- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.469
- 5.093
Call of'u ilk çıktığı dönemlerde deli oynardım o dönemler Medal of Honorla çekişiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Call of'u ilk çıktığı dönemlerde deli oynardım o dönemler Medal of Honorla çekişiyordu.
Hakan seni indirmek için kurşuna ihtiyaç duymam.admin abi seni 3 kursunla indiririm
COD modern savaş temasını yaratıp MW'yi çıkarınca o rekabet tamamen bitti.Call of'u ilk çıktığı dönemlerde deli oynardım o dönemler Medal of Honorla çekişiyordu.
Cod 1-2 ve mohaa'yi bu gece indirip oynicam sivasi yenersek o mutlulukla. ne zamandir aklimda bunlarCall of'u ilk çıktığı dönemlerde deli oynardım o dönemler Medal of Honorla çekişiyordu.
COD 2'yi en zor seviyede bitirebilen bordo berelidir. 2 defa bitirmiştim. Bir daha yapmam için üstüne para vermeleri lazım.Cod 1-2 ve mohaa'yi bu gece indirip oynicam sivasi yenersek o mutlulukla. ne zamandir aklimda bunlar
Benim için çok zor olmaz ama denerimCOD 2'yi en zor seviyede bitirebilen bordo berelidir. 2 defa bitirmiştim. Bir daha yapmam için üstüne para vermeleri lazım.
CoD multiplayer olayıyla bence başka bir seviyeye geçti, yeni çıktığı dönemlerde güzel ama fark yaratmayan bir oyundu zaten o dönemler oyunlarda senaryoya çok önem verilmezdi daha dar perspektifte Alman-Rus, Amerikan - Rus temasını işlerlerdi.COD modern savaş temasını yaratıp MW'yi çıkarınca o rekabet tamamen bitti.
Medal Of Honor'un 2010 yılında çıkardığı oyun güzeldi, hikaye haricinde. Ben baya beğenmiştim. Gerçi zaten EA ve hikaye birbirine çok zıt iki terim. Bknz: BF. Hala çıkardıkları en iyi modern savaş temalı oyun olabilir SP olarak. Buna BF'ı dahil ediyorum.
Zaten Call of Duty serisinin geliştiricisi Infinity Ward, Medal of Honor'ı geliştiren ekipten ayrılanlar tarafından kurulmuştu. CoD 4: MW ile de zirve yaptılar. Hayırlısı olmuş, EA zırvalamasaydı belki de şu an Call of Duty: MW gibi güzel bir seriden mahrum kalacaktık. Belki de MoH: MW olurdu kim bilir.COD modern savaş temasını yaratıp MW'yi çıkarınca o rekabet tamamen bitti.
Medal Of Honor'un 2010 yılında çıkardığı oyun güzeldi, hikaye haricinde. Ben baya beğenmiştim. Gerçi zaten EA ve hikaye birbirine çok zıt iki terim. Bknz: BF. Hala çıkardıkları en iyi modern savaş temalı oyun olabilir SP olarak. Buna BF'ı dahil ediyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam sonra o ekip de ayrılmıştı. Daha sonra çıkan MW2 ve MW3'ü geliştiren ekip farklı yani.Zaten Call of Duty serisinin geliştiricisi Infinity Ward, Medal of Honor'ı geliştiren ekipten ayrılanlar tarafından kurulmuştu. CoD 4: MW ile de zirve yaptılar. Hayırlısı olmuş, EA zırvalamasaydı belki de şu an Call of Duty: MW gibi güzel bir seriden mahrum kalacaktık. Belki de MoH: MW olurdu kim bilir.![]()
O dönem MP'si çok fazla oynanıyor muydu bilmiyorum ama Battlefield 2142 o dönemin çığır açan oyunlarından biriydi. Millet Titanfall çıktığında deli gibi oynadı ama o oyunun atası BF 2142'ydi desek yanlış olmaz. Hem de yıl 2007 filan. O yıllara göre o grafikler ve o futuristik tema muazzamdı.O dönemler Max Payne çok meşhurdu, GTA ile beraber, varsa yoksa bunlar oynanırdı, CoD ve MoH farklı bir hava getirdiler.
Far Cry da çok oynanırdı, kişisel favorilerimden biri de Tactical Ops idi ama, pek bilinmese de güzel oyundu.
Hitman'i da çok severdim ama oyun geliştikçe kalitesi düştü gariptirki.
Aynen. O ekip ayırılıp Titanfall 2, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order gibi güzel oyunlara imza atan Respawn Entertainment'ı kurdular. Ama MW2'nin de başında Zampella olabilir. MW2'nin çıkış döneminde ayrılmışlar.Yanlış hatırlamıyorsam sonra o ekip de ayrılmıştı. Daha sonra çıkan MW2 ve MW3'ü geliştiren ekip farklı yani.
Vay be Tactical Ops'u oynayan bir tek ben değilmişim.O dönemler Max Payne çok meşhurdu, GTA ile beraber, varsa yoksa bunlar oynanırdı, CoD ve MoH farklı bir hava getirdiler.
Far Cry da çok oynanırdı, kişisel favorilerimden biri de Tactical Ops idi ama, pek bilinmese de güzel oyundu.
Hitman'i da çok severdim ama oyun geliştikçe kalitesi düştü gariptirki.
Max Payne ve GTA çok oynanırdı ya ama bahsettiğim dönem 2003-2006 falan. Hatta buna Mafia 2'yi de ekleyebilirim.O dönem MP'si çok fazla oynanıyor muydu bilmiyorum ama Battlefield 2142 o dönemin çığır açan oyunlarından biriydi. Millet Titanfall çıktığında deli gibi oynadı ama o oyunun atası BF 2142'ydi desek yanlış olmaz. Hem de yıl 2007 filan. O yıllara göre o grafikler ve o futuristik tema muazzamdı.
Guzel gunlerdi cmturk.comda takılırdim son zamanlarda mod olmustumTabii ergenler bilmez FMde'de ekipler ayrıldı, CM 03-04 gibi yenilikçi bir oyundan sonra 2010a kadar hep aynı oyunları öndürdüler zaten CM tarafı devam etmedi FM ise sonradan toparladı ki rakipsiz olmalarının da ciddi avantajı vardı bunda.
CM demişken 01/02'yi ücretsiz bir şekilde güncel kadrolarla yakın zamana kadar oynuyordum. FM'nin karmaşıklığından, yorucu yapısından sıkılanlar ya da CM ile hiç tanışmamış daha küçük arkadaşlar ve canı çekenler için link bırakayımTabii ergenler bilmez FMde'de ekipler ayrıldı, CM 03-04 gibi yenilikçi bir oyundan sonra 2010a kadar hep aynı oyunları öndürdüler zaten CM tarafı devam etmedi FM ise sonradan toparladı ki rakipsiz olmalarının da ciddi avantajı vardı bunda.
Net mükemmel bir oyundu yav.CM demişken 01/02'yi ücretsiz bir şekilde güncel kadrolarla yakın zamana kadar oynuyordum. FM'nin karmaşıklığından, yorucu yapısından sıkılanlar ya da CM ile hiç tanışmamış daha küçük arkadaşlar ve canı çekenler için link bırakayım