2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

O kadar heyecan yaptım iyi biri çıksa bari.

Galatasaray Medical Park'ta gelecek sezonun hamleleri gelmeye devam ediyor. Yabancı transferde atak üstüne atak yapan ekibimiz, Euroleague'de başarı hedeflemenin yanı sıra ligide domine etmek adına transferde hareketli günler geçiriyor. Sarayın Sultanlarının yeni gözdesi Litvanyalı genç pivot Gintare Petronyté.

Geçtiğimiz sezon ULEB Eurocup şampiyonu olan Sony Athinaikos takımında forma giyen genç oyuncu takımının şampiyonluğuna katkı sağladı. Kupada 16 maçta forma giyen 1989 doğumlu başarılı pivot 18,3 dakika ortalaması ile forma giyerken maç başı ortalaması olarak istatistik kağıdına 9.7 sayı - 6.6 ribaund ve 4.2 asist yazdırmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Yunanistan'a damgasını vuran pivot bireysel alanda ödüllerin hepsini toplamayı başardı. Geçtiğimiz sezon ligte ve Avrupa'da şampiyonluk yaşayan Sony Athinaikos forması altında "Yılın en iyi oyuncusu", "Yılın en iyi pivot oyuncusu", "Yılın en iyi savunmacısı" ödüllerini kazanan Litvanyalı oyuncunun transferi önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Transferin büyük oranda bittiği kulağımıza gelen bilgiler arasında amma velakin şu anda net bir durum yok.

Fossa Cimbom

İstatistikler iyi Avrupalı olması daha da iyi.Eğerki bu transfer gerçekleşirse demek oluyorki Sophia Türk olmayacak ve takımdan ayrılacak ama Işıl'a çok yük binecek oyun kurucu mevkisinde.

2009/10 Eurocup istatistiği

Gintare%20Petronyte%20Basketball%20Player%20Profile%2C%20stats%2C%20biography%2C%20career%20-%20EUROBASKET_1277050224258.jpeg

İstatistikleri baya iyi geldi bana.

Canlı olarak hiç izlemedim ama baya ismini duymuştum. İstatistikleri çok iyi.

%53,3 ile oynamış.

Gsbasket'te Sarayın Sultanları yazarı A.Çağlar Torun doğruladı.

futbolda avustralyalılardan basketbolda da litvanyalılardan gidiyoruz inş gelir ve faydalı olur

İsmini ilk defa duydum ama istatistiklere bakarsak yaşına göre büyük potansiyeli var.Uzun süreli bir sözleşme yaparsak ilerisi için çok faydası olur.

ceyhun hoca gençleri takıma topluyor bu avantaj da getirebilir dezavantajda

Ann Wauters 1,5 milyon $ istemiş. :D

SEVGİLİ GALATASARAY'LI KARDEŞLERİMDEN GELEN BÜYÜK İSTEK ÜZERİNE YAPTIĞIM İSTİHBARAT ÇALIŞMALARININ SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1-GALATASARAY CAFE CROWN PAZARTESİ GÜNÜ ÇOK KALİTELİ BİR OYUN KURUCUYA İMZA ATTIRACAK.

2-İLGİLENDİĞİMİZ YERLİLER, HALUK.Y, BEKİR.Y, SİNAN.G, MURAT.GÜLER, KAYA.P, OĞUZ.S.

3-ÇOK ÖNEMLİ BİR YABANCI UZUN İLE İLGİLENİYORUZ.

4-WİLKİNSON TAKIMDA KALABİLİR AMA DARİUS VE JASA KESİN OLARAK GİTTİ.

Eyüp Yıldız Facebook da 2 dakika önce yazdı.

Gsbasket / Hüseyin Çıtak

Hatırlatalım bunu yarın transfer bekliyoruz.

Oğuz Savaş Gelecek galiba.. Fener'e imza atmamak için yaptıkları aklıma gelince.. Neden olmasın diyorum :D

Geri
Üst Alt