2010-2011 Turkish Airlines Euroleague

Cevap: 2010-2011 Turkish Airlines Euroleague

Bir dakika şimdi. Elenen Fenerbahçe mi, F.Ülker mi, Ülker mi? Hemen karar verin, ligde final serisi geldiğinde Ülker'e yenildik şeklinde değiştirmeyin. :)

bu civcivlere fazla yüz veriyosunuz. yenildikten sonra bile espiri yapıyo herif:)

çok gereksiz bir tartışma anlam veremiyorum açıkçası..

neden sponsorlar kabullenilemiyor ülkemizde..

"montepashi"siz bir siena,"regal"siz bir barcelona yada "lottomatica"sız bir roma bir hiçtir arkadaş basketbolda..yada unicaja malaga ,power electronic valencia aklıma gelenler..bunların hepsi de euroleagde oynuyor bu arada:)

böyle amatör branşlarda sponsor en önemli olaydır..

keşke cafe crown yerine daha büyük bir sponsor bulunsa da başarılar artsa...

ama biz bunu anlamıycağız yenilince fb yendiğinde ülker olacak..keşke fbülkeri kabullensek..

yoksa yendiğinde avuntulyla yenildiğinde dalga geçe geçe ne duruma geldiğinin farkında bile olamıyorsun maalesef..

2 fenerli bir olmuş bizimle kafa buluyorlar bizim sitede biz de izliyoruz helal olsun...

OHA! Victor Claver'siz Valencia yendi mi yani Fener'i? Bu Fener niye final four hayalleri kuruyordu ki o zaman?

fbÜLKER balonmuş

tamam haklısın..

seninde bir GSLının fenerin yenilgisine sevinmesi niye şaşırttı onu anlamadım. avrupanın her yerinde bu var. birtek bizde varmış gibi göstermeyin şu olayı. romanın real madridi elemesi üzerine. barcelona taraftarı tesekkürler roma pankartı actılar. bunlar gayet normal..

seninde bir GSLının fenerin yenilgisine sevinmesi niye şaşırttı onu anlamadım. avrupanın her yerinde bu var. birtek bizde varmış gibi göstermeyin şu olayı. romanın real madridi elemesi üzerine. barcelona taraftarı tesekkürler roma pankartı actılar. bunlar gayet normal..

okuduğunu anlayabilmek de yetenek istiyor galiba,herkes de keşke bu yetenek olabilse.

neyse ben demişim bir daha yazayim yinede;"yanlız fb nin elenmesine bu kadar sevinmek garip,ne olursa olsun.."

selametle..

D-Wash Top 16'da 11.2 sayı yapmış.Belki çok üst düzey bir oyuncu değil ama bizde çok rahat oynardı.

Ulan Hacettepe fb euro ligden elendi senin yüzünden:) Her şeyi hacettepe ye bağlıyorlar ya bunu da derler yakında.

Aziz Yıldırım'dan "bizi ligde de şampiyon yapmayacaklar ühühhühü" açıklaması bekliyorum.

geçen sene hatırlayanlar olur power electra valencia eurocupta bizim gruptaydı.(top 16da)

2 maçıda 2 sayı farkla kaybetmiştik.:(

okuduğunu anlayabilmek de yetenek istiyor galiba,herkes de keşke bu yetenek olabilse.

neyse ben demişim bir daha yazayim yinede;"yanlız fb nin elenmesine bu kadar sevinmek garip,ne olursa olsun.."

selametle..

sanada selametle civciv kardeş:D

Aziz Yıldırım'dan "bizi ligde de şampiyon yapmayacaklar ühühhühü" açıklaması bekliyorum.

Eğer burda dünyada emsali görülmemiş, direk en önemli iki basketbolcumuzu kaybetmemiz ile ilgili doping skandalından dolayı bir dalga geçme varsa hakikaten mantığa davet ediyorum. Az bile yaptı başkan, böyle bir duruma tepkisiz kalınamazdı, 3-5 kendini bilmezin işini iyi yapamaması, amatörce ve cahilce hareketi nelere mal oldu.

