2010 DKE | 6. Hafta | TÜRKİYE 1 - 2 İspanya | 01 Nisan |

Cevap: 2010 DKE | 6. Hafta | TÜRKİYE 1 - 2 İspanya | 01 Nisan |

İnat edip Emreyi sürekli oynattığı için her maç 10 kişi oynuyoruz

Şimdi fatih terim de manevi oğlu Emre de gitsin milli takımdan

Ayrıca Nihata da yazıklar olsun iki tane pozisyon harcadı amatör futbolcu gibi topa abandı...

Herşey yalan tek gerçek Arda Turan...

Olacak iş değil çok sinirlendim.F.Terimin eleştirilecek o kadar hatası olduki ama yinede bizden daha geniş düşündüğü kesin.Kararlarını tartışmak olmaz.Yenseydik yine böyle konuşulurmuydu acaba.Kalan 4 maçtan 12 puan alıp bosnanın puan kaybetmesini bekliyeceğiz.

nihata 75, emre b. 90 dk. dayanan terime hediye olsun. maçtan sonra el kol haraketi yapmakla olmuyor..

Gokhan gonul de cok cabaladi, once biraz bocaladi ama ikinci yari ozellikle harikaydi. Birkac bin euro icin bu adami elinden kaciran yonetime selam olsun.

Terim'in sucu yok diyenleri de anlamiyorum. Bir kere adamin sirf kisisel problemleri yuzunden Fatih Tekke, Mehmet Topuz gibi futbolculari kadroya almamasi buyuk skandal. Ikincisi kisisel yakinligi yuzunden tosuncugu her mac oynatmasi tam bir fiyasko. Ucuncusu futbolcu degisiklikleri berbat. En cikmayacak adamlari cikarip sahada surunen adamlari (bkz Tuncay, tosun) 90 dk oynatmasini aklim almiyor. Terim 2000den sonra her seyin en iyisini ben bilirim sendromuna yakalandi ve egosunun kurbani da milli takim oldu.

Fatih hocalık en ufak bişi yok.

Yakaladıığını atacaksın. Adamlar atıyor.

Volkan saçma topa çıkar İbo giren topu elle keser

Nihat 5 meteden topu havaya diker..

yapacak bişi yok iş bitti.

Fatih hoca ne yapıp edip 1 puan almalıydı alamadı ve bittik Boısna 4 puan asa kaybetmez..!!

İspanya yatacaktır görün...

Bana biri söylesin Emre Belezoğlu ne iş yaptı da 90 dk oynadı?Fatih Hoca takıntılarından kutulamıyor maalesef.

Ha Birde Sunu Söyliyeyim Bazi Arkadaslar "Ispanya Bu Kesinlikle Yenilemez" Gibi Bir Mantik Cikarmis Ama Sunuda Söyliyeyim Bizimde Iyi Oynadigimiz Ilk Yari Ve Ispanyadaki Ilk Yari Gibi Anca Ispanyaya Karsi Oynariz!

Yoksa Siz Saniyormusunuz ki Bu Takim Bosna Hersekte Ilk Yari Oynadigi Futbolu Oynasin?

TÜRKIYE Bu.

Rakibe Göre Futbol Oynar!!!:42:

Bana biri söylesin Emre Belezoğlu ne iş yaptı da 90 dk oynadı?Fatih Hoca takıntılarından kutulamıyor maalesef.

Samiyende birdaha bu kadar rahat yürüyebilip, soluyabilecekmiyim diye düşündü herhalde..

Ya bu Türkiyede futbolcu mu kalmadı kardeşim. Hep aynı kazmalarla oynuyoruz. Hadi Türkiyede yok Yurtdışında da mı yok. Nerde Gökdeniz nerde Fatih Tekke, Hasan Kabze, Halil altıntop, Mehmet Topuz vs. her mevkide bir sürü alternatife sahibiz ama nedense hep aynı takım emre beloz, ibrahim üzülmez. Oynatma şu kazmaları artık. Varlık içinde yokluk çekiyoruz ya.

Henüz herşey bitmiş değil milli takım zoru sever.Bosna'yı da Belçika'yı da deplasmanda yenmesi imkansız değil.Ama düşündürücü olan Bosna ile puan farkının 4 e çıkması. Üstelik Bosna muhtemelen rahat bir İspanya ile oynayacak.

eh be fatih hoca niye oynatirsin su iboyu adam penalti yaptirdi topa dokunmasa cizgide 3 adam var. ikinci golde ibonun bölgesine hakan balta kosuyo ortasi bos kaliyor hala ne ariyosun su ibo da. ibrahim amatör bile o-laa-maaaz.

O kadar antrenmanı yoldan geçen kime yaptırsan en az onun kadar oynar.

İnat edip Emreyi sürekli oynattığı için her maç 10 kişi oynuyoruz

Şimdi fatih terim de manevi oğlu Emre de gitsin milli takımdan

Ayrıca Nihata da yazıklar olsun iki tane pozisyon harcadı amatör futbolcu gibi topa abandı...

Herşey yalan tek gerçek Arda Turan...

Ne kadar kolay ama harcıyorsunuz ya size yazıklar olsun.Biz bu takımla Avrupa 3.sü olurken hepsini alkışlıyordunuz.Vurduğu şutlardan birini atsa Nihat kahraman olacaktı.Size tavsiyem Nihat'ın dünkü basın toplantısını izleyin.

Adam akıllı; kalecimiz yoktu, sol bekimiz yoktu, forvetimiz yoktu. Bumudur yani 75 milyonluk Türkiyede ki oyuncu kapasitesi?

Arkadaşlar Euro 2008 de nasıl kondisyon vardı 70 ten sonra.Son 2 maçta değil koşacak,yürüyecek halimiz yoktu.

İbrahim Üzülmez kimdir ya daha futboldaki çapını bilmeyen adamlar. Saçma sapan çalımlara girer dalar 2 kişinin arasına ulan senin çapın ne ki hayatında kaç kere çalım attın kazma. Kafalarıda basmıyor bunların, aklı başında bir insan o ispanyanın adamlarına çalım atamayacağını anlar ve basit oynar ama bizimkilerin hepsi Messi zannediyo kendini. Bazı sülüklerin bu milli takımdan uzaklaştırılmaları lazım. Ülkenin futbolunun içine ediyorlar. Türkiye'de de teknik savunma adamları yetişse zaten Dünya kupasını bile alırız.

Yalnız Arda'nın değerini birkez daha anladım.Oyunu istediği gibi değiştirebiliyor.Skibbe'nin muhteşem kondüsyonu olmasa oyunu çevirebilirdi.

Kaleci? Volkan iyiydi.

Bana hiç kimse iyi bir Türk kaleci var demesin. O kadar antremanı ben yapsam en azından boşa çıkmam, kalemde dururum ben. Nasıl kaleci antrenörleri var Türkiye'de anlamıyorum...

İbrahim Üzülmez'in sağ ayağı olmadığından ampute milli takıma!!!

Geri
Üst Alt