2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

herkese iyi geceler

Estonyanın son maçları:

Türkiye:4-Estonya:2

Estonya:0-Brezilya:1

Estonya:0-Portekiz:0

Estonya:3-Equatorial Guinea:0

Galler:1-Estonya:0

Estonya:1-Ermenistan:0

Ermenistan:2-Estonya:2

Kazakistan:2-Estonya:0

Estonya:1-Litvanya:1

Estonya:1-Moldova:0

Estonya:1-Letonya:1

O kadarda kötü takım değil Estonya son maçlarında formdalar bence

Gökhan gönül Semh..Saç yoldurttular..

4 dakika veren hakemde şerefsizdi,asıl hakem ve yan hakemlerde..kısacası 4üde şerefsizdi.

Ama eğer isteseydik buna rağmen kazanırdık.Şimdi mal mal izleyelim hep beraber 2010 dünya kupasını..

Ya son dakikalarda arda 2 kişiyi geçip vurduğu top direkten dönmese girse bugün kimse böyle konuşmuyordu ama takım olarak ii oynamadık bunuda kabul etmek lazım özellikle bazı oyuncularımız çok Kötüydü Ceyhun,Önder,Semih, Emre, Gökhan,Tuncay Farkında mısınız Tuncay hiç eleştirilmiyo neden çünkü maçta hiç ismini duymadık...

Hollanda ekolü lazım milli takıma artık go home sinyor Terim

Yahu siz neler diyorsunuz?

Sistem kazandıramıyormuş Terim, yazıklar olsunmuş...Ciddi misiniz yahu, hakikaten ciddi misiniz?

Milli takım bu, milli takım...Ayda bir buluştuğun, zırt pırt sakatlanan, üst seviye futbol oynamayan adamlardan kurulu bir takımda hangi sistemi bekliyorsunuz?

Ha Terim'de genel olarak sistem oturtamama gibi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, biraz hafısanızı zorlayıp, Terim'in, sizin taraftarınız olduğu kulüpteki ilk dönemini hatırlayın, hani Uefa kupası falan kazamıştık, 4 şampiyonluk falan, hatta bir de tezahüratı var o dönemin, HALA söylenen...

Fatih Terim, Türkiye'yi tarihinde İLK KEZ Avrupa Şampiyonasına götüren teknik direktördür. Bir Türk kulübüyle Avrupa Kupası kazanmış ilk ve tek tek teknik direktördür. Avrupa Şampiyonasında, sakat futbolcularla yarı finale çıkmış bir teknik direktördür, Çek'lerin, İtalyan'ların elendiği, İngiltere'nin giremediği turnuvada...

Sistemi yokmuş...Fiorentina da, Milan da sistemi yok diye aldılar zaten adamı. "Sistem bize fazla." dediler...

İnşallah, İNŞALLAH, şu takımdan en kısa zamanda ayrılır da, bu adama yapılan saygısızlıklar en azından bir süre durur.

Tebrik edilesi bir yorum.

Bu kadroyu görmek istiyorum bundan sonra

----------------ufuk------

hamit-gökhan-servet-hakan

--------------m.topal-------------

tuncay------emre----------arda

---------sercan--mevlüt

herkes oyunculara yüklenmiş farkında mısınız bilmiyorum ama maçı katleden fatih terim'di. bi insan bu kadar mı amatör ruhlu olur. ne bu gerginlik stres arkadaş.. kahvehaneden çıkma tavırlar.. bu mu profesyonellik? bunun gibi adamlar binlerce $$ para kazanıyor şaşırıyorum yeminle. adam resmen tribüne yollandı ya şaka mısın kardeşim sen. maç daha 25. dakikada 1-1 olsa da herşey bitmiş değil. fatih terim'in egosu tatmin olacak diye maç veriyoruz. bu mantıkla afrikaya gitsek ne değişecek.

şunu da belirtmeden edemiyecem, hakemlerde bariz bi şerefsizlik vardı. futbolcuların hiç birine suç bulmayın bence, uyum sorunu yaşadılar baya ki bunu çözmek fatih terimin sorumluluğuydu.

Estonya'dan medet umuyoruz be ey gidi günler.

Fatih Terimi Fatih Terim yapan Galatasaraydır, gerisi hikaye. Aksini söyleyen varsa muhatap olmayın . Geçen sene ki yarı final tamamen şansaydı. Takımın hali ortada.

mesut türkiyeyi istiyordu geç teklif yaptılar! ayrıca ötekiler? bugün önderin yerine serdar taşçı semihin yerine eren derdiyok ceyhunun yerine gökhan inler hakan baltanın yerine malik fathi oynasaydı fenamı olurdu?

Mesut Özil'in Türkiye Milli Takımı için oynayacağını düşünmek hayalden başka birşey değil ben istemiyordu diye biliyorum zaten onun haricinde çok göz önünde olan bir futbolcuydu Türkiye'yi seçseydi yaşadığı ülke Almanya'dan çok büyük tepki görürdü he ben Mesut'un yerinde olsam Türkiye'yi seçerdim ama yaşadığın ülkedeki insanların sana tutunacakları tavırda önemli olacak

Hakan ne berbat oynadi ama ya, inanilir gibi degil. Isabetli pas attigini görmek zordu. Pas hatalari yaptigini farkina varinca doldur bosalt oynadi. Bu adama nazar deydi, bunun baska bir aciklamasi olamaz. Kac mactir vasatin altinda oyniyor.

Maçın ilk 20 dk'sı ve maçın son 10 dk'sı gösterilen üstün performans maalesef yetmedi.Maçın hakemi de çok planlı bir şekilde bizi oyundan soğuttu.Ayrıca tebrik ediyorum hakemi.

3-4 sene önce kimse Russya Milli takimin var oldugunu bile bilmiyordu.

Hiddink ile nerelere geldikleri ortada. 2008 yari final ve simdi Almanya ile grupta 1. lik icin savasiyor. Ve en önemlisi de Hiddink süper futbol oynatiyor.

Sistem mistem falan hikaye diyorsun ama kaliteli TD, yani Hiddink 3-4 yil icinde "0'" dan harika futbol oynayan bir Milli takim yaratti. Biz gazla ve sansla giderken bile adamlar futbol dersi verip yari finale yukselmislerdi.

Türkiye Milli takimi mucadeleci, hirsli, inancli ve basarilara acik olan bir takim. Bu konularda Russyaya 5 basar. Takimimizin basinda olsa Russyayi bu hallere getiren bir Hiddink bizde neler yapardi, dusunemiyorum bile.

O Hiddink, Fener'den kovulduydu, bilmem hatırlar mısın...

Diyelim Terim gitti, Hiddink geldi. Sanıyor musun o adam burada rahat bir çalışma ortamı bulacak...Terim'in yediği laflarla hiçbir adam doğru düzgün hocalık yapamaz, yaptırmazlar.

Dediğim gibi, inşallah Terim ayrılır milli takımdan, kendi iyiliği için. Sonra yeni biri gelir; yerli, yabancı farketmez...Hepimiz görürüz ak gölü, kara gölü...

Artık milli takımın başına devrim yapıcak bir yabancı teknik adam şart! tff bassın parayı alsın hiddink veya scolariyi...Bu iş terimle denizliyle güneşle yanalla olmaz artık!

Geri
Üst Alt