2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Devre Arası

Gökhan gol pozisyonunda bile küfür ettiriyorsun kardeşim, böyle bir saçmalık mı olur, Arda bomboş karambol içindeki Semihe atmaya çalışıyorsun, ezdiğin toplar da yeter be kardeşim. Orta sahada hareketliliği getirecek bir adam lazım, bu kadar kötü oynayacağımızı hiç beklemiyordum.

Ardaya cok ihtiyacimiz var, ama sanki sahada degil gibi cok kötü.Umarim kendine gelir soyunma odasinda Arda kötüyse takimda kötü oynuyor.

Önder adeta .....İki kez karşı karşıya kaldık onun yüzünden.

Salihoviç ne adam affetmiyo valla

Ersun Yanal diyor ki Arda ve Tuncay kötü.Bizim stoperler oyun kuramadan topu kaptırırsa nasıl etkili olmalarını bekleyeceğiz?Burada bana göre Tuncay'ın bizim Baros modeli gibi sürekli topsuz koşular yapıp boşluk araması lazım.Ama tabi savunma önce kendine gelecek.Forvet oyuncularımız topsuz koşuyla boş alan yaratırsa Arda'da tekniğini konuşturur bana göre.

Böyle bir hakemin ............................................................................................................................................................................................................................ demekten başka birşey gelmiyor elimden.

Şu Ceyhun'un yerine Mustafa'yı almayan zihniyete de sövücem ama maçın sonunu bekliyorum.

Önder'in yerine Emre Aşık'ı almadığı için zaten şu an sövüyorum.

Ardaya cok ihtiyacimiz var, ama sanki sahada degil gibi cok kötü.Umarim kendine gelir soyunma odasinda Arda kötüyse takimda kötü oynuyor.

Arda ne yapsın ya 3-4 kişi basıyor üstüne.

Herkes, feenerlisi, besiktaslisi, trabzonlusu Ardaya laf sokuyor bende soruyorum onlara Tuncay nerde? Emre nerde? Hamit nerde?´

Arda robot degil. Her mac iyi oynamasi mümkün degil. Siz bu firsati ariyordunuz ve simdi onu yerden yere vuruyorsunuz. Allah sizi bildiginiz gibi yapsin. Ne mal insanlar var bu dunya da yahu.

Takim berbat oyniyor Millet Ardaya laf sokuyor. Vraya hakketmiyoruz biz dunya kupasina katilmaya falan...

Sabri ve Sarp girsin düzeliriz biraz

Torrese 2 maçta adım attırmayan Emre aşık nerde

Kafa toplarında iyidir,tecrübelidir hep iyi oynar

Geçen yıl 1-0 yendiğimiz bosna maçında Emre aşık harikaydı

M.sarp 30 milyon taraftarın olduğu takımda oynuyor sorumluluk almayı öğrendi tecrübe kazandı.Ceyhun iyidir beğenirim ama Ts de bile yedek

O degilde cok kotu oynuyoruz ıkı pas ust uste yapamadık.Keske hollanda ekolu bir hocamız olsa idi.Ne kadar guzel oynatırdı su takımı.Bi van gaal.

Herkes birine takmışta. Ceyhun ne iş yapar anlamadım?

Top kesmiyor, arkadan oyun kurmuyor. Sadece kafa toplarına çıkıyor.

Ya Ardaya Semihe Tuncaya top mu gidiyo da iyi oynayacaklah Allah aşkına?

Gökhan gönül hayal kırıklığı yaşatıyor valla

Bosnaklar Gecen Ayda Devreyi Irana Karsi 2-0 Önde TamamladIlar.Sonra Iran 2. YaIda 3 Gol AtIp BosnayI 3-2 Maglup Etti Bizde Ederiz.

arda ve tuncay etkisizler evet ama ne - ne + yok gibiler.

Asıl rezalet ise ceyhun gülselam emrenin gediğini kapatsın diye oynuyor ancak defansif yönü sıfır hücma da katkısı yok böyle olunca top tutamıyoruz orta sahasız oynuyoruz.

Takımın boyu inanılmaz uzun.Emre'nin acilen birşeyler yapması lazım.

oyuncularımız iyi motive olamamış kesinlikle

Kimse kusura bakmasın ama çoğunluğun sövdüğü Sabri milli takım maçlarında herkesin taptığı Gökhanı 10 kere cebine koyar çıkarır, alın kardeşim şu adamı oyuna, Mustafayı da alın, pinekleyen, ortada kağnı gibi dolanan adamlarla olmaz bu iş.

Geri
Üst Alt