2010-2011 Turkish Airlines Euroleague

Cevap: 2010-2011 Turkish Airlines Euroleague

yahu arkadaş ne gereksiz insanlar var. madem burda üye olup takılmak istiyorsun, binlerce adam var bu foruma üye ve elbet sana hoşgörü göstermeyen birileri çıkıcağını biliyor olmalısın.her kelimene dikkat etmek zorundasın ayrıca.antu muhabbetlerini,ordaki konuşma tarzını burda da devam ettirirsen,alırsın cevabını tabi ki.

Hayri reis Cafe Crowngücü'ne bekleriz seni

Bu S.dik yarıştırma meseleniz nedir?? anlayamıyorum. illa size çok büyüksünüz mü demek lazım??? Tamam ulan çok büyüksünüz ama unutmayın ki hayvanlar arasında büyük olan deve de eşeğin arkasından gider!!!

yahu arkadaş ne gereksiz insanlar var. madem burda üye olup takılmak istiyorsun, binlerce adam var bu foruma üye ve elbet sana hoşgörü göstermeyen birileri çıkıcağını biliyor olmalısın.her kelimene dikkat etmek zorundasın ayrıca.antu muhabbetlerini,ordaki konuşma tarzını burda da devam ettirirsen,alırsın cevabını tabi ki.

Kimin gereksiz kimin gerekli olduğunu sen belirleyemezsin. Bu forumun kuralları var hani üye olurken okudum kabul ediyorum dediğin (aslında okumadığın) . Ben üyeysem haklarım diğer üyelerle aynıdır bu nedenle kimse git bilmem nerde takıl diyemez kimsenin öyle bir hakkı yoktur. Nasılki ben kimseyi kovamıyorsam kimse de beni ve diğer takımları tutanları kovamaz. Yazdığımız her şeyin buradaki herkesi memnun etmesi de gerekmiyor. Varsa edebsizlik terbiyesizlik çok sayıda admin var onlar değerlendirir cezayı keserler . Zaten kimseye saygısızlık da etmedim . Kimseyle kavga etmeye de gelmedim fikir tartışmaları için buradayım. Ben en büyük biziz şöyleyiz böyleyiz nasıl koyduk size ama gibi bir yorumda da bulunmadım. Söylediklerime cevap veremeyenler defol git burdan gibi sığ mantığa atıyorlar kendileri. Kimseye saygısızlık etmeden pek çok şeyi de kanıtlarla örneklerle ifade ettim. Kullandığım üslub ve seviyenin bana gelen cevaplardan kat ve kat yukarıda olduğunu birazcık okursan farkedersin. Hoşuna gitmeyeni kovamayacağını anlamaynları değil de beni haksız bulman da ayrı bir gariplik ya neyse.

Yahu ne saçma bir tartışma olmuş arkadaş ya.fbülkere tebrikler iyi iş çıkardılar ama Cafe Crown'la karıştırana söylüyorum zamanında Cafe Crown diye bir takım yoktu ama siz Ülkerspor'la birleştiniz ve ordaki iyi yerliler (İbrahim,Mirsad,Ömer ve Oğuz) fbye geldi ama Cafe Crown diye bir takım yoktu sadece sponsor aynı Regal gibi onlarda da birleşme olmadı siz şimdi 2 takım tutuyorsunuz Ülkerspor ve fb :D

Tebrikler Fenerbahçe , adım adım Final Foura

Fener Final Foura kalacak he? :asd: En fazla ilk 8

Barcelona, Olympiakos, Pana, CSKA gibi takımlara direnemezler. Barcelona o gün kötü olduğu için yendiler. Final Four döneminde karşılaşıp yensinler, o zaman tebrik ederiz. Daha şu an bişey yapmadılar.

Yahu ne saçma bir tartışma olmuş arkadaş ya.fbülkere tebrikler iyi iş çıkardılar ama Cafe Crown'la karıştırana söylüyorum zamanında Cafe Crown diye bir takım yoktu ama siz Ülkerspor'la birleştiniz ve ordaki iyi yerliler (İbrahim,Mirsad,Ömer ve Oğuz) fbye geldi ama Cafe Crown diye bir takım yoktu sadece sponsor aynı Regal gibi onlarda da birleşme olmadı siz şimdi 2 takım tutuyorsunuz Ülkerspor ve fb :D

Arkadaşım ülker kapatılınca saydığın 4 isimde Fenerbahçeli zaten gelecekleri yer belliydi.zorlamayın çok siz ülker diyin fenerbahçe de demeyin sorun değil..

