2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

bugün karşıyaka'dan yöneticilerle samimi 1-2 kişiyle konuştum..

futbol takımı için uzun uzun yabancı oyuncu aradıklarından bahsettiler..

furkan konusunda da yönetim satılmayacağını söylemiş birkaç hafta önce..

ancak şuanda satılması yine gündemdeymiş ve gelicek para doğrudan yine basket takımına harcanması planlanıyormuş..

daha önce o parayı futbola aktarmayı düşünüyolarmış ancak basket takımı bu yıl avrupa'da olunca böyle karar alınmış..

furkan transfer olduğu taktirde %90 bize geliyor diyebilirim..

bugün çıkan böyle bir haberde var ;

Karşıyakalı Furkan için Dev Kapışma

Milli basketbolcu için G.Saray'la 2 milyon liraya anlaşan Karşıyaka'nın kapısını F.Bahçe de çalınca işler karıştı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın milli oyuncusu Furkan Aldemir için İstanbul kulüpleri yarışa girdi. Önceki gün İstanbul'da Galatasaray Başkanı Adnan Polat'la görüşen ve 2 milyon TL karşılığı el sıkışan KSK yönetiminin yeni bir teklifle kafası karıştı. Devreye giren Fenerbahçe Ülker, 19 yaşındaki Furkan için '1.5 milyon dolar artı 1 yıl KSK'de oynasın' teklifinde bulundu. Galatasaray da buna karşılık teklife, 'Furkan başka kulübe satılırsa Karşıyaka'ya yüzde 50 pay verilecek' maddesini ekledi. Furkan'ın menajeri Ati Koç ile G.Saray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmudi'nin yakın ilişki içinde olması nedeniyle genç pivotun sarı- kırmızılı ekibe gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Milli basketbolcunun Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme için 2 milyon lira alacağı öğrenildi.

RAHAT DURAMIYORUZ, RAHAT OLAMIYORUZ - KALBİ YEŞİL KIRMIZI ATANLARIN SİTESİ - KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ -  KSK - KAF-SİN-KAF

fener'den teklif olduğuda doğruymuş ancak eğer bir yere giderse bu Galatasaray olur diyorlar...

bana kalırsa bu transfer bitti sayılır.. furkan konusunda daha önce hiç bu şekilde konuşmazdı bu insanlar..

TORBAOĞLU: FURKAN BU SEZON KALMALI

ÖZEL HABER

YeşilKırmızı ekibi olarak görüştüğümüz basketbol şube başkanımız Nazım Torbaoğlu, Furkan transferi hakkında bugün gelinen noktayı ve son gelişmeleri değerlendirdi. Furkan'a resmi olarak Galatasaray'ın teklifte bulunduğunu, ayrıca Fenerbahçe'nin de basketbolcumuzla ilgilendiğini belirten Torbaoğlu kendilerinin basketbol şube yönetimi olarak Furkan'ın bu sezon mutlaka Karşıyaka'da kalması gerektiğini düşüncelerinin sonuna kadar arkasında olduklarını ve bu düşüncelerini kulüp başkanımız Hüseyin Çalışkan'a yapılan toplantı da aktardıklarını söyledi. Nazım Torbaoğlu ayrıca ana yönetimimizin de kabul ettiği ve onayladığı bir teklifin olmadığını söyledi.

Camia içerisinde, Karşıyaka'nın transfer geçmişinde ender görülen 2 milyon TL'lik teklife sıcak bakan kişilerin olmasının doğal olduğunu sözlerine ekleyen şube başkanımız, dün yaptığı resmi açıklamada da belirttiği gibi tüm transferlerimizin Furkan'ın takımda kalacağı düşünülerek yapıldığını ve Furkan satılırsa şu ana kadar yapılan transferlerin de tartışılır hale gelebileceğini söyledi.

Daha cazip teklifler gelse dahi bu sezon satılması düşünülmeyen Furkan'ın çok başarılı ve önemli bir oyuncu olduğunu ve bir gün transferinin gerçekleşebileceğini ancak o günün bugün olmaması gerektiğini söyledi.

Furkan'ın ancak 1-2 sezon daha Karşıyaka'da oynayacağını kabul edecek şekilde bir teklif ile gelen kulüp olursa bu konuyu gündemlerine alabileceklerini belirten Torbaoğlu, şu aşamada bu tarz bir teklifin kendilerine ulaşmadığını ekleyerek sözlerini tamamladı.

