2010 DKE | 5. Hafta | İspanya 1 - 0 TÜRKİYE | 28 Mart | Maç sonu

Cevap: İspanya Karşısında Milli Takım 11'i Fatih Terim Tarafından Açıklandı

Emre Aşık-Hakan Balta. :cool:

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Almanya hemen 9 Dakikada 2:0 yapti...gözünü seveyim bu almanya nin ne disiplin var kardesim ya...eline gectimi böyle Takimlar avarj düzeltiyor af etmiyor yiyor...bizimkileride Malta..Estonya..Moldova vs..vs..vs..vs Kicini zorluyor..:)

Beyin farki var Beyin..

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Villa'dan 2, Torres'den 1 gol bekliyorum :D

Torres'im benim :o

Ntv sifrelenecek diye biliyorum

Galatasaray Türkiyedir..!!! Galatasaray Türkiye Milli Takimidir..!!! Galatasaray a zarar verenler Türk Milli takimina verirler ve bunu kisa bir süre sonra anlayacaklar gec olacak..!!

El birliğiyle konuyu antu'da açılmış bir milli takım topiğine çevirmeye başladık.Bence biraz sakin olalım.Kazanırsak biz kazanacağız, Mahmut Özgener ve Oğuz Sarvan değil.Kazanmamız onların da işine gelecek doğrudur,bize yapılan haksızlıklardan dolayı federasyon ve Mhk'nin ekmeklerine milli takımın galibiyetiyle yağ sürülmemesini isteyen renktaşlarımı anlıyorum.Ama tekrar ediyorum kazanırsak hepimiz kazanacağız ve bu bir milli maç.Federasyon ve Mhk ile yapılan mücadele ayrı, milli takımın başarısı ayrı şeylerdir.Milli takım isterse bu federasyon zamanında dünya şampiyonu olsun, bu kafayla öyle ya da böyle daha fazla koltuklarında oturamayacaklar.Tepkimizin sınırını bilelim.Milli takıma başarılar.

El birliğiyle konuyu antu'da açılmış bir milli takım topiğine çevirmeye başladık.Bence biraz sakin olalım.Kazanırsak biz kazanacağız, Mahmut Özgener ve Oğuz Sarvan değil.Kazanmamız onların da işine gelecek doğrudur,bize yapılan haksızlıklardan dolayı federasyon ve Mhk'nin ekmeklerine milli takımın galibiyetiyle yağ sürülmemesini isteyen renktaşlarımı anlıyorum.Ama tekrar ediyorum kazanırsak hepimiz kazanacağız ve bu bir milli maç.Federasyon ve Mhk ile yapılan mücadele ayrı, milli takımın başarısı ayrı şeylerdir.Milli takım isterse bu federasyon zamanında dünya şampiyonu olsun, bu kafayla öyle ya da böyle daha fazla koltuklarında oturamayacaklar.Tepkimizin sınırını bilelim.Milli takıma başarılar.

cok dogru.

maç berabere Türkiye öyle yabana atılacak bir kadroya sahip değil eksikler olsa bile ispanya çok zorlanacak 2-2 benim tahminim Barnebau da güzel bir maç bizi bekliyor

isterseniz bana kizin ama gercekler sudur...

Galatasaray Türkiyedir...Galatasaray in durumuna göre Türkiye bu Mactan Puan alamaz...

Insallah Fark yer geliriz.. MHK de Federasyonda bi yerlerine Kinayi yakarlar....Galatasaray i hedefliyorlar ama bilmiyorlarki Galatasaray Türkiye...Bizim Oyuncularin Formu Motivasyonu sakatligi ortada gitsinde yensin bakalim simdi Türkiye...

Tekrarliyorum insallah Fark yerizde görür o Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan Galatasaray in türkiye oldugunu....

kiminize sacma gelebilir ama benim düsüncem bu...Sagolsunlar kendi Milli takimimizin yenilmesini ister haale getirdiler bunlar beni....Sezon basindan beri Her Türlü sertligi Moral bozucu olaylari hatta takimi Avrupada Stopersiz birakmaya kadar özgürlügü kendilerine layik gördüler...

simdi görelim bakalim Galatasaray in durumu Milli takima nasil yansiyacak...bunlar unutmasinki Dünya 3. lügüde Euro 2008 Yari Finali de Galatasaray Iskeletiyle gelmistir...

Hem Estonya ya Belcikaya Puan veren takim ispanyadan Puan alirsa büyük ayip olur.....Birakin Yenilelimde Görsün bu adi herifler Galatasaray in nasil Türkiye oldugunu..!!!!!!!!!

servet,emre güngör ve mehmet topal'ın sakatlıklarının ne ilgisi var ki federasyonla.oğuz sarvan mı sakatladı onları.meira'yı mahmut özgener mi sattı.saçma bir yazı olmuş.

Keşke bütün milli maçları ntv alsa bugün çok güzel programlar vardı ntvsporda her maç böyle abartılmaz ama yinede kaliteli yorumcuları var zaten şu anda bence Türkiyenin en iyi spor kanalı. Biraz kanalı övmek gibi oldu ama gerçektende öyle Milli maça gelince kadroyu çok beyendim ama şaşırdım ilk gördügümde ileride basmalıyız böyle takımlara..Barcelona gibi İspanya milli takımı kapanan takıma acımıyolar

Yedekler

Rüstü

Sabri

Ibrahim Kas

Kazim

Ayhan

Nuri

Mevlüt

insallah avrupa da sifre olayina girmezler son dakikada.

Topige ilgi az gibime geldi :D

Maç şifresiz.Ntvspor'daki İspanya Ligi maçları Biss ile şifreleniyor ama bu maç için böyle bir şey söz konusu değil.Ntv ve Ntvspor'dan aynı anda şifresiz yayında...

Bosna attı deplasmanda 1-0 önde dk 9

Bosna filan önemli degil, maca odaklanmak gerekiyor.

Insallah istedigimiz bir skor alacagiz.

ya bu mevlüt de ne var :(

Geri
Üst Alt