2011-12 Beko Basketbol Ligi Transfer Sezonu

Cevap: 2011-12 Beko Basketbol Ligi Transfer Sezonu

Benim için süper haber. :D Sinan Erdem 15-20 dakikalık bir mesafede zaten bana. Kobe de gelirse, birçok maçlarına giderim Beşiktaş'ın.

Beşiktaş'ın anlaştığı söylenen Bjelica Caja Laboral'e gitmiş.

önemli olan şu kobenin gelip gelmeyecegi. o adamı yakından izlemeliyim.

Ersan; ''Kesinlikle ayrılmak istiyorum ve Türkiye'de oynamak istiyorum. Bunun en büyük nedeni, THY Euroleague Final Four'unun İstanbul'da yapılacak olması'' demiş. Adım adım Efes'e Ersan...

shippin yerine 3 numaraya thornton geLse müthiş olur..

Shippin yerine bir adam alınacaksa Thornton olmasın. David Hawkinsi al rahatına bak.Yada Gelebale olur,Matt Walsh olur.Nba'den birisi olur.Alternatif çok

Biliyorum da anlaştıkları adamların hepsi başka takıma gidiyor.Bjelica Laborel gitti ve az önce Ersin Görkem Aliğayla sözleşme imzalamış.1 darbede biz vuralım :D

:D Bu saatten sonra bizim oyuncu alacağımızı sanmam.

Cliff Hammonds / Banvit

Sportando

Beşiktaş Benjamin Eze2yi bitirmek üzereymiş

Beşiktaşla anlaştığı söylenen Barış Hersek Efesin Merterdeki tesislerinde denemeye alınmış.Efesli olması an meselesiymiş.Bu gidişle anlaştıkları tüm oyuncular başka takımlara gidecek. :D Hawkins bize gelse bari

Beşiktaş daha sponsor olmadan aktardıkları parayı Deron'a ve Kobe'ye ayırdılar bence.Sponsor işinide daha kesinleştiremediler bence.Bu yüzden mali netliği olmadan anlaştıkları oyuncuları bekletmeye çalıştılar.Bu gidişle çok oyuncu kaçırırlar Kobe'nin peşinde koşarken...

Beşiktaşa gideceği konusulan Andre Smith, Caserta'da.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, transferde prensip anlaşmasına vardığı basketbolcularla sözleşme imzalamakta zorlanıyor.

Daha önce Nedim Yücel'i Türk Telekom'a, Ersin Görkem'i Aliağa Petkim'e kaptıran siyah-beyazlı kulübün prensip anlaşmasına vardığı isimlerden Milko Bjelica Caja Laboral'e, Andre Smith de Pepsi Caserta'ya transfer oldu.

Beşiktaş, ayrıca geçen sezon kiralık olarak forma giyen Marcelus Kemp'in de 20 Temmuz'a kadar bulunan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Siyah-beyazlı kulüp, yeniden transfer etmek istediği Amerikalı yıldız için Virtus Bologna'ya daha yüksek bir bonservis bedeli ödemek durumunda.

Deron Williams ile lokavt bitene kadar sözleşme imzalayan, Kobe Bryant ile resmi görüşmelere başlayan Beşiktaş'ta prensipte anlaşılan Can Akın, Mehmet Yağmur, Barış Hersek, Erwin Dudley, David Hawkins ve Benjamin Eze'yle henüz resmi sözleşme imzalanmadı.

ntvspor

Beşiktaşın bu tutumunu seviyorum.

Ne futbol takımından ne basketbol takımından bi halt olmaz.Bizim için rakip değiller.

Aynı zamanda takıma yararı tartışılıcak ama benim gibi futbolu,basketbolu izlemeyi seven adamlar için izlemesi keyifli yıldızları getiriyorlar.

Gutinin 2 arapasını izlemek büyük keyif,Q7nin çalımlarını da öyle.D.Williamsı izlemekte aynı şekilde.Takımı hedefe götürmezler ama renk katıcakları kesin.

Geri
Üst Alt