2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Ochoa balon gerçektende.Servet iyi takımda iyi oynar milli takımdaki oyununu beğeniyorum, Emana ön libero değil doğru.

Servet ancak Azerbaycan, Avusturya, Linchestain'a karşı iyi oynadığı söylenir. Servet'i Almanya-Belçika maçlarında da gördük. Servet koca bir hiçtir. Galatasaray'dan bir kovulsa, göreceksiniz nereye gideceğini. Şuan Konyaspor bile almaz bu herifi.

--------------Ochoa---------------

Sabri----Eren-------Chıvu----hakan

--------Hamit-------Biglia----------

Kazım---------Arda----------Hazard

-------------Drogba--------------- FATİH TERİM onun basarılı olucagı kadro olarak dusunuyorum

---------------Ochoa-----------------

Sabri------Onyewu---Eren----Cissokho

-----------Hamit----Selçuk------------

Gervinho-----Paolo Henrique-------Arda

-----------------eto------------------ Soyle bı kadro kurulsa 2 3 yıl ıcınde sampıyonlar lıgınde yarın fınal yada fınal oynar

----Ruffier----

Diawara-Nesta

---A.Diarra---

Omurga'dan gerisi suan icin yalan.

Bir tek Nestanın sakatlanmasına karsın eksiksiz cok iyi bir alternatif olarak Serdar Aziz ne yapıp edip alınsın ve dertler bitsin. Gercek bir stoper izlemeye izlemeye bir hal oldunuz. Stoper demek Servet, Yobo, Lugano ibaret degil. Bunlar Italya veya Fransa'nın orta sıra takımlarında bile oynayamaz.

Serdar Aziz Diawara'dan daha iyi.

Diawara kimdir? Nesta Milan'dan ayrılmaz.Ruffier abartılan bir kaleci üzerine gelen toplara dahi sıçrıyor.Frey,Muslera,Diego Alves Ruffier'den çok daha iyi kaleciler.Defansif orta saha bölgesinde de Lorik Cana var,ona alternatif birde iyi yerli alırsın olur biter.

--------------Muslera-------------------

--Serdar Aziz-----------C.Chivu---------

----------Lorik Cana(Alper Potuk)---------

Diawara kimdir? Nesta Milan'dan ayrılmaz.Ruffier abartılan bir kaleci üzerine gelen toplara dahi sıçrıyor.Frey,Muslera,Diego Alves Ruffier'den çok daha iyi kaleciler.Defansif orta saha bölgesinde de Lorik Cana var,ona alternatif birde iyi yerli alırsın olur biter.

--------------Muslera-------------------

--Serdar Aziz-----------C.Chivu---------

----------Lorik Cana(Alper Potuk)---------

Diawara gittigi yerlerde mucizeyi yaratan adamdır. Canaya alternatif olarak Alperi yazmak dahada vahim bir durumdur.

Diawara gittigi yerlerde mucizeyi yaratan adamdır. Canaya alternatif olarak Alperi yazmak dahada vahim bir durumdur. Milan'dan bonservissiz Nestayı almak Chivuyu Inter'den almaktan daha kolay suan icin kanaatimce.

Diawara normal bir defans oyuncusudur.Neyin efsanesini yaratmış bilmiyorum.Nesta artık Milan'la özdeşleşmiş ve futbolu büyük ihtimal orada bırakacaktır.C.Chivu iyi bir yıllık ücretle rahatlıkla alınır.Alper Potuk'un Ümit Milli maçlarını izledim.Necip ve Emre Çolak'ın yanında daha çok oyunun defansif yönünü oynayan bir orta saha oyuncusuydu.Tekniği yüksek ve adam eksiltme özelliğide olduğu için Eskişehirspor'da biraz daha hücuma dönük hatta bazı maçlarda sağ kanat oynuyor.Ama Alper'in asıl mevkisi defansif orta sahadır.