Rakip takım taraftarı olarak birçok konuda abartarak dalga geçmenizi doğal karşılarım ve sizin platformunuzda bu konulara tepki gösterme ya da bu davranışları anlamlandıramama gibi saçma bir düşünce yapısında değilim. Ancak bu konuda adamın çıkıp konuşması ile dalga geçmeniz hakikaten dokunuyor, adam bi sürü yatırım yapmış o branşa, federasyonu, Hacettepe'yi başlarına yıksa yeridir.

Şimdi arkadaşım; ister benim bu mesajımla da dalga geç, istersen kendi düşüncelerini aktar bende senin pencerenden bakmaya çalışıyım biraz.

El-Amin sakatlandı ve oyundan çıktı. Sakatlığı ciddi görünüyor :(

Demiştim maç sırasında ve nitekim sezonu kapatmış El-Amin :( Geçmiş olsun.

elamin.png

Maliano: El Amin Sezonu Kapattı

Eğer burda dünyada emsali görülmemiş, direk en önemli iki basketbolcumuzu kaybetmemiz ile ilgili doping skandalından dolayı bir dalga geçme varsa hakikaten mantığa davet ediyorum. Az bile yaptı başkan, böyle bir duruma tepkisiz kalınamazdı, 3-5 kendini bilmezin işini iyi yapamaması, amatörce ve cahilce hareketi nelere mal oldu.

Rakip takım taraftarı olarak birçok konuda abartarak dalga geçmenizi doğal karşılarım ve sizin platformunuzda bu konulara tepki gösterme ya da bu davranışları anlamlandıramama gibi saçma bir düşünce yapısında değilim. Ancak bu konuda adamın çıkıp konuşması ile dalga geçmeniz hakikaten dokunuyor, adam bi sürü yatırım yapmış o branşa, federasyonu, Hacettepe'yi başlarına yıksa yeridir.

Şimdi arkadaşım; ister benim bu mesajımla da dalga geç, istersen kendi düşüncelerini aktar bende senin pencerenden bakmaya çalışıyım biraz.

Geçenlerde Yiğiter Uluğ'un bu konu hakkındaki bir yazısını okumuştum, eğer bulabilirsen okumanı tavsiye ederim. Söyledikleri çok mantıklı geldi bana. Öncelikle Fenerbahçe yönetimini eleştiriyordu, madem oyuncunuzun doping yapmadığını bu kadar emindiniz neden arkasında durup 2-3 hafta daha beklemediniz diyordu. En azından Peny Taylor'ı kaybetmemiş olurdunuz. Burada asıl söylemek istediği Fenerbahçe yönetimi de şuan eleştirdiği Federasyondan farklı davranmadığını vurgulamak istiyordu.

Ayrıca bu konuya açıklık getirmenin yolu basit. Doping olduğu açıklanan numunelerin hala Hacettepe'de olması lazım, numuneleri gönderirsin güvendiğin bir Wada kurumuna (Köln mesela) belli olur ne olup olmadığı. Çünkü yazısında söylediği gibi Trausi'nin doping sebebiyle 2 yıl ceza alması durumunda Amerika milli takımında Olimpiyatlarda oynama şansı kayboluyor ve sanki bu olayda Wada yapılan baskı ile Hacettepe'nin doping çıktığına dair yayınladığı belgeyi geri çekmesini istemiş olabileceklerinden bahsediyordu. Başta da söylediğim gibi bana hiç de abes gelmedi bu durum...

Play-Off İlk Maçları

22 Mart Salı

21:00 Olympiakos - M.Siena

21:30 Caja Laboral - Maccabi

21:45 Real Madrid - Valencia

21:45 Barcelona - Panathinaikos Ntv Spor

Geri
Üst Alt