2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Abi bu çok güzel bir haber olur doğruysa.Kadromuz inanılmaz genişler.

Çok güzel bir haber inşallah doğrudur. İyi bir 4 numarayla şampiyonluğa oynarız.

evren-buker.PNG

Trabzon kampından ayrıldığından bu yana gündemin en sıcak maddesiydi Evren Büker'in hangi takıma geçeceği. Basket Dergisi'nden Can İşbakan'ın haberine göre Evren'in tercihi yeniden Florya oldu. Bölgesel Lig'den geçiş yapacak olan oyuncunun bu sezon için kiralık oynayacağı ve ardından üç yıllık sözleşmeye imza atacağı haberini de verdi Can. Şimdilik burada keselim, detayları gün içinde geçmeye çalışırız. Listedeki takımlar arasından kendisine en çok ihtiyaç duyan takıma gidiyor Evren. Hayırlı olsun iki tarafa da.

Salsa Basket: Evren Büker'in Tercihi Yeniden Florya

Salsa'da yazdığına göre artık hayırlı olsun diyebiliriz. :m26::m26:

Gerçi orası da Can İşbakan'ın haberine göre demiş ama heralde güvenmeselerdi yazmazlardı. :m26:

Kendileri de biliyordur mutlaka. Çok iyi oldu bu. Her zaman söylediğimiz yerli kadrosuna baksana bi;

Tutku Açık, Evren Büker, Preston Shumpert, Ermal Kuqo

Seneye de Kerem Gönlüm'ü alırız. :)

Kendileri de biliyordur mutlaka. Çok iyi oldu bu. Her zaman söylediğimiz yerli kadrosuna baksana bi;

Tutku Açık, Evren Büker, Preston Shumpert, Ermal Kuqo

Seneye de Kerem Gönlüm'ü alırız. :)

Evet ya 4 numaraya ondan daha iyisini bulamayız inşallah gelir seneye sadece 2 transfer yapsak bile yeter :D

Bu kadronun şampiyonluğa oynayacağını sanmıyorum. Kadro bu sene çok çok iyi fakat bir Efes ve F.Bahçe ile yine de yarışamaz. :) Banvit, Beşiktaş, Türk Telekom gibi takımlara göre iyi kadromuz oldu fakat F.Bahçe ve Efes hala bizden hem kadro kalitesi hem de tecrübe bakımından bir adım öndeler ki, final de büyük olasılıkla bu 2 takım arasında geçecek.

Evet ya 4 numaraya ondan daha iyisini bulamayız inşallah gelir seneye sadece 2 transfer yapsak bile yeter :D

Shipp ve Taylor'ı göndeririz bence. :Z10:

İlkan'da gelecek seneye çok güveniyorum bu çocuğa bence gençlerimiz içinde açık ara en iyisi.

16 Türk basketbolcu, geleceğin yıldızları arasında gösterildi. Avrupa basketbolunun genç yeteneklerini mercek altına alan ''www.eurohopes.com'' internet sitesi, yaş kategorilerine göre yaptığı sıralamaya 16 Türk basketbolcusunu da aldı.

Bin 346 genç basketbolcu ile ilgili bilgilere yer veren ''www.eurohopes.com'' adresli internet sitesinin yaş kategorilerine göre yaptığı sıralamada 1988 doğumlu 1, 1989, 1991, 1993 ve 1994 doğumlu 2'şer, 1992 doğumlularda 3 ve 1992 doğumlularda ise 4 Türk oyuncu, Avrupa'nın en iyileri arasında gösterildi.

1988 doğumlularda ilk sırayı New York Knicks'in İtalyan oyuncusu Danilo Gallinari alırken, Banvit'te forma giyen Barış Hersek ise listede 31. sırada bulunuyor. Darüşşafaka Cooper Tires'tan Can Özcan'ın 25. sırada bulunduğu 1989 doğumlularda, Texas Longhorns forması giyen Doğuş Balbay da 48. sırada gösterildi.

İspanyol oyun kurucu Ricky Rubio'nun başı çektiği 1990 doğumlularda TOFAŞ'tan İlkan Karaman 9, West Virginia'dan Deniz Kılıçlı 14, Pınar Karşıyakalı Birkan Batuk 25 ve Darüşşafaka Cooper Tires'tan Melih Mahmutoğlu da 43. sırada yer aldı.

