Cevap: 2010-2011 Turkish Airlines Euroleague
@ hayri cund
Buraya gelip her zaman yazdiklarina cevap verme yukumlulugum yok. Zira isim gucum var, arada sirada rahatlamak icin yaziyorum. Genel olarak sorun sundan ibaret - buraya bir suredir efendice yazip, efendice kafamdakileri paylasiyorum. Fenerbahceli bir taraftarin gelip Galatasaray forumunda efendice yazi yazmasinin seni keyiflendirmesi gerekirken - ki bunun sebebi Fenerbahcelilerin kullandiklari ana forumun oldukca seviyesiz, aksine bu Galatasaray forumunun daha anlayisli insanlar tarafindan kullaniliyor olmasidir - anlamsiz tartismalara giriyorsun. Benim sana dogru durust bir sekilde sordugum sorulari cevaplamadan alisilageldik fanatizmden beslenen yorumlar yapiyorsun. Evet, ben buraya bunlarin olabilecegini bilerek geliyor ve yaziyorum, ama ayni zamanda bu forumun kurallarini bilen ve ona gore davranan biriyim, ki bu forumu benim icin cazip kilan sebeplerden bir tanesi de genelde taraftar forumlarinda oldugu gibi surekli kendine referans veren bir yer olmamasi, herkesin esit haklara sahip olmasidir. Ben burda Galatasaray'i elestirdigim zaman, ya da Fenerbahce'yi ovdugum zaman (ki bunlarin tersi de oluyor) karsimda benimle rasyonel sekilde atisabilecek insanlar oluyor. Bu da keyifli ve verimli.
Sen beni yalnizca Fenerbahceli olmakla elestirebilirsin Hayri, cunku yazdigim hicbir seyin ozune dair bir tartisma yapmiyorsun. Mactan sonra buraya gelip forum polisligine soyunman bana gore cocukluk, ama sen bundan anlasilan keyif aliyorsun. Buraya gelip Ulkerspor gibi sokakta her fanatik Galatasaraylinin agzindan dusmeyen, ve sirf bu sebepten dolayi anlamsiz, verimsiz bir tartismaya dahil olmayi sahsen gereksiz buluyorum. Ustune ustluk, dedigim gibi senin gecenin bir yarisi koskoca forumun bu sayfasindaki tartismalarin icinde yer aliyor olman aslinda senin bile Ulkerspor meselesine inanmadigini, Fenerbahce'nin basarisini bir sekilde golgelemeye calistigini gosteriyor. Ha, benim icin sorun degil elbette, ne de olsa sen Ulkerspor desen de demesen de lig sampiyonluk kupalari Fenerbahce kulubunun muzesine gidiyor, bugun Avrupa'da herhangi basket haber sitelerini ya da bloglarini okudugun takdirde (ki bunu yaptigini, hatta basketbolla pek iliskili oldugunu da tahmin etmiyorum) karsina Fenerbahce cikiyor, Euroleague sitesine girdiginde Fenerbahce Ulker tek namaglup takim yaziyor. Senin bilgisayar basinda bu eforu vermen gercekten anlamsiz, cunku daha evvel de soyledigim gibi, gunes balcikla sivanmiyor.