2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Ochoa kalecimi yahu. Trabzonun yeni Didası Jeffersonun kopyası. Top daha gelmeden ucmalar vs. garip garip hareketler yapıyor kalede.

paraya kiyilmasi halinde söyle gercekci ve gelecek yil 100% sampiyonluga oynayacak bir kadro yazacagim:

----------------------Ochoa----------------------

Sabri---------Neill--------------Ersan------Caglar

---------------Cana--------Inler-----------------

Kazim----------------Veli Kavlak---------------Lulic*

----------------------Baros------------------------

*Senad Lulic - Oyuncu profili - transfermarkt.tr (Bosna-Romanya macinda izledim. bizim sol kanat da müthis isler yapar. hizli, savasci, teknik. cok faydali olur)

takimi kurarken suna dikkat edilmeli. kalite ve oyuncu kimligi cok önemli. terinin son damlasina kadar savasan dinamik oyuncular lazim. en önemli mevzuu zaten TD. takima üst düzey kondisyon verecek bir hoca lazim.

umarim gelecek yönetim futbolu bilen kisilere birakir transferleri. öyle yildiz oyuncu filan beklemesin kimse. hangi yildiz oyuncu avrupa kupalarinda olmayan dagilmis bir takima gelir?? Selcuk Inan, Hamit bize niye gelsin?? mantikli olalim. ha Inler gibi oyuncuya basacaksin parayi. gerekirse 13 milyon vereceksin ki adam 7-8 yil senin orta sahani sirtlasin. o pozisyon kilit bir pozisyon. Dortmund taraftarlari bugün ne diyor?: Nuri giderse takim cöker. cünkü Nuri kilit adam. bize de o tarz bir kilit lazim. yerli olarak en iyisi Gökhan Inler. Basacaksin parayi alacaksin. lami cimi yok. etrafina koycaksin kosan, basan, teknik, her yerden bazuka gibi sut ceken oyunculari. al sana müthis yardiran bir takim.

Bu kadro mu şampiyonluğa oynayacak ?

- Kameni -

- Sabri - Ersan - Frıedrich - Çağlar -

- Cana - Kallström -

- Volkan - Giovinco - Drenthe -

- Baros -

Not: Lorik Cana Türk statüsünde.

Şu drenthe'yi hiç sevemedim . Başka adam koysan ya oraya :D .Kameni zaten gelse 10 sene rahatız

Giovinco İtalya'nın üstüne Türkiye'de de futbol oynarsa, kariyeri sona erebilir.

---------------sinan bolat-----------

sabri-------semih kaya----servet-------insua

---------theo weeks--------kallstrom-------

volkan sen--------adel taarabt------------griezmann

----------------------baros---------------------

stekelenburg(11 m euro)

orhan şam(2,700 m euro) servet felipe santana(3,5 meuro) hasan ali(1,500 m euro)

gervinho(14 m euro) yekta g.inler(13 meuro) nordin amrabat(2 m euro)

arda

baroş

yedekler:ufuk,yiğit incedemir(1,5 m euro),stancu,culıo,sabri,h balta,cem sultan,sinan osmanoğlu

not:oyuncu fiyatları transfermarcet sitesinden alınmıştır...toplam 50 m euro gibi bir maliyet çıkıyor.ayrıca arda da satılmamalı...yeni gelecek yönetim bu yatırımları yaparsa arene her maç full çeker...sizce ne dersiniz?

Bildiğimiz Buffon mu?Hani Juventusta oynayan.İtalya milli takımı kalecisi.Dünyanın en iyi 3 kalecinden biri

:D evet

sonuçta hayal işte, Buffon'un bize transfer olma ihtimali nekadarsa , Cem Sultan, Anıl , Berkin, Sinan , Semih, Ahmet vs.. A takımda yer almasıda aynı :D

gerçi her sene 30 milyon euro harcıyoruzda ne oluyo bu sene 40-45 harca kur bu takımı. :D

Kaleci

Sabri - Servet - Serdar K. - Hasan Ali K.

Cana

Yekta - Selçuk

Hamit - Mehmet E.

