2010 öncesi oynadığınız efsane oyunlar

O dönem için muazzamdı, FIFA 99, 2000s'lerden sonra gerçekçi görüntüsüne hayran bırakmıştı.

PES-4-PC.jpg

max payne
MOHAA
call of duty modern w.f.
vice city
star wars ep 1
gears of war
crash bandicot
eski kombatlar 2,3,4 fln
gameboydaki EKOL pokemon oyunlari

PES 5 bilmiyorum neden benim için çok özel bir oyundu, hiçbir futbol oyunundan o derece zevk aldığımı hatırlamıyorum. O dönem ortamım çok iyiydi ondan öyle geliyor büyük ihtimalle, deli gibi turnuva yapardık.

Aynen öyle abi. 3’e 3; 4’e 4 multi falan oynardık üniversitede. Pes 5 sayesinde bir PS2, Pes 6 sayesinde bir PS2 bir de PSP kazanmıştım. :berkan:

PES 6 mıydı üstünde Collina resmi olan. O oyun da iyiydi yav

sent via GSC

The Lord of the Rings serisi (The Battle for Middle Earth 2, Conquest,)
Doom 3
Halo 2 (Bilgisayarıma yüklediğim ilk oyundur)
PES 6, PES 2008
FIFA 2005 (Arsenal ve Milan kadroları neydi be)

Açılmadım kıza. Biraz utangaçlık vs. bir de kasiyer kızın peşine düşmek istemedim. Seneye üniversite okursam farklı şehirlerde olmak zorunda kalacağız. O yüzden bıraktım :( Üniversitede daha iyi kızlar vardır :/
reis corona telaşına kızı bile götürmüş olabilirler marketten

Ultima Online
Half Life
AOE 2
Baldur's Gate
World of Warcraft
Cod Modern Warfare

Ronaldo V-Football.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sof2 - Unreal tournament- Duke Nukem - Max Payne - nfs - New Super Mario bros. - cod

Runescape
Cod
Gta San Andreas
Age of Mythology
Command Conquer

2010 öncesi değil de 2012'de çıkıp 2015'te hileciler yüzünden kapanan Türk yapımı bir oyundu S2 Son Silah. EXP kazanınca rütbe atlıyordun böyle yüzbaşı, binbaşı, general oluyordun. Oyunda hileciler ve sürekli karakterine para yatıran çarlardan dolayı sadece arkadaşlar arasında oynardık. Knk gel bir hayalet gemi kapışalım falan derdik. Banka soyma olayı da süperdi. Nitekim hileciler yüzünden bir daha geri açılmamak üzere kapandı. Kendisini çok özlüyorum :(

Geri
Üst Alt