2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Bekir bjk de malesef kaçırdık.

Bekir olmasa da fazla birşey kaybetmeyiz. Sinan, Kaya/Oğuz olur inşallah.

Sinan Güler Sağlam Galatasaray'lıdır Gelirse Basketbolun Ardası olur... Yanlız Ben Hala Kerem Gönlümün isminin geçmemesini hayretle karşılıyorum.. Adam Bize gelmek istediği söyledi. Birde Has Galatasaray'lıdır Kerem gönlüm niye gündeme gelmez anlamıyorum.

Sinan Güler Sağlam Galatasaray'lıdır Gelirse Basketbolun Ardası olur... Yanlız Ben Hala Kerem Gönlümün isminin geçmemesini hayretle karşılıyorum.. Adam Bize gelmek istediği söyledi. Birde Has Galatasaray'lıdır Kerem gönlüm niye gündeme gelmez anlamıyorum.

efesle sözleşmesi sürüyordur belki

Cüneyt Erden ve Serhat Çetin transferlerini bitiren Beşiktaş Cola Turka, Telekom'un tamamen boşalttığı kadrodan Bekir Yarangüme ve geçen yılı İTÜ'de geçiren Mustafa Abi ile de anlaşarak yerli kadrosunu ciddi anlamda takviye etmiş oldu. Bekir ile birçok kulüp ilgileniyordu, bunların içinde G.Saray Cafe Crown da vardı ama onun tercihi eski takımı Beşiktaş Cola Turka oldu.

bekirde gitti herkesi kaybediyoruz umarım gelecek gunler bekliyorum tutku ve ermal yetmez gelecek yabancılarıda sabırsızlıkla bekliyorum

2010-2011 Özge Yavaş

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezona dair yerli oyuncu transferleri devam ediyor. Daha evel kadrosuna Nihan, Seimone, Sylvia, Candice ve Hodges gibi oyuncuları katan ekibimizde yeni hedef Antalya Koleji'nin başarılı oyuncusu Özge Yavaş.

Geçtiğimiz sezonu TBB2L takımlarından Antalya Koleji ile geçiren genç oyuncu 1-2 numaralı pozisyonlarda forma giyebiliyor. Antalya ekibiyle geçen sezon 14 maçta forma giydi ve ortalama 36 dakika sahada kaldı. Maç başına 27.43 sayı - 4,1 ribaund - 6,7 asist ve 1,9 top çalma ile oynayan genç oyuncunun transfer görüşmelerinin bu hafta veya gelecek hafta bitmesi bekleniliyor. Şimdiden genç oyuncuya hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.

Not: Genç oyun kurucunun transfer edilip, bir yıl kiralanması gündemdeki diğer seçenek..

Fossa Cimbom

TBB2L de olsa 27 sayı ortalaması iyidir.

tamika gelecek sene de takımda kalıyor mu ?

+

ışıl alben'in sakatlığı ne durumda ?

TBB2L de olsa 27 sayı ortalaması iyidir.

Henüz 19 yaşında ve 1-2 oynuyor. Tam bizlik bir genç. Asist ortalaması da yüksek. Ceyhun hocanın bize en büyük katkısı bu olacak. 3 yıldır yerliler yüzünden kaybediyoruz şampiyonluğu. Önümüzdeki yıllarda bu yerli avantajı bize dönecek Ceyhun hoca sayesinde.

tamika gelecek sene de takımda kalıyor mu ?

+

ışıl alben'in sakatlığı ne durumda ?

Tamika gelirse Ocakta gelir daha önce yorgun olduğu için oynamıyor Avrupa'da. Ben geleceğini sanmıyorum Wiggins ve Augustus'un herhangi bir sakatlık falan yaşamadığı sürece.

Işıl ligle beraber başlayacak.

Candace Parker, Sue Bird falan çıkıyormuş bir de. :D

ne oluyor ya hey yerde transfer yapıyoruz :D

Yaklaşık 30 dakika sonra blogumuzda olacaktır. (Malum) BLOG ve Galatasaray Bayan Basketbol Takımı sayfalarını takipte kalın.

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı sayfası sarayınsultanları mı Tugay ?

Geri
Üst Alt