Diawara normal bir defans oyuncusudur.Neyin efsanesini yaratmış bilmiyorum.Nesta artık Milan'la özdeşleşmiş ve futbolu büyük ihtimal orada bırakacaktır.C.Chivu iyi bir yıllık ücretle rahatlıkla alınır.Alper Potuk'un Ümit Milli maçlarını izledim.Necip ve Emre Çolak'ın yanında daha çok oyunun defansif yönünü oynayan bir orta saha oyuncusuydu.Tekniği yüksek ve adam eksiltme özelliğide olduğu için Eskişehirspor'da biraz daha hücuma dönük hatta bazı maçlarda sağ kanat oynuyor.Ama Alper'in asıl mevkisi defansif orta sahadır.

Diawara'dan baslıyım. Senin kimdir dedigin bu adam Bourdeaux'da 10 sene sonra gelen sampiyonlugun ve Lyon hegemonyasını deviren takımın omurgasının en önemli halkasıydı. Ertesi sezon Marsilya'ya gecip tam 19 sene sonra gelen sampiyonlugun yine bas mimarlarından oldu. Bunlar tesadüf degil.

Hem deplasmanda oynadıgımız Bordeaux macında Lincoln ve Barosu nasıl sahadan sildigini gördük.

Alper Potuk ise defansif özellikleri cok güclü olan fakat asla bir takımın defansif yükünü tek basına cekemeyecek bir oyuncudur. Bu yüzden Lorik Canaya alternatif tutman bastan asagı yanlıs. Culioya alternatif olabilir veya Culio onun alternatifi olabilir. Alper kesinlikle orta sahanın en gerisinde top calmaya, rakibi durdurmaya mahkum edilecek bir oyuncu degil, olmamalıda. Dogru kullanılırsa eger Selcuk Inan'dan daha cok etki yapar iki sezon icinde.

Nesta konusunda kesin birsey diyemem, ama Milan icin asla bir Maldini oldugunu düsünmüyorum. Diger yandan Nesta Galatasaray'ın ortalıgı kasıp kavurdugu döneme denk gelmis, hatta bundan payını almıs, Galatasarayın büyüklügünü bilen bir oyuncu. Tatmin edici bir teklifle Cannavaro gibi o'da ayırlabilir.

Chivu'da ayrıca kusursuz bir defans oyuncusu. Hagi ilk geldiginde gelecek sezon icin Cristian Chivulu bir defans hattı kurulmasını burada ilk ve en cok isteyen kisiydim.

Diawara'dan baslıyım. Senin kimdir dedigin bu adam Bourdeaux'da 10 sene sonra gelen sampiyonlugun ve Lyon hegemonyasını deviren takımın omurgasının en önemli halkasıydı. Ertesi sezon Marsilya'ya gecip tam 19 sene sonra gelen sampiyonlugun yine bas mimarlarından oldu. Bunlar tesadüf degil.

Hem deplasmanda oynadıgımız Bordeaux macında Lincoln ve Barosu nasıl sahadan sildigini gördük.

Alper Potuk ise defansif özellikleri cok güclü olan fakat asla bir takımın defansif yükünü tek basına cekemeyecek bir oyuncudur. Bu yüzden Lorik Canaya alternatif tutman bastan asagı yanlıs. Culioya alternatif olabilir veya Culio onun alternatifi olabilir. Alper kesinlikle orta sahanın en gerisinde top calmaya, rakibi durdurmaya mahkum edilecek bir oyuncu degil, olmamalıda. Dogru kullanılırsa eger Selcuk Inan'dan daha cok etki yapar iki sezon icinde.

Nesta konusunda kesin birsey diyemem, ama Milan icin asla bir Maldini oldugunu düsünmüyorum. Diger yandan Nesta Galatasaray'ın ortalıgı kasıp kavurdugu döneme denk gelmis, hatta bundan payını almıs, Galatasarayın büyüklügünü bilen bir oyuncu. Tatmin edici bir teklifle Cannavaro gibi o'da ayırlabilir.

Chivu'da ayrıca kusursuz bir defans oyuncusu. Hagi ilk geldiginde gelecek sezon icin Cristian Chivulu bir defans hattı kurulmasını burada ilk ve en cok isteyen kisiydim.