1991 doğumlularda Pınar Karşıyaka'nın yıldız adayı Furkan Aldemir 15. sırada bulunurken, Fenerbahçe Ülker forması giyen Can Maxim Mutaf da 20. sırada gösterildi. Enes Kanter'in zirvesine çıktığı 1992 doğumlu oyuncular listesinin 8. sırasında Genç Banvitliler'den Şafak Edge, 18. sırasında da Pertevniyal'den Burak Yüksel yer aldı.

Fenerbahçe Ülker formasını giyen Erbil Eroğlu1993 doğumlu oyuncular listesine 15, takım arkadaşı Berkay Candan ise 29. sıradan girdi. 1994 doğumlular sıralamasında Efes Pilsenli Burak Can Yıldızlı 2. ve Tayfun Erülkü de 4. sırada yer aldı.

Geçen seneki haber bu.

Shipp ve Taylor'ı göndeririz bence. :Z10:

İlkan'da gelecek seneye çok güveniyorum bu çocuğa bence gençlerimiz içinde açık ara en iyisi.

Geçen seneki haber bu.

Bence Taylor kalır Shipp de performansına göre kalır veya gider.İlkan'dan ben de umutluyum.

evren in geri dönmesi cok iyi oldu resmi aciklamada yapilsa güzel olur

Zaten bu sene hedef şampiyonluk değil.Bu sene yapılanma senesi.Sabır senesi. Ben seneye transferlerin daha iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca Shipp'in kalacağını düşünüyorum.Taylor'ın savunması malesef 0. Keşke daha iyi bir isim alınabilseydi.

Andric ise gerçekten mükemmel transfer oldu.Tam anlamı ile bir nokta atışı. Ligin en iyi uzunu olacak.

Zaten bu sene hedef şampiyonluk değil.Bu sene yapılanma senesi.Sabır senesi. Ben seneye transferlerin daha iyi olacağını düşünüyorum.Ayrıca Shipp'in kalacağını düşünüyorum.Taylor'ın savunması malesef 0. Keşke daha iyi bir isim alınabilseydi.

Andric ise gerçekten mükemmel transfer oldu.Tam anlamı ile bir nokta atışı. Ligin en iyi uzunu olacak.

Darius Lavrinovic var ama :)

Evren Büker Yuvaya Döndü

Geçtiğimiz günlerde Medical Park Trabzonspor'dan ödemelerini alamadığı için ayrılan Evren Büker, geçen yıl formasını giydiği Galatasaray Cafe Crown ile tekrar anlaştı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Banvit'in de yakından takip ettiği başarılı oyuncunun menajeri Engin Bayav'dan alınan bilgiye göre Beko Basketbol Ligi'nde transfer sezonu kapanması nedeniyle Evren’in Bölgesel Lig'de mücadele eden bir takımla anlaşması sağlanmaya çalışılacak. Bu gerçekleştiğinde Bölgesel Lig'den Galatasaray Cafe Crown'a kiralanacak olan Evren Büker bu sayede Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Sezon sonunda Galatasaray yönetimi ile masaya oturacak olan Büker, imzalayacağı 3 yıllık sözleşme ile 2014 sezonunun sonuna kadar Sarı-kırmızılı formayı üstünden çıkarmayacak.

Bayav, yarın akşama kadar lisansı çıkartmaya çalışacaklarını en kötü ihtimalle 27 Eylül Pazartesi günü işlemin sonuçlanacağına inandıklarını söyledi. Deneyimli menajer, Evren Büker'in Galatasaray Cafe Crown'un 29 Eylül'de İstanbul'da oynayacağı Spartak St. Petersburg maçında büyük bir aksilik olmazsa sahada olacağını söyledi.

Türkbasket

Söylenildiği gibi bu sene , sabır senesi. Takımın geçen seneden daha çok arkasında durup , tribünleri daha çok doldurmalıyız.

Yeni transferlerden Andric , Oktay Mahmuti klasında. Rancik bu sene de yine gaza gelir taraftarla bütünleşirse iyi olur. Amma velakin ben en çok Haluk ve Tutku'nun tecrübesine seviniyorum. Bu sene kadroda patlamaya hazır Sertaç , Melih , Göksenin zaman zaman da Muhammet. Bunlardan iyi tecrübe olamaz. Tek düşüncem Rochestie'den yana çok genç umarım Oktay Hoca'nın isteğiyle gelmiştir ve yine umarım ki; Washington , Dee Brown kadar katkı verir. Shipp'de Graves olursa seğmen keyfimize.

Evren geri dönmüş daha yeni haberim oldu :D bi yandan sevindim ama bi yandan da kızgınım Evren'e :)

Geri
Üst Alt