2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Erkek basketbol takımımızda hareketli günler devam ediyor. Takımın başına Oktay Mahmudi'yi getiren ve geçen sezon başarılı bir sezon geçiren Caner ve Radoslav ile sözleşme yenilen ekibimiz bilindiği üzere ilk transferini de Ermal Kuqo ile yapmıştı. Pota altında bu sezon ciddi bir sıkıntı çeken takımımız, gelecek sezonlar adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. Fenerbahçe Ülker ile mahkemelik olan ve takıma kesinlikle alınmayacağı açıklanan milli oyuncu Ömer Aşık ile ilgili ciddi gelişmeler bulunuyor.

Tek temennimiz bu derece potansiyelli, genç ve gelecek vaadeden bir uzun oyuncunun gelecek yıllardan itibaren Galatasaray forması giymesi. Keza Ömer gibi yerli bir uzunu bulmak, altyapıdan çıkartmak oldukça zor. Transferin gelecek günlerde veya haftalarda belli olması, durumun netlik kazanması bekleniliyor.

Stoch'a en güzel misilleme Ömer Aşık ile olur.

Stoch'a en güzel misilleme Ömer Aşık ile olur.

ömerin fenerle sorunu aldığı paranın yükseltilmesini istemesiydi bizde fenerden çok para veremeyeceğimize göre bu transfer yalan olur . Zaten draft edilmişti bu sene nba'e gidebilir.

Umarım yanılırım inşallah bize gelir.

Benim içinden bir ses , geri dönme diyen Fener yönetimine karşı Oktay Mahmuti faktörüyle Ömer Aşık bize gelecek diyor. Umarım gerçekleşir.

Engin isi yatti galiba. Onun yerine Sinan ve Tutku'nun kesinlikle alinmasi lazim.

PG: Tutku, Sinan,

SG: Sinan, D-Wash.

SF: Tufan, Jasaitis/Domercant

PF: Rancik, Wilkenson,.

C: Ermal ,Dudley.

Güzel olurdu.

evreni kaptırıp jasa ile anlaşamayıp enginle parasal yönden anlaşamayıp ömer aşıkla birşeyler olması bilmiyorum zor geliyor bana inşallah diyelim

Ömer Aşık 5 numara için mükemmel ötesi olur.Ermal 4 numara oynar,Ömer Aşık ile rotasyona da girer 5 numara için.Rancik var.3 tane kaliteli oyuncu olur 2 mevki için.Ve iyi bir oyun kurucu ile 3'lükleri en az Jasa kadar iyi sokan bir şutor bulursa bu takım seneye Final görebilir.

Ersin Dağlı(Erwin Dudley)'yı alsak aslında Telekom'dan. Yabancı kontenjanı da kaplamaz. Ligdeki en özel oyunculardan biri bence.

Uzunlar :

Omer Asık-Dudley-Ermal-Rancik

Kısalar :

Cenk Akyol-Tufan-Caner-D.Was-Hite-Jasa

Vaay Robert Hite ne oyuncuydu be ...

Nba'e gidiyormuş diye duymuştum.

Ben Pınar Karşıyaka'dan Ryan Toolson isteğimi bir kez daha yinelemek istiyorum... :)

Engin Atsür fb ile anlaşmış deniyor.

bugunku gazetede engının fenere gittigi yazılıyor oh ne guzel biz boyle bakalım sadece bunuda kacıralım evren engin jasa cem akdag bir bir kaçıralım sonra ermelı aldık diye yatıp kalkıp dua edelim yazık ya bu halemi gelecektik basketbolda başbakanın firması ulker fenere her urlu kıyagı yapsın galatasaray cafe crown isini verip kullnasın off offf stad bitine kadar bize basari yok bunu anladım ben.

Fenerbahçe Euroleague'e gideceği için seçmiştir onları.

Ya rahat olun sözleşmesi biten Ender var , Tutku var Bunlar en az Engin kadar kaliteli isimler.

Kerem Gönlüm veya Sinan Güler'i alma şansımız yokmu acaba.

Cenk Akyol bizim için onemli ve olabilecek bir hedeftir. Tufan takımda kalmalı, Murat Kaya kesinlikle gitmelidir.

Yedek pg olarak Soner Senturk de dusunulebilir.

Geri
Üst Alt