Emir NAMLI
Aslan Üye
- 30 Kasım 2008
- 8.184
- 0
- 1.331
Cevap: İspanya Karşısında Milli Takım 11'i Fatih Terim Tarafından Açıklandı
Emre Aşık-Hakan Balta. :cool:
Emre Aşık-Hakan Balta. :cool:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Villa'dan 2, Torres'den 1 gol bekliyorum![]()
El birliğiyle konuyu antu'da açılmış bir milli takım topiğine çevirmeye başladık.Bence biraz sakin olalım.Kazanırsak biz kazanacağız, Mahmut Özgener ve Oğuz Sarvan değil.Kazanmamız onların da işine gelecek doğrudur,bize yapılan haksızlıklardan dolayı federasyon ve Mhk'nin ekmeklerine milli takımın galibiyetiyle yağ sürülmemesini isteyen renktaşlarımı anlıyorum.Ama tekrar ediyorum kazanırsak hepimiz kazanacağız ve bu bir milli maç.Federasyon ve Mhk ile yapılan mücadele ayrı, milli takımın başarısı ayrı şeylerdir.Milli takım isterse bu federasyon zamanında dünya şampiyonu olsun, bu kafayla öyle ya da böyle daha fazla koltuklarında oturamayacaklar.Tepkimizin sınırını bilelim.Milli takıma başarılar.
isterseniz bana kizin ama gercekler sudur...
Galatasaray Türkiyedir...Galatasaray in durumuna göre Türkiye bu Mactan Puan alamaz...
Insallah Fark yer geliriz.. MHK de Federasyonda bi yerlerine Kinayi yakarlar....Galatasaray i hedefliyorlar ama bilmiyorlarki Galatasaray Türkiye...Bizim Oyuncularin Formu Motivasyonu sakatligi ortada gitsinde yensin bakalim simdi Türkiye...
Tekrarliyorum insallah Fark yerizde görür o Mahmut Özgener ve Oguz Sarvan Galatasaray in türkiye oldugunu....
kiminize sacma gelebilir ama benim düsüncem bu...Sagolsunlar kendi Milli takimimizin yenilmesini ister haale getirdiler bunlar beni....Sezon basindan beri Her Türlü sertligi Moral bozucu olaylari hatta takimi Avrupada Stopersiz birakmaya kadar özgürlügü kendilerine layik gördüler...
simdi görelim bakalim Galatasaray in durumu Milli takima nasil yansiyacak...bunlar unutmasinki Dünya 3. lügüde Euro 2008 Yari Finali de Galatasaray Iskeletiyle gelmistir...
Hem Estonya ya Belcikaya Puan veren takim ispanyadan Puan alirsa büyük ayip olur.....Birakin Yenilelimde Görsün bu adi herifler Galatasaray in nasil Türkiye oldugunu..!!!!!!!!!
ya bu mevlüt de ne var![]()