Fener Final Foura kalacak he? :asd: En fazla ilk 8

Barcelona, Olympiakos, Pana, CSKA gibi takımlara direnemezler. Barcelona o gün kötü olduğu için yendiler. Final Four döneminde karşılaşıp yensinler, o zaman tebrik ederiz. Daha şu an bişey yapmadılar.

Atakan arkadaşım o dediğim ilk 8 e daha düşük kadroyla zaten kalındı hedef final four.Barca kötüydü yendik,siena dün akşam oynayamadı zaten yendik.İlk 4 hafta sonunda da tek nağmalup takım biz kalmışız o da denk gelmiş zaten.

@ hayri cund

Buraya gelip her zaman yazdiklarina cevap verme yukumlulugum yok. Zira isim gucum var, arada sirada rahatlamak icin yaziyorum. Genel olarak sorun sundan ibaret - buraya bir suredir efendice yazip, efendice kafamdakileri paylasiyorum. Fenerbahceli bir taraftarin gelip Galatasaray forumunda efendice yazi yazmasinin seni keyiflendirmesi gerekirken - ki bunun sebebi Fenerbahcelilerin kullandiklari ana forumun oldukca seviyesiz, aksine bu Galatasaray forumunun daha anlayisli insanlar tarafindan kullaniliyor olmasidir - anlamsiz tartismalara giriyorsun. Benim sana dogru durust bir sekilde sordugum sorulari cevaplamadan alisilageldik fanatizmden beslenen yorumlar yapiyorsun. Evet, ben buraya bunlarin olabilecegini bilerek geliyor ve yaziyorum, ama ayni zamanda bu forumun kurallarini bilen ve ona gore davranan biriyim, ki bu forumu benim icin cazip kilan sebeplerden bir tanesi de genelde taraftar forumlarinda oldugu gibi surekli kendine referans veren bir yer olmamasi, herkesin esit haklara sahip olmasidir. Ben burda Galatasaray'i elestirdigim zaman, ya da Fenerbahce'yi ovdugum zaman (ki bunlarin tersi de oluyor) karsimda benimle rasyonel sekilde atisabilecek insanlar oluyor. Bu da keyifli ve verimli.

Sen beni yalnizca Fenerbahceli olmakla elestirebilirsin Hayri, cunku yazdigim hicbir seyin ozune dair bir tartisma yapmiyorsun. Mactan sonra buraya gelip forum polisligine soyunman bana gore cocukluk, ama sen bundan anlasilan keyif aliyorsun. Buraya gelip Ulkerspor gibi sokakta her fanatik Galatasaraylinin agzindan dusmeyen, ve sirf bu sebepten dolayi anlamsiz, verimsiz bir tartismaya dahil olmayi sahsen gereksiz buluyorum. Ustune ustluk, dedigim gibi senin gecenin bir yarisi koskoca forumun bu sayfasindaki tartismalarin icinde yer aliyor olman aslinda senin bile Ulkerspor meselesine inanmadigini, Fenerbahce'nin basarisini bir sekilde golgelemeye calistigini gosteriyor. Ha, benim icin sorun degil elbette, ne de olsa sen Ulkerspor desen de demesen de lig sampiyonluk kupalari Fenerbahce kulubunun muzesine gidiyor, bugun Avrupa'da herhangi basket haber sitelerini ya da bloglarini okudugun takdirde (ki bunu yaptigini, hatta basketbolla pek iliskili oldugunu da tahmin etmiyorum) karsina Fenerbahce cikiyor, Euroleague sitesine girdiginde Fenerbahce Ulker tek namaglup takim yaziyor. Senin bilgisayar basinda bu eforu vermen gercekten anlamsiz, cunku daha evvel de soyledigim gibi, gunes balcikla sivanmiyor.

Takdir edersin ki ben de bu foruma Fenerlilerin mesajlarini okumaya, onlarin kuluplerini savunma cabalarini gormeye gelmiyorum. O yuzden yazdiklariniz beni ilgilendirmiyor. Ha, durustce Ulker olmadan Fenerbahce nerede olurdu yazarsan belki az biraz tarafsizca yorum yaptigini dusunebilirim. Ama onun disinda ben burada sizi gorunce "ne dior bu gsliler takimimiza!!!!" diyip buraya satasmak icin uye olan fenerliler goruyorum. Belki degilsiniz ama oyle geliyor bana.

