2010 öncesi oynadığınız efsane oyunlar

hayatımı amiga kararttı
o yüzden kız arkadaşınızı iyi seçin
eğer pc soruluyorsa emin olmamakla birlikte doom 2 olabilir diyorum

FIFA-2001-Free-Download-Full-Version-PC-Game-Setup.jpg

Pc platformu için ilk oynadığım oyun;

prince-of-persia.gif

Eğer işin içine atari salonlarını da dahil ediyorsak;

double-dragon.jpg

ilk oynadığım oyundur kendileri windows 95'di sistem, king lion muydu neydi

images

sonrasında ise moto racer windows 98

motoracer1124.jpg

3. sıradaki oyunum ise nuke dukem 1 (oyun acayip mide bunaltısı yapardı)

image001.jpg

Kaçıncı bölüme kadar geldin en son? :asd:
Valla hiç hatırlamıyorum. İlk aklıma gelen 35 ve 7 oldu, aradaki fark bile ne kadar hatırlamadığımın kanıtı. :D

Bikaç yıl önce tekrar indirdiğimde zar zor bulmuştum yalnız. :D Oyunun adı bi türlü aklıma gelmedi. İnternete garip garip şeyler yazdım. V veya W ile başladığını hatırlıyordum sadece. :D Dayım göstermişti bana bu oyunu, o bile hatırlamadı. Sonradan bi gün beynimde şimşekler çaktı, ampül belirdi kafamın üzerinde. :asd2:

Oyunların adını hatırlamıyorum ama kafaya benzer rengini kendimiz seçtiğimiz bir tenis oyunu vardı, birde yeşil tepeler de bomba attığımız bir oyun vardı. İsimlerini bilen varsa yazarsa sevinirim.

Oyunların adını hatırlamıyorum ama kafaya benzer rengini kendimiz seçtiğimiz bir tenis oyunu vardı, birde yeşil tepeler de bomba attığımız bir oyun vardı. İsimlerini bilen varsa yazarsa sevinirim.

tahminime göre;

sports-heads-tennis-1-1.png

flash player oyunu olduğun varsayarak, ya pocket tanks yada tank wars dır..

images

Fifa 98'i de deli gibi oynardım hey gidi. Yıl 98 değildi ama 2000'dir muhtemelen. Ufacık çocuktum, kuzenimde vardı Fifa 98. Her gün 20 dakka yürürdüm onlara gitmek için. 5 saat kalkmazdım başından. Roberto Baggio muhtemelen Galatasaray oyuncuları dışında ilk hayranı olduğum oyuncudur sırf Fifa 98 yüzünden.

Fifa 98'i de deli gibi oynardım hey gidi. Yıl 98 değildi ama 2000'dir muhtemelen. Ufacık çocuktum, kuzenimde vardı Fifa 98. Her gün 20 dakka yürürdüm onlara gitmek için. 5 saat kalkmazdım başından. Roberto Baggio muhtemelen Galatasaray oyuncuları dışında ilk hayranı olduğum oyuncudur sırf Fifa 98 yüzünden.

Avatarının kırmızı versiyonu var mı,nerden buldun bu avatarı yoksa kendin mi yaptın?

Yumurta toplama diye bir oyun vardı comodorda 1 byte falandı herhalde :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biligsayar değil de genel olarak ilk oynadığım video oyunu Sonic'ti. Onun dışında Winning Eleven serisini çok oynadım çocukken.

oyun demişken quake 2 ve quake 3 demeden asla olmaz sanırım oynamayan yoktur benim yaş grubumda :) inanılmaz müzikleri vardı mp3 olarak hala arada açar dinlerim

Geri
Üst Alt