Baros​

Hamit + Selçuk bedava.

Mehmet Ekici + Hasan Ali K. + Serdar K. = Maksimum 15M

Hiç öyle deli gibi para falan harcamaya gerek yok. 15 Milyona çok iyi bir takım kurulur. Arda'dan gelecek parayla bu oyuncuları alsak yeter.

Bir de burada Hakan Balta satılabilir 2-3 Milyona. Mustafa Sarp, Ayhan, Barış, Kewell, Zapata ve Neill ile yollar ayrılır. Yerlerine A2'den adam konur.

Al sana şampiyonluğa oynayacak takım.

eskisehirden alper potuku alsak o cocukta iş var bence.. biraz üstüne düşülürse yeni bir yıldız yaratılır.. adam eksilten bi cocuk. böyle cocukları almak lazım..

Kaleci

Sabri - Servet - Serdar K. - Hasan Ali K.

Cana

Yekta - Selçuk

Hamit - Mehmet E.

Baros​

Hamit + Selçuk bedava.

Mehmet Ekici + Hasan Ali K. + Serdar K. = Maksimum 15M

Hiç öyle deli gibi para falan harcamaya gerek yok. 15 Milyona çok iyi bir takım kurulur. Arda'dan gelecek parayla bu oyuncuları alsak yeter.

Bir de burada Hakan Balta satılabilir 2-3 Milyona. Mustafa Sarp, Ayhan, Barış, Kewell, Zapata ve Neill ile yollar ayrılır. Yerlerine A2'den adam konur.

Al sana şampiyonluğa oynayacak takım.

servet olmasa daha iyi olur. asıl cürük elma bu herif..

Yazılan son 10 kadroya baktım,hepsindede Sabri sağ bek.

Futbol bilgimden şüphe etmeye başladım

Bir anda takımın ilk 11 oyuncusunun tamamının değişitirilmesi çok zor. Yavaş yavaş olacak bu işler. Ben Servet ve Sabri'nin takımda kalacağını düşünüyorum. O yüzden de yazdım takıma.

Bir anda takımın ilk 11 oyuncusunun tamamının değişitirilmesi çok zor. Yavaş yavaş olacak bu işler. Ben Servet ve Sabri'nin takımda kalacağını düşünüyorum. O yüzden de yazdım takıma.

O konuda haklısınız,gel yeni 11 git eski 11 burda yazdığımız kadar kolay işler değil.

Ama kesinlikle ve kesinlikle sağ bek ve sol bek aynı anda Hakan ve Sabri olmamalı,tercih yapıcaksam elbette Sabri kalsın Hakan gitsin.

Ama yüksek kalitede bi takımın asla beki Sabri olamaz bence.

Taffarel

Ü.Davala-Popescu-B. Korkmaz-Ergün

Hagi-Suat-Tugay-Hasan Şaş

Jardel-Hakan Şükür

Yedekler:Mondragon, R.Song, Okan Buruk, H.Ünsal...

Taffarel

Ü.Davala-Popescu-B. Korkmaz-Ergün

Hagi-Suat-Tugay-Hasan Şaş

Jardel-Hakan Şükür

Yedekler:Mondragon, R.Song, Okan Buruk, H.Ünsal...

Sağ beke Sebastian Perez , Jardel'in yerine Dean Saunders'ı koy , yedeklere Kubilay Türkyılmaz ve Falco'yu ekle süper bir kadro :D

----------- Kameni -------

- Sabri - Ersan - Servet - Çağlar -

------- Cana - S.İnan----

- Keita - Pasore - Podolski -

----------- Baros ----------

burda hayali kadro mu yoksa gercekci kadro mu yazacagiz. su durumda Selcuk Inan, Hamit, Ekici veya yabanci yildiz oyunculari yazanlar hayal görüyorlar. net. Bülent Tulun büyük ihtimal futboldan sorumlu olacak ve yine balkanlarda yildiz potansiyeli tasiyan oyuncular bulacaktir. mantikli olun kadro kurarken.

Geri
Üst Alt