2010 DKE | 5. Hafta | İspanya 1 - 0 TÜRKİYE | 28 Mart | Maç sonu

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Bugün bizde yeni formamızla mücadele edecekmişiz.

link

Cevap: 2010 DKE | 5.Grup | 5. Hafta | İspanya - TÜRKİYE | 28 Mart Cumartesi | 23:00 |

Bernabeu'dayız!

A Milli Futbol Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki 5. maçında, Santiago Bernabeu'da İspanya'nın konuğu oluyor. TSI saat 23.00'da başlayacak olan karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'nda Massimo Busacca yönetecek.

İspanya Milli Takımı TSİ 21:30 sularında takım otobüsüyle maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda giriş yaptı. Milli Takımımız ise 21:32'de stada geldi.

Futbolcularımız ile teknik heyetin rahat ve gülümeseyen tavırları dikkat çekti.

Takım halinde Bernabeu'ya çıkan ve zemin kontrolü yapan Milli Takımımız, sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu.

Maça ilgi nası acaba doldumu stad bilgisi olan varmı arakdaşlar?

Basarilar Turkiye desem de 3-1 gibi bir skor geciyor icimden..

Torresime bak,insan bu kadar yakisikli olmamali,olan var olmayan var,sonra da Aysel sapik diyorlar :).Neyse maca konsantre oluyorum..

ALLAH'ım sen bize yardım et kalemize etten duvar ör golcülerimize jet gücü nasip eyle YA RABBİ!!

Cevap: İspanya Karşısında Milli Takım 11'i Fatih Terim Tarafından Açıklandı

Torres-Villa hayal edince pek iç açıcı değil.

Bakarsınız bu 2 'li yanlarında daha savaşcı ve başarılı bekleri bulunca aslan kesilirler...

Sabri ve Volkan 'dan daha iyi bekler var şu an sahada.

Dediğine sen ne kadar inanıyorsun derseniz, bilmiyorum derim. :D:p

İspanya Milli marşımızı ıslıklıyor. :mad:

Avrupa 'nın arka kapısı ve ancak köyü oldukları buradan belli.

Rövanşa bekleriz... :mad:

İstiklal Marşı'mız okunurken korna çalan İspanyol'ları kınıyorum. ;)

Ercan Taner'i özlemişim :) Arda'nın kramponlar güzelmiş :)

Ahh ahh..

Arda tutuk biraz.Oyunda etkinliğini arttırırsa daha iyi olur.Şu anda da gol kaçırdı.

Tosun gereksiz çalımları yapmasa daha iyi olacak.

Ilk yari çok iyiyiz......Allah nazardan korusun.....Arda biraz kipirdarsa bu maçi aliriz...AMANZIZ OLUN

Geri
Üst Alt