2010 DKE | Türkiye 4-2 Estonya | Maç sonu

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Bencede Ceyhun çok şişirildi Sarp'ı almalı ortaya.

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Şimdi Fener'liler maçı ızlıyodur herhalde hani Arda'yla Kazım'ı gömlek hesabına tutanlar..!

Arkadaşla mac MİLLİ MAÇ ne olur su klüpçülüğü ve kişiselliği bırakalım neymıs kazım kotuymus gokhan gönül milli macta oynamazmıs falan filan bu takım hepimizin takımı kazım kötü oynadı diye bi yerlerıne kına yakan varsa bende ona sunu hatırlatırım sahadaki takım TÜRKİYE arkadasım bayrağımız...

ya şimdi doğruya doğru sağ tarafa aydını alsaydı kazımdan daha çok fayda sağlardı... kazım son 45. dakikada topu sürmesinden başka bir beş yaptığını görmedim bu arada Gökhan Gönülde çok kötü oynuyor. Gökhan Zan'da kötüydü çıktı !

Allah bu turkcell reklamını düşenenleri yok etsin inşallah. Nasıl bir reklam bu kardeşim. O değil Hidayete sövüyorum durduk yere.

Arda ile Emre mükemmel oynuyor.

Sen herlade trabzonun tek 1 macini izledin ? Ceyhun haftalardan beri ts nin en iyi oyuncusu, bos bir adam degil .

E girerse Ceyhun'u görürüz oyununu ama Sarp kadar olamaz buna adım kadar eminim..

Bu arada Fildisi Sahilinin 5-0 yendigi macta Abdul Kader Keitamiz 2 tane gol atmistir...

Arda yine dokturuyor, bu cocuk mukemmel heleki sercanlada baa iyi anlasiyor birde Fatih hoc aydin yilmazi gorse milli takim ucar hizli futbol oynariz. Birde emrenin yanina sarpi koyarsa cok daha iyi olucak ah fatih hoca ahh

Şu eziklerin forumlarına takmayın. Zamanında Fatih Terim kapakları hepsine yolladığı için sevmezler. Galatasaray'ın başarılarını haset içinde izlerler. Kazım yerine Sabri yada Aydın olsa 100 kat daha fazla yararlı olurdu. Bu kadar oyuncularının oynadıklarınada şükretsinler. Bikaç seneye eskiden olduğu gibi kaleci Volkan dışında adam veremeyecekler milli takıma. 2000 ve 2002'de olduğu gibi.

Arda tartışmasız bu takımdan 2 gömlek üstün bür oyuncu...

Arkasında ise Emre gerçekten çok etkili oynuyor..

Fakat oyunu %100 değiştircek tek adam ARDA ve de değiştirdi..

Elano - Delgado - Yusuf - Alex vs.. ARDA TURAn gibi hiçbiri olamaz.

45 dk maç Arda ilse Estonya rasında geçti. Korkusuz insiyatif alıyor kendini yırtıyor

iyi ki Galatasaraylisin Arda Turan

Aynen öyle olucak valla.

güzel maç oluyo herkes güzel oynuyo ardamız show yapıyo resmen:cool:

emre çok güzel oynuyo hepsi iyi

Kazımın yerine Sabri oynasa keşke

birisi Elano'nun Arda gibi olamayacağını söylemiş :) oyun stilleri farklı abi elano arda gibi kanat oyuncusu olamaz deseydin daha iyi olurdu :)

Ben Bu Sezon sunu anladim..Modriclere verilen 20 Milyon Euro ise bizim Arda nin degeri 25 Milyondur....Bun rtik tmmen inaniyorum...

Sag tarafta..

Kazim ==> Sabri degisikligi yapilirsa bu maci rahata cevirecegiz....yoksa Kadro cok Güzel secilmis...

Arda Arda,Arda.Allah Arda'yı nazarlardan saklasın.

Göhkan gönül iyi degildi ama cocuk napsin onun önündeki kazim kazma .

Allahım inşallah dahada sakat vermeden maçı tamamlarız BJK maçına tam kadro ıstıyorum..

Geri
Üst Alt