Takdir edersin ki ben de bu foruma Fenerlilerin mesajlarini okumaya, onlarin kuluplerini savunma cabalarini gormeye gelmiyorum. O yuzden yazdiklariniz beni ilgilendirmiyor. Ha, durustce Ulker olmadan Fenerbahce nerede olurdu yazarsan belki az biraz tarafsizca yorum yaptigini dusunebilirim. Ama onun disinda ben burada sizi gorunce "ne dior bu gsliler takimimiza!!!!" diyip buraya satasmak icin uye olan fenerliler goruyorum. Belki degilsiniz ama oyle geliyor bana.

Ima ettigim gibi, "belki degilsiniz ama oyle geliyor bana" herseyi ozetliyor, oyle degil mi? Benim yapabilecegim birsey yok, sana oyle gelmemesini saglayamam ne de olsa. O sana kalmis. Herseyi bu kadar basitce gorebilirsin, ya da okuduklarini degerlendirip tartisabilirsin.

Simdi Hayri bey, konunun basligi 2010-2011 Turkish Airlines Euroleague. Bu konu Ulker olmadan Fenerbahce ne olurdu konusu degil. Eger boyle bir konu acarsaniz, seve seve onu da tartisiriz. Her ne kadar counter-factual da olsa, bir iki kelam ederiz. Ancak bu konunun basligi farkli. Burada ne Turkish Airlines olmasa Euroleague ne olurdu diye tartismaya gerek var, ne de Ulker olmasaydi Fenerbahce ne olurdu diye atismaya. Burda normal yapilmasi gereken macin tartisilmasi, ya da diger Euroleague maclarinin skorlarinin paylasilmasi, ve benzer meseleler. Her Fenerbahce basligi gordugunuz yerde "ahahhah, Ulkerspor" diyecekseniz o zaman haliyle basligin da anlami kalmiyor.

Panathinaikos 81-64 Efes Pilsen

Mike Batiste 17 sayı

Perperoglu 12 sayı

Bostjan Nachbar 13 sayı

Andre Wisnievski 12 sayı

Igor Rakocevic 11 sayı

Geçen hafta hayvanca bir hareket yapan Batiste bu hafta nasıl oynayabiliyor ilginç. Futbolda Pepe'nin yaptığından daha insanlık dışıydı ki Pepe'ye 10 maç ceza verilmişti.

Bu arada Ender Arslan 18.30 dakika sahada kalarak 10 sayı üretti. Peresovic İnşallah Ender gibi bir oyuncuyu yedek kulübesinde harcamayı kafasından silmiştir. Ender bu takımın en önemli ismi...

Hakiksten Batiste'Ye ceza verilmedi adam dün Efes'e karşı çok iyi oynadı. Adaletini seveyim Fiba.

17 Kasım Çarşamba 2010

21.45 Partizan- Caja Laboral

21.00 Spriou Charleroi- Real Madrid

21.30 Virtus Roma- Olympiakos

19.45 Lietuvos Rytas- Cibona Zagreb

21.30 Cholet- Fenerbahçe Ülker (Ntvspor)

21.45 Montepaschi Siena- Regal Barcelona

21.45 Union Olimpija- Power Valencia

18 Kasım Perşembe 2010

19.45 Zalgiris Kaunas- BC Khimki

21.00 Maccabi Tel-Aviv- Asseco Prokom

21.30 Brose Baskets- Unicaja Malaga

21.45 Efes Pilsen- CSKA Moskova (SkyTürk)

21.45 Armani Jeans Milano- Panathinaikos

Efes Pilsen maçı 3 TL'yken gitmek lazım. :)

Euroleague'i Ntv Spor aldı diye sevindik adamlar 2 haftadır sadece fb Ülker'in maçlarını veriyorlar.

Euroleague'in resmi internet sitesinin manşetinde an itibariyle Cemal Nalga'nın fotoğrafı var :D

cemal-nalga-lietuvos-rytas.jpg

Şu anda maçı var 8 sayı 5 ribaund ile oynuyor.

Fenerbahçe Ülker 18-22 önde.

Geri
Üst Alt