 40 yaş üstü tayfaya bi de fizikli 15-20 yaş tayfaya gücüm yetmiyor. Benim gibi 30 civarı göt büyüten tayfa bulursak girişebiliriz.
No look paslarımla coştururum
Sende bisiklet kondisyonu vardır. Ben de biraz spor yapsam diri bir Onur acayip şeyler yapabilirBu konu da zeki adam her zaman 1 adım önde olur. Ara ara da sende biraz bireysel çalışıp makatı küçültürsen oda zamanla kapanır. Bakma bende her Allah'ın günü basket oynamıyorum.
Aynen zaten oda olmasa benim de senin yaptığın tarif den farkım olmaz.Sende bisiklet kondisyonu vardır. Ben de biraz spor yapsam diri bir Onur acayip şeyler yapabilir![]()

yıllar evvel wpden görmüştüm de telefon yedeksiz cortlayınca numaraların yarısından fazlasını kaybettim. wasf da o ara yitirdiklerimdendi...Vasf fotonu at
zamanı gelince vasf seni buluryıllar evvel wpden görmüştüm de telefon yedeksiz cortlayınca numaraların yarısından fazlasını kaybettim. wasf da o ara yitirdiklerimdendi...
Aynen zaten oda olmasa benim de senin yaptığın tarif den farkım olmaz.
Belki bu da sana bir yerden vesile olur.
ben yoktum maçtaVasf fotonu at
Niye milleti maça davet ediyon olum o zamanben yoktum maçta
Vasf fotonu at
SalırmısınBende bir adet fotosu mevcut. Küpeli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi