2011-12 Beko Basketbol Ligi Transfer Sezonu

Cevap: 2011-12 Beko Basketbol Ligi Transfer Sezonu

Kinsey Türk oldu ?

Benim bildiğim Türk statüsü yok da devşirme var(hatta Preldzic bile milli takımda oynamasına rağmen devsirme olarak kalacak). 2 devsirme aynı anda oynayamıyor diye öyle söylemiştim.

Neyse cuma günü fikstür cekiliyormus inşallah Fener macları hafta içine gelir.

Kinsey Türk oldu ?

Benim bildiğim Türk statüsü yok da devşirme var(hatta Preldzic bile milli takımda oynamasına rağmen devsirme olarak kalacak). 2 devsirme aynı anda oynayamıyor diye öyle söylemiştim.

Neyse cuma günü fikstür cekiliyormus inşallah Fener macları hafta içine gelir.

Devşirme işte.:D

Efes Bootsy'i mi Kinsey'i mi devşirecek?

Efes Bootsy'i mi Kinsey'i mi devşirecek?

Kinsey olacak.Zaten mantıklısı bu.34 yaşında Bootsy onu devşirseler.1 yıl oynayıp gidecek.Ama Kinsey öyle değil adam daha 26 yaşında 4-5 yıl faydalı olabilir Efese.

cuma fikstür çekiliyormuş, umarım iç sahadaki ilk 2 maçımız fb,efes,bjk,banvit gibi takımlarla olmaz. 2 maç seyircisiz oynama cezamız vardı final serisinin son maçından..

cuma fikstür çekiliyormuş, umarım iç sahadaki ilk 2 maçımız fb,efes,bjk,banvit gibi takımlarla olmaz. 2 maç seyircisiz oynama cezamız vardı final serisinin son maçından..

Merak etmeyin Ziya bey özellikle denk getirirler.

Kinsey olacak.Zaten mantıklısı bu.34 yaşında Bootsy onu devşirseler.1 yıl oynayıp gidecek.Ama Kinsey öyle değil adam daha 26 yaşında 4-5 yıl faydalı olabilir Efese.

Bootsy çok daha bir oyuncu olsa da o açıdan bakınca doğru olmuş tabi.

Kinsey daha mantıklı olmuş gibi.

Transfer haberi değil ama Oyak Renault gelecek sene potalarda yok.

Maliye Milli Piyango mücadele edecekmiş yerine.

Basketbolumuz gercekten cok ilerliyor(her sene birkac takım sube kapatıryor). Bravo federasyon :lol:

Ömer şuan bize coook lazım inşallah yönetim ve Mahmuti düşünüyordur birşeyler.

Euroleague'den sonra en güçlü lig TBL olacak gibi :D

Şu anda Efes böyle bir kadro oluşturdu.

PG:Kerem Tunçeri-İlievski-Doğuş Balbay

SG:Sasha Vujacic-Sinan Güler

SF:T.Kinsey-B.Thornton-Cenk Akyol

PF:Ersan-Savanovic

C:Barac-Batista-Ermal

Doğuş,Cenk ve Ermal sene boyu bench oyuncusu olacak gibi.Tahminim İlievski ligde oynamaz.Orayı Doğuş ve Sinanla idare ederler.Açıkçası kadrodan tırstım.:(

Ufuk Hoca başarılı olursa Euroleague getirirler o kadar net bir kadro.Biz bir SF ve C Efesle mücadele ederiz bu gerçekte unutulmasın.

Evet bir C bir SF ile Efes ile mücadele edebilecek bir takım olabiliriz. Ancak bu iş sizin sürekli yazdığınız Ömer'le falan olmaz. Pekovic ve Bjelica ile taş gibi takım olurduk mesela.

Ömer gelsin dertler bitsin ama Beşiktaşa gidecek gibi görünüyor

Beşiktaş'ın D-Will transferinin ardından gözler Kobe Bryant ile yapılan görüşmelere çevrildi.

Haber1903'ün basketbol şubesi yöneticilerinden edindiği bilgiye göre, Kobe Bryant'ın ailesi ile görüşmesinin ardından bugün Türkiye saati ile 21:00-22:00 saatleri arasında Beşiktaş Kulübü ile temasa geçip kararını açıklayacağı öğrenildi. Aksi bir durumun yaşanması halinde Kobe Bryant'ın kararını yarın kesin olarak vermesi bekleniyor.

Evet bir C bir SF ile Efes ile mücadele edebilecek bir takım olabiliriz. Ancak bu iş sizin sürekli yazdığınız Ömer'le falan olmaz. Pekovic ve Bjelica ile taş gibi takım olurduk mesela.

Farketmez Enes Kanter+Wilson Chandler olabilir.Dediğim gibi bir 3 numara ve 5 numara gelmezse ne Efesle nede fenerle mücadele edebiliriz.Enesten geçtim Ndong veya Nesterovic bile çok iyi gider.

Beşiktaş-Durant diyorlar şimdi de. :o

BEKO'DA YENI LEZZET: BANDIRMA KIRMIZI

Genç Banvitliler, kurallar gereği isim değişikliği yaparak “BANDIRMA KIRMIZI” adıyla BEKO Ligi’nin yeni takımı oldu. Bilindiği gibi Konya Selçuk ve İTÜ, Genç Banvitliler’in haklarına talıp olmuş ancak devir gerçekleşememişti.

TBF’nin istekleri doğrultusunda kulübün adresi, yöneticileri de değiştirilecek.

Bilindiği gibi geçmişte de Ülker Grubu, Fenerbahçe Ülker ve Alpella olarak 1. Lig'de yer almıştı.

Geri
Üst Alt