2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Bizde oynama şansı bulacaklar ben gelişme kaydediceklerinden eminim, başka takımlarda olduğu gibi kariyeri kenarda, yabancıların arkasında yada kirada geçmeyecek. Oktay Hocaya guveniyorum bu konuda.

Basketbol kombineleri ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı

Işıl 2 hafta sonra %100 hazır olacakmış.

hala bir gelişme yokmu shumpert ile alakalı ya

G.Saray İlkan Karaman'la İlgileniyor

Bugün şirkette işler yoğun olunca gündemi anca Twitter hesabıma attığım birkaç refresh ile takip etmeye çalıştım. Sorulan soruların arasında 'G.Saray İlkan'ı mı aldı?' temalı sorular vardı. Şaşırdım, zira Shumpert'i de resmen açıklayıp bitirecekti transferi G.Saray. Öyle söylemişlerdi çünkü. Sorduk, soruşturduk birkaç yere. Evet varmış böyle bir arzusu ve teklifi G.Saray Cafe Crown'un. Tofaş cephesinden onay çıkartabilirlerse de bitirecekler transferi. Ancak dediğim gibi belirleyici nokta Tofaş çephesi. Şayet İlkan'ı da alırlarsa bu yılın başarılı(!) Ümit Milli Takım kadrosundan 4. oyuncuyu da bünyesinde barındırmış olacak sarı kırmızılılar. Bakalım ne olacak bu transfer girişiminin akıbeti? Salsabasket

Oyuncuyu alıp,bu sene Tofaş'ta kiralık oynatma durumu var.

Kiralayalım o da olur 4 numarada zayıfız.

Uzun vadeli düşünmek lazım,İlkan bu sene gelse çok fazla süre alamaz yani gelişimi açısından bir sene daha oynaması onun yararına olur.

İlkan gelirse bu sene olmasa bile ilerisi için çok yararlı olur. İleriye dönük hamleler duygulandırıyor beni.

Bu arada Hüseyin Beşok ise Aliağa Petkim ile anlaşmış.

Polak Kocaoğlu da Antalya Bşb ile anlaşmış.

Erkek Basketbolda geleceğe yönelik sağlam adımlar atılmaya devam ediyor... Ayrıntılar az sonra Galatasaray.org v GSTVde! 2 minutes ago via web

İlkan Karaman %99

ASLAN`DAN YENİ FURKAN HAMLESİ

Beko Basketbol ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown`un 3 oyuncusu sağlık kontrolünden geçecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, Joshua Shipp, Taylor Rochestie ve Haluk Yıldırım`ın saat 09.00`da Medical Park Hastanesi`nde sağlık kontrollerinin yapılacağı belirtildi.

Bu arada Galatasaray Cafe Crown yeni bir hamle yapıp Pınar Karşıyaka`nın genç yıldızı Furkan Aldemir için yeni bir teklif daha sundu.Pınar Karşıyaka yönetimi % 66`sı peşin olacak bu teklifi ciddi şekilde düşünmeye başladı.

Megabasket

Herhalde son verdiğimiz 2 milyon tl teklifin biraz daha üstüne çıkmışız,başka bir yerde teklifi euro olarak verdiğimiz yazıyor ama pek mantıklı gelmedi.

Geri
Üst Alt