2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Ezeli rekabette son cephe: Kaya Peker

Ezeli rekabette son cephe: Kaya Peker

Fenerbahçe Ülker'in istediği Kaya Peker'e teklif götüren Galatasaray, Oğuz Savaş ve Domercant'la da ilgileniyor

Ezeli rekabet basketbolda da transfer piyasasını kızıştırdı. Fenerbahçe Ülker'in renklerine bağlamak istediği Kaya Peker'e talip olan Galatasaray, ayrıca sarı-lacivertliler ile sözleşmesi biten milli pivot Oğuz Savaş'a da teklif götürdü. Engin Atsür transferinde ezeli rakibine yenik düşen, Ömer Aşık'ı da ikna edemeyen Galatasaray'ın Oğuz-Kaya ikilisinden birini mutlaka almak istediği belirtildi. Fakat Oğuz'un kendisine çok yüksek bir rakam öneren Efes Pilsen ile 1-2 gün içinde sözleşme imzalayacağı belirtildi. Galatasaray'ın ayrıca Siena ile sözleşmesi biten Henry Domercant ile de temasta olduğu belirtildi. Ancak Domercant'ın 1 milyon Euro'luk yıllık ücretinde indirim yapmaya yanaşmaması işi zorlaştırıyor.

KİMİ SEÇECEK?

Fenerbahçe Ülker'in ardından Galatasaray'ın da teklif götürdüğü Kaya Peker'in hangi formayı seçeceği merakla bekleniyor. Milli pivotun Efes pilsen'de kalıp kalmayacağı ise şu anda meçhul.

Sabah

Cevap: Ezeli rekabette son cephe: Kaya Peker

Bu ne yahu. Çoluk çocuk işine döndü artık.

Cevap: Ezeli rekabette son cephe: Kaya Peker

Anlamadım Bilader Konuyu açmama mı bir şey dedin.. Adı Bizle Geçiyordu Kaya'nın Bizimle ilgili haberdi Paylaşayım dedim.

Yok hacı ne alaka :) Medyaya diyorum bir transfer haberi olmayagörsün artık hemen böyle haber yapacaklar.

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Daha evel blogumuzdan duyurmuş olduğumuz transfer gün itibariyle resmen bitmiştir. Botaşspor'a oyuncu için bonservis ücreti ödenecek ve akşam saatlerinde bonservis konusunda anlaşmaya varıldı. Genç oyuncuya hoşgeldin diyor ve formamız altında üstün başarılar diliyoruz.

Dürdane Gülşah Gümüşay kimdir?

Doğum tarihi: 1989

Pozisyonu: Forvet (SF, PF)

Takımı: Botaşspor

İstatistik: 26 maç - 25 dakika - 7.46 sayı - 2.9 ribaund - 1.4 asist

Dün bir guard la anlaşmak üzere olduğumuz haberini paylaşmıştık ve ister istemez heyecanlanmıştık buna bizlerde dahiliz.. Bizler de dahiliz diyorum çünki haberin kaynağı olan değerli büyüğümüz bize isim zikretmedi. Sabit olan şudur ki haber doğrudur ve anlaşma yapılacaktır bizde beklemedeyiz...Bu konuda söyleyebileceğim tek bilgi oyuncunun genç ve ncaa de sayı krallığı başarısının olmasıdır..Saygılar...

Tahmini olan ?

Radyospor'da Mirsad Galatasaray'a lafları geçmiş. Umarım yalandır.

Hala Cenk , Oğuz , Kaya , Ömer , Dudley . Bir sürpriz bekliyorum.

Aubrey Coleman 25.6

Stephen Curry 28.6

Reggie Williams 27.8

Adam Morrison 28.4

Keydren Clark 25.8

Ncaa'de son yıllarda sayı kralı olmuş oyuncular bunlar.Williams ve Clark'ın iki tane birinciliği var.Curry ve Williams şu an Golden State'in oyuncuları,Curry zaten imkansız da Williams bir sezon Fransa'da oynamış belki o olabilir.Morrison zaten Lakers'ta onunda geleceğini zannetmiyorum.Clark Aris'te oynuyor birkaç avrupa takımında daha oynamış eğer denildiği gibi ncaa sayı kralı gelecekse en mantıklısı o gibi duruyor.Coleman'ın ise hiçbir avrupa tecrübesi yok,hocanın risk alacağını düşünmüyorum.

Erkek basketbolda Wild Card ile Euroleague'e katılma ihtimalimiz varmış.

stephen-curry.jpg

Bence bu adam gelicek:D

Mirsad'ı okudum önceki sayfada.Aman diyeyim...:)

Basketbol şubemizin yönetimi Eurolig'e o kadar yabancı ki bizi Eurolig'e alacakları hiç aklımdan geçmemişti.Aslına bakarsak hiç haketmiyoruz ama düzenli yatırım ve Eurolig seviyesinde salon herşeyin anahtarı bunlar,zor değil ama istek olması lazım.

Allah o kutsal formayı Mirsad gibi şerefsizlerin giymesini nasip etmesin.

Geri
Üst Alt