2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Milli Takım şansa bala bir yere kadar ama çekirge işte sıçrayamadı. Fox TV' ye maç vermeyin ne spiker spiker, ne kanal kanal. Rezalet. Bosna helal olsun, kısıtlı imkanlarla dünya kupasına gidecek büyük ihtimalle. Bize de geçmiş olsun. Fenerleşmenin sonucu. Hayrını Görün.

Bir lafımda hakeme ya bu ne hayvan bir hakemdir ya resmen Bosnaya çalıştı herif ya :mad:

Bizim takım çok ruhsuz oynadı :(

Sercan gayet iyiydi. Topu iyi tuttu ayağında. Maç genelinde Arda kötü olsa da son 15 dakika yine gösterdi kendini.

Semih ve Gönül'den zaten nefret ederdim, nefretim 4-5 kat arttı. Kazmalık, başka hiçbir şey değil.

Sercan gayet iyiydi. Topu iyi tuttu ayağında. Maç genelinde Arda kötü olsa da son 15 dakika yine gösterdi kendini.

Semih ve Gönül'den zaten nefret ederdim, nefretim 4-5 kat arttı. Kazmalık, başka hiçbir şey değil.

bitt sanki esonya bosna yi yenicek yaziklar olsun hayatimda bida türkiyeli dünya kupasi görmicem herhalde

gökhanı Allah bildiği gibi yapsın

Gökhan G. bu maçı katletmiştir nokta adam fenerdekinin yarısını oynamadı ya ruhsuz herif...............

Vallahi ben anlayamadım anlayan yazabilir mi lütfen. Maçın son 15-20 dakikasında kadromuz nasıldı? yerleriyle birlikte yazabilir misiniz?

Dünya kupası rüyası bitti! yazıklar olsun başta terime ve talebelerine! ispanya harici takım olmayan gruptan çıkamadık! bosna gibi kasaba takımını dünya kupasına gönderdik helal olsun!!!

Keske Ardayi cikarip Nuriyi alsaydi. Hem Arda icin hem Milli takim icin hayirlisi olurdu..

Daha gitmedi arkadaşlar.Hem Estonya hem de İspanya bunlara çelme takacak.Görürsünüz.

hocam hadi diyelim iki macta 4 puan kaybettiler.. averajdan yine kaybediyoruz. hadi diyelim iki macta da yenildiler, ikinci olsak bile en kotu ikinci oluruz ve baraj macı bile oynayamayız.. hem su futbola bak ya.. lanet olsun yine dunya kupasında seyirciyiz..

gökhan gönülün harcadığı pozisyonları sabri yakalasa yazmıştı en az 1 tanesini

60'dan sonra Sabri veya Mustafa Sarp gibi her yere basan ruhlu ve hırslı biri oyuna girmeliydi.

fatih terim in oğlu Emre Belozoğlu.Nuri yi neden koymadı:mad:

Dünya kupası rüyası bitti! yazıklar olsun başta terime ve talebelerine! ispanya harici takım olmayan gruptan çıkamadık! bosna gibi kasaba takımını dünya kupasına gönderdik helal olsun!!!

Gökhan Gönül denen şahsiyet seni futbolcu yapan kişi tam bir beyinsiz kusura bakma ama

Gökhan şimdi yanımda olsaya ağzını burnunu kırardım..

Fenerde azizenin korkusundan oynar Milli takıma gelince umrunda değil..

Daha fazla şeyler söyleyecektim ama bu mal yüzünden ceza almayayım :mad::mad:

Hoca kulübünde Nuri varken nasıl bu Emre'yi 90 dk. sahada tutarsın hoca!..

ya dostum bırakın artık şu emre ön yargısını günahım kadar sevmem emreyi ama bu emreyi gözüm kapalı oynatırım.Ve maçta en güvenilir isimdi.

Buradan art niyetli hakemlerede selamlarımı yolluyorum.

bizim milli takım oyuncuları sadece milyon dolarlık yıldızlardır.

Hani bizim milli takımın ne oynadığı belli değil ,her an herşeyi yapabilirya işte bu türk futbolunun sorunu olan eğitimsizliğin,gelişime kapalı olmanın ürünüdür.Biz çok iyi reklam filmi çekeriz ancak..

Geri
Üst Alt