Diawara'dan daha genç ve iyi stoperler mevcut.32 yaşına gelmiş normal düzeydeyabancı statüsünde bir stoper oynatacağımıza, yetenekli, potansiyeli yüksek ve genç bir yerli stoper ve yanına uluslar arası düzeyde kalitesi olan tecrübeli bir stoper oynatmak daha mantıklı geliyor.bkn Bülent Korkmaz-Popescu.

Alper Potuk'un oyun stilini Busquets'e benzetiyorum.Zaten hiçbir oyuncu tek başına orta sahada defansif yükü üstlenemez.Öndeki oyuncuların desteği şart.Bu bağlamda Alper'in tekniğinin iyi olması, çalım atabilmesi ki bu çoğu defansif orta saha oyuncusunda olmayan bir özellik ve gelişime açık bir oyuncu olduğu için o bölgeyi uzun süre götüreceğine şüphem yoktur.

Seçim olacak. Kadro kurmalar artmış ;)

Bende kurayım o zaman :) Sistem Terim geleceği için 4-4-2 olacaktır.

Kimse kaleci konusunda şu olsun bu olsun demesin. Eser Hoca geliyor. Kimse tahmin edemez kimin olacağını. Belki Ufuk olur kalede. Belli olmaz. Belki de Frey alınır. Bunu kimse bilemez.

Defans hattı aynen kalır arkadaşlar. Ben sanmıyorum defansa adam alınsın. Eğer Terim Ersan'ı beğeniyorsa Ersan alınabilir.

Yani

Sabri - Neill - Servet - Balta

Alt yapı - Gökhan - Ersan - Çağlar -------- şeklinde olur.

Orta sahaya çok adam alınacağı kesin. En büyük eksiklik orada. Ben isimleri yazayım. Kim 11 oynar belli olmaz

Arda

Hamit

Selçuk İnan

Yekta

Culio

Cana

Alper Potuk

Kazım

Sol kanada Arda'nın yedeği bir yabancı alınabilir

Ceyhun alınabilir Trabzonspor'dan

İki tane çok iyi yabancı box-to-box alınacaktır. Aslında Hamit ve Selçuk tam bir box-to-box ama bence en az bir tane yabancı bir adam alınabilir. Mesela kullan at şeklindeki bir Seedorf. Fatih Hoca'nın yabancı tercihlerini kimse bilemez. Vardır takip ettikleri.

Forvet

İki tane yabancı alınsın

Mustafa Pektemek'i Terim beğeniyor mu bilmiyorum ama alınabilir.

Ve eğer Terim gelirse göreceksiniz bakın yabancı sayımız hiç bir zaman 10 olmayacak. Ben en fazla 7 olacağını ve en fazla 5 yabancıyla oynayacağımızı düşünüyorum.

Ve eğer Terim gelirse göreceksiniz bakın yabancı sayımız hiç bir zaman 10 olmayacak. Ben en fazla 7 olacağını ve en fazla 5 yabancıyla oynayacağımızı düşünüyorum.

Eğer üst düzey yerlileri alabilirsek 3-4 tane usta yabancıyla ligi götürürüz zaten

Bu arada Tuncay'ı unuttum. Tuncay'da Terim'in seçeneklerinden biri olabilir. Ama çok tepki alacaktır. Milli takımdaki kazmaları doldurdu diyenler olacaktır. Belki bu tepkiden dolayı almak istemeyebilir ama bana sorarsan tercihleri arasındadır.

Terim'i biliriz pek takmaz tepkileri ama bu sene bir havaya ihtiyacımız var. O hava bozulmasın diye tercih etmeyebilir

--------------Handanovic---------------

Sabri----Servet------Douglas---Vargas

---------Cana-------Selçuk--------------

Payet---------Hamit----------------Arda

---------------Baros---------------------

Bu arada Tuncay'ı unuttum. Tuncay'da Terim'in seçeneklerinden biri olabilir. Ama çok tepki alacaktır. Milli takımdaki kazmaları doldurdu diyenler olