2010 DKE | 5. Hafta | İspanya 1 - 0 TÜRKİYE | 28 Mart | Maç sonu

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Su Volkan Demirel gercekten birazcik akillansa, adam olsa Avrupa'da cogu takimda As kaleci olarak rahat oynar.

Bazen cok manyak kurtarislar yapiyor ama bazen artislik yapiyor ve sacma goller yiyiyor.

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Ntv şifreye girecek mi uyduda?

aslında bu maçta beraberlik bence yenilgiden daha kötü skor olur.neden derseniz eğer bu maçı ispanya kazanırsa puan farkını 7'ye çıkartacak.bu yüzden de çarşamba günkü maçta rehavet içinde olacaklar.bu da o maçı kazanma şansımızı arttıracak bir unsur.ama bugün berabere kalırsak puan farkı 4'te kalacağı için ispanya o maça daha konsantre çıkacak.yani bugün 1 puan alırsak ikinci maçta da konsantre bir ispanya'yı yenmek zor olacağı için maksimum 2 puan çıkartmış olacağız ispanyadan.halbuki diğer türlü 3 puan alma şansımız yüksek olacak.

Ellerine saglik Umut cok güzel olmus :)

4-6 gol oynadım :)

+7 oynayacaktım ama vazgeçtim ...

isterseniz bana kizin ama gercekler sudur...

Galatasaray Türkiyedir...Galatasaray in durumuna göre Türkiye bu Mactan Puan alamaz...

Insallah Fark yer geliriz.. MHK de Federasyonda bi yerlerine Kinayi yakarlar....Galatasaray i hedefliyorlar ama bilmiyorlarki Galatasaray Türkiye...Bizim Oyuncularin Formu Motivasyonu sakatligi ortada gitsinde yensin bakalim simdi Türkiye...

Tekrarliyorum insallah Fark yerizde görür o Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan Galatasaray in türkiye oldugunu....

kiminize sacma gelebilir ama benim düsüncem bu...Sagolsunlar kendi Milli takimimizin yenilmesini ister haale getirdiler bunlar beni....Sezon basindan beri Her Türlü sertligi Moral bozucu olaylari hatta takimi Avrupada Stopersiz birakmaya kadar özgürlügü kendilerine layik gördüler...

simdi görelim bakalim Galatasaray in durumu Milli takima nasil yansiyacak...bunlar unutmasinki Dünya 3. lügüde Euro 2008 Yari Finali de Galatasaray Iskeletiyle gelmistir...

Hem Estonya ya Belcikaya Puan veren takim ispanyadan Puan alirsa büyük ayip olur.....Birakin Yenilelimde Görsün bu adi herifler Galatasaray in nasil Türkiye oldugunu..!!!!!!!!!

Galatasaray Türkiyedir...Galatasaray in durumuna göre Türkiye bu Mactan Puan alamaz...

Insallah Fark yer geliriz.. MHK de Federasyonda bi yerlerine Kinayi yakarlar....Galatasaray i hedefliyorlar ama bilmiyorlarki Galatasaray Türkiye...Bizim Oyuncularin Formu Motivasyonu sakatligi ortada gitsinde yensin bakalim simdi Türkiye...

Tekrarliyorum insallah Fark yerizde görür o Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan Galatasaray in türkiye oldugunu....

kiminize sacma gelebilir ama benim düsüncem bu...Sagolsunlar kendi Milli takimimizin yenilmesini ister haale getirdiler bunlar beni....Sezon basindan beri Her Türlü sertligi Moral bozucu olaylari hatta takimi Avrupada Stopersiz birakmaya kadar özgürlügü kendilerine layik gördüler...

simdi görelim bakalim Galatasaray in durumu Milli takima nasil yansiyacak...bunlar unutmasinki Dünya 3. lügüde Euro 2008 Yari Finali de Galatasaray Iskeletiyle gelmistir...

Hem Estonya ya Belcikaya Puan veren takim ispanyadan Puan alirsa büyük ayip olur.....Birakin Yenilelimde Görsün bu adi herifler Galatasaray in nasil Türkiye oldugunu..!!!!!!!!!

Galatasaray hatirlayin 2002 den sonra bi düsü yasadi o sirada Euro 2004..WM 2006 gibi büyük Turnuvalara katilmadik....simdi bunlar saniyorki Galatasaray i ezdilermi biseyler basaracaklar görürsünüz anyayi konyayi....

2-2 berabere biter ki Türkiye'ye 9 verilmesi doğru bir oran çoğuları abartılı buluyor ama Türkiye direnecektir alınan forvetlerin ve bizim forvetlerin istatistiğine bakarsınız arada dağlar kadar fark var bizim eksiklerimiz en büyük handikap tabi Fatih hocanın yanlış kadro seçimide var

Cevap: İspanya Karşısında Milli Takım 11'i Fatih Terim Tarafından Açıklandı

fazla soylenecek birsey yok,

Emre belozoglu kac yildir oynamiyor, bir turlu galatasarayda gosterdigi performansa yaklasamiyor bile. kendi yapti kendi buldu, ama neyse

hakan balta stopper olarak, obur stopperlere durust mu bilemicem ama galatasarayda gosterdigi performans beni tatmin ediyor ve oyun zekasi ust duzey bir oyuncu.

en buyuk soru isareti ise ibrahim uzulmez. yanlis alasilmasin, ama kac yasinda ve ispanyada olan cok hareketli ve teknik rakipleri kendisini zil zurna eder.

Emre Aşık-Hakan Balta defansı gösteriyor ki arkadaşın üstte ki mesajda da yazdığı gibi

Galatasaray Türkiye'dir.

Yok mu koca ülke de bu 2 adamın yerine oynayacak defans oyuncusu?

Ya yok yada en iyiler bizde ki 2.si daha mantığa uygun. ;)

Bu maçı 10 kişi tamamlamamız muhtemeldir. Emre İspanya karşısında oldukça zorlanacaktır. Hayırlısı olur inşallah.

Emre Aşık-Hakan Balta defansı gösteriyor ki arkadaşın üstte ki mesajda da yazdığı gibi

Galatasaray Türkiye'dir.

Yok mu koca ülke de bu 2 adamın yerine oynayacak defans oyuncusu?

Ya yok yada en iyiler bizde ki 2.si daha mantığa uygun. ;)

var ama yabancı :D

Normal sartlarda Ispanyanin bizle dalga gecmesi gerekiyor hem skor olarak hem oyun olarak. Belki bir surpriz olur ama sanmiyorum bu arada dunku dilegimi yine tekrarliyorum insallah fenerliler berbat oynarda onlarin yuzunden yeniliriz.

Maç şifrelimi olcak ?

NTV şifreye girmez

Tekrarliyorum...eger Galatasaray li Futbolcular toparlanamadiysalar moralleri formlari haala düsükse Fark yeriz...Ozaman Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan kina yakarlar...Oynayin hele siz Galatasaray la bakalim Dünya Kupasina gidecekmisiniz....

Türkiye Milli takiminin iskeleti Galatasaray dan soorulur.....kanitlari da ortada Türkiye Milli Takiminin iki Gözle Görülür Basarisi var ikisinde de Galatasaray damgasi var....

Galatasaray i yok etmek istediler ama Galatasaray in türkiye Milli takimi oldugunu unuttular simdi dua etsinler Galatasaray li futbolcular Formda ve moralli olsunlar.....

ama Kadro secimini Taktir ettim fatih hocanin eger dedigim gibi Arda..Hakan ve Emre Formda olsunlar sirtlarlar hele hele Hakan ve Emre ye büyük is düsüyor.....ama yenilmesini istiyorum acikcasi Türkiyenin...

.

ama Kadro secimini Taktir ettim fatih hocanin eger dedigim gibi Arda..Hakan ve Emre Formda olsunlar sirtlarlar hele hele Hakan ve Emre ye büyük is düsüyor.....ama yenilmesini istiyorum acikcasi Türkiyenin...

Niye yenilmesini istiyorsun?

Türkiye'nin yenilgisini isteyen bir arkadaş var :) neden acaba ?

Niye yenilmesini istiyorsun?

Türkiye'nin yenilgisini isteyen bir arkadaş var :) neden acaba ?

buyurun arkadaslar assagida yazdigim gibi....

Galatasaray hatirlayin 2002 den sonra bi düsü yasadi o sirada Euro 2004..WM 2006 gibi büyük Turnuvalara katilmadik....simdi bunlar saniyorki Galatasaray i ezdilermi biseyler basaracaklar görürsünüz anyayi konyayi....

Tekrarliyorum...eger Galatasaray li Futbolcular toparlanamadiysalar moralleri formlari haala düsükse Fark yeriz...Ozaman Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan kina yakarlar...Oynayin hele siz Galatasaray la bakalim Dünya Kupasina gidecekmisiniz....

Türkiye Milli takiminin iskeleti Galatasaray dan soorulur.....kanitlari da ortada Türkiye Milli Takiminin iki Gözle Görülür Basarisi var ikisinde de Galatasaray damgasi var....

Galatasaray i yok etmek istediler ama Galatasaray in türkiye Milli takimi oldugunu unuttular simdi dua etsinler Galatasaray li futbolcular Formda ve moralli olsunlar.....

Geri
Üst Alt