RAHAT DURAMIYORUZ, RAHAT OLAMIYORUZ - KALBİ YEŞİL KIRMIZI ATANLARIN SİTESİ - KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ -  KSK - KAF-SİN-KAF

böyle bir açıklaması da var basketbol şube sorumlusunun..

yönetim de satmaya sıcak bakıyor zaten. 2-2.5 milyon karşıyaka için çok büyük para..

basketbol şubesi de diretmezse bu iş kısa sürede biter..

bayan baskette ceyda bilge özge transferleri henüz açıklanmadı bilen varmı campell da açıklanmadı ama campell kesingeldi diye bakıyoruumda digerleri ne oldu acaba

Bu Campell , Melisa olan mı?

Bu arada erkeklerde Eurochallenge'da da yokuz galiba.Son takım Telekom olmuş.Bayanlarda da Wiggins'in sözleşmesi fesh edilmiş yazılanlara göre.

Murat Kaya da Bornova'ya gitmiş adam kalmadı takımda

Furkan Aldemir hakkında bilgisi olan varmıdır ne oldu bu transfer acaba

Furkan Aldemir hakkında bilgisi olan varmıdır ne oldu bu transfer acaba

Gelecek yıl 100. yılını kutlayacak olan Karşıyaka futbol branşında Süper Lig'e çıkmak istiyor ve bu yüzden nakit peşindeler. Yaklaşık olarak 1.5 milyon TL (1 milyon usd) + 2 futbolcu teklifimizi Karşıyaka'nın yönetim kurulu kabul etti fakat basketbol şubesi bu teklifi kabul etmeyeceklerini söyledi. Oyuncu ile de olumlu görüşmeler yapan ekibimizde durum Salı günü belli olacak. Salı günü yönetim kurulu ve basketbol şubesi görüşecek Karşıyaka'da ve sonrasında transfer netlik kazanacak.

Furkan Aldemir hakkında bilgisi olan varmıdır ne oldu bu transfer acaba[/QUOTE

furkan aldemir ve jasaitis transferleri perşembe günü açıklanacak,gs basketbol şubesi yöneticisi hakan üstünberk de o gün ntvsporradyo ya konuk olacak(ntvsporradyo)

oo iyi haberler basket için oz aman umarım terslik olmaz

G.Saray Cafe Crown Furkan için verdiği teklifi futbolculardan arındırıp, direkt 2 M TL olarak yeniledi. Sarı kırmızılı takımın en büyük güvencesi koç Oktay Mahmuti'nin menajeri olan Ati Koç'un Furkan'a da menajerlik yapıyor oluşu. Olaya dış kulvardan katılan (gerçi sezon içinde ilgilenip, bir teklif sunmuşlardı Furkan için ama..) F.Bahçe Ülker'in teklifi ise 1.5 M $. Onların elindeki en büyük silah ise 'Furkan 1 sene daha Karşıyaka'da oynasın, iyice pişsin' önerileri.

Karşıyaka'da yönetimin ne yapacağı yarınki yönetim kurulu toplantısında netleşir herhalde. Yarın F.Bahçe yönetimini temsilen birkaç yetkili de İzmir'de olacakmış diye duydum. Bunca ilerlemeden sonra çift taraflı yakın markaja rest çekip 'Furkan'ı satmıyoruz' diyebilir mi üst yönetim, bilmiyorum. Basketbol şubesinin yetkililerine kalsa transferin T'si bile mümkün değil ama onlara fikrini soran yok. İşin vehameti ve taraftarın olaya bu derece tepki göstermesi de bu noktada başlıyor zaten. Yarın yönetim kurulu toplantısı olmasından mütevellit bir hareketlilik ve sonucunda suda bir netleşme olacak ancak şu anda mevcut bulanıklıktan çekip çıkartabildiğim tablo bu.

fener araya girmişse geçmiş olsun :(

bu basketbol, voleybol isler icin cok para harcamamak lazim.

bu basketbol, voleybol isler icin cok para harcamamak lazim.

okadar berbat bir yönetimimiz varki nevizyonu var ne bişey kimsenin umurunda değil kendilerini düşünen elini cebine atmayan dolu haldun üstünel gibi adamıda kovdurdularya yazıklar olsun kendi iç çatişmaları sayesinde fener voleybolda basketbolda bu kadar ilerlemişken hiç birşey yapamıyoruz futbolda voleybolda basketbolda buseneşampiyonluk heryerde hayal

furkanla jasa gelsin bu takım uçar valla inşallah doğrudur.furkan basketbolun sercan yıldırımı çünkü:)

furkanda takımında kaldı ne bekliyorduk böyle yönetimden

Geri
Üst Alt