2010 DKE | Türkiye 4-2 Estonya | Maç sonu

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Bu maçtan sonra aklımda kalan iki isim var ; Arda Turan ve Tuncay Şanlı.

Cevap: 2010 DKE | Türkiye - Estonya | 21.00 | Kayseri Kadir Has Stadyumu | 5 Eylül

Volkan Demirel...

2. gol ne güzel goldü öyle. Trene bakar gibi baktın. :mad:

Hic gerek yokken cok yorulduk bugun.

Arda macin yildiziydi. Kendini asil Bosnaya karsi göstermeli, göstericektir de.

Ama Besiktasa karsi 45 dakka maximum oynar. 4 gün sonra deplasmanda Pana maci da var. O offff.

Bu tempoyu kaldiramazzzzzzz.

Biz dünya kupasina katilalimda gerisi bos.

estonya bosnadan 7 gol yiyen estonya degil,bosna bu estonyayi agir kis sartlarinda talinnde yenerse helal olsun,bosnanin puan kaybi ispanyaya kalmadan estonyada gerceklesir.

Estonyayi cok begendim brezilya macinida seyretmistim ordada cok iyi oynamislardi.

Simdi önümüzde bir final var,bosnayi bosnada yenicegimize yürekten inaniyorum,oynadigimiz futbol cok üst düzey biz gidemezsek gercekten cok yazik olur.

Gene isimizi son ana play-off lara biraktik ama bunu basaricagiz.

bugün takim halinde inandik kazandik,sirada bosna var.

Rıdvan Dilmen: Barcelonada al Henryyi soldan, koy Arda'yı sırıtmaz..

Arda,bugün adamları manyak etti ya :)

volkan=SIĞIR

Oynadığımız futbol üst düzey felan değil. Bu kadar dandik bir takımdan 2 gol yiyorsak, işimiz var.

Şimdiye kadar 12 aptalca puan kaybettik. Haid 2 ispanya maçını çık 6 puanı havaya verdik. Sağolsun Terim.

İnsanmısın arda, helal olsun inanılmaz oynadı.

Gökhan gönül ve kazım rezaletti + Volkan şansızdı. Hakketen arda için ne söylesem az, böyle bi oyuncunun bizim takımda olması inanilmaz duygulandırıyo beni.

bu arada konuyla ilgisi yok ama kader keita drogbayla birlikte burkine fasoya tecavüz etmiş

İnsanmısın arda, helal olsun inanılmaz oynadı.

Gökhan gönül ve kazım rezaletti + Volkan şansızdı. Hakketen arda için ne söylesem az, böyle bi oyuncunun bizim takımda olması inanilmaz duygulandırıyo beni.

kaybettiğimiz puanlar bizi üzse de,bosna maçına kilitlenip galip gelmeliyiz..

Bu arada sercanı napıp yapıp transfer etmemiz lazım, Galatasarayda her zaman kalburüstü yerli forvet olmuştur bu gelenek devam etmeli

Gökhan Gönül formayı Sabri'ye teslim etsin. Bu kadar kötü bir sağ bek performansı, Manisa maçındaki Fenerli Bekir'den beri görmemiştim. :ka25:

Baros attı

Arkadaşım sığırlara hakaret etme, ayıp oluyor. :allecto:

ama öyle Euro 2008 gitti çek maçında kırmızı görmüştü ve nice fener maçında tam bir sığır ya

Baros gol attı.

Çok önemli 3 puan ve seyir zevki olarak güzel bir maç oldu.Bu maçı kayıpsız atlatarak ilk finalimizi geride bıraktı.

Maçın adamı tartışmasız Arda'ydı.Rakibi süründürmekle kalmadı sahada basmadık yer bırakmadı.Galatasaray'ımızı en iyi şekilde temsil etti.Arda'nın dışında göze batan isimler Tuncay ve kabadayı oldu.İkisi de oyunu iyi sezip takımın yükünü Arda ile birlikte çektiler.

Maçın en kötülerine gelirsek Kazım ve Gökhan Gönül'ü rahatlıkla söyleyebilirim.Gökhan'dan böyle bir performans beklemezdim ama ara sıra olur böyle maçlar.Bosna maçında kendini toplar.

Kazım'ı bu oyunuyla milli takımda görmeyi artık midem kaldırmıyor.Bu maçta boş beleş dolanır durur bir daha ki maçta aynı şeklide bir sonraki maçta aynı bu böyle devam eder, Terim sağolsun.

Görüldüğü gibi maçtan önce Kazım'ın ne yapacağını tahmin etmiştim.Beni yanıltmadı ve yine berbat bile diyemeyeceğim bir futbol ortaya koydu demek isterdim ama ortaya futbol adına hiç birşey koyamadı malasef.

Bu akşamki en önemli nokta ise Mehmetler, Ayhan ya da Mustafa Sarp olmadan milli takımın nasıl hallere düştüğünün görülmesidir.Estonya gibi bir takım karşısında bile orta sahada top tutamamak, rakibi orta sahada boğamamak 2 gole patladı.Eminim ki bu Terim'e ders olmuştur.Eğer olmamışsa da Bosna maçında halimiz yaman.

Geri
Üst Alt