2010 öncesi oynadığınız efsane oyunlar

Cevap: Eski ve Klasikleşmiş Bilgisayar Oyunları

Bu Volfied denen oyunu tekrardan indirip oynamak istedim ancak bir türlü bulamadım, bulabilen var mı o oyunu ?

1-2 sitede buldum ancak onlarda çalıştırmıyor, win7'de bu oyunu oynamak mümkün değil mi ?

Bu Volfied denen oyunu tekrardan indirip oynamak istedim ancak bir türlü bulamadım, bulabilen var mı o oyunu ?

1-2 sitede buldum ancak onlarda çalıştırmıyor, win7'de bu oyunu oynamak mümkün değil mi ?

Uzun bir uğraş gerektiriyor oyun. :D Ben sana anlatayım.

Şimdi en önce DosBox ve Volfied'i indir:

Dosbox:

Download DOSBox DOS Emulator from SourceForge.net

Volfied:

volfied.rar

___

Sonrasında Volfied dosyasını RAR'dan çıkar ve Yerel Disk C'ye at (klasör halinde).

Ardından DosBox adlı programı kur.

Sonra DosBox'u aç. ve "mount g c:\volfied" yaz, Enter'a bas.

Ardından "g:" yazıp Enter'a bas.

Son olarak da "volfied" yazıp Enter'a bas, ve oyun çalışmaya başlar. :)

Maalesef her defasında bunu yapman gerekiyor :(

Ben daha Teken 3 oynuyorum, Eddy Cudo wins demesine hasta oluyorum.

quake 3. efsaneydi benim için

Merhaba arkadaşlar,

Dün Akşam yaklaşık 4 senedir kayıp olan GTA vice city cdmi, babaannemin evinde buldum.. Muayene cdlerinin arasına karıştığını söyledi, başka şeylerde söyledi ama dinlemedim ve cd'yi aldığım gibi koşarak bilgisayarıma kurdum..

10 saattir gta oynuyorum çünkü benim ilk göz ağrımdır kendisi..
Peki sizin ilk oynadığınız oyun nedir arkadaşlar gelin nostalji yapalım :hat:

header.jpg

Atari2600.webp ne oynardım be ! bir tane futbol oyunu vardı ismi world cup tı galiba orta sahadan röveşata ile gol atardın top ateşler değişik renkler çıkararak füze gibi kaleye gidip gol olurdu :)

pc oyunu hugo , lotus ve fifa 99

amigam commadore'um falan olmadı , pentium 1 işlemci ile biraz genç girdim bilgisayar dünyasına.

ondan önce home computer diye kasetli oyun konsolları vardı , az arapça tsubasa yada super mario oynamadık

Son düzenleme:
Kuzenimde uçak kumandası gibi joystick i olan atari vardı. Onlara gittiğimde onu oynardım. İlk o sayılabilir.

Kendimin game boyu oldu ilk. Micro Genius atariden önce. Tek kasedim Donkey Kong idi. Onu oynadım.

Sonra micro genius atari, ardından sega geldi. Sega atari normal atariden çok daha iyiydi. Sonrasında Playstation 1 çıktı. Onun çıkışı devrim gibiydi. Babamın iflas ettiği döneme denk gelmiş bende olmamıştı. Komşunun oğlu hırbo keyfi geldiğinde çağırırdı :asd22: Ardından playstation 2, sonrasında 3. Orada kaldık. Yüreğim kaldırmıyor artık oynayamıyorum. :)

Bu aralar sudoku çözüyorum telefonda başka da oyun oynamıyorum.

Revolt diye hatırlıyorum. Sonra klasik sekilde half life counter falan

Geri
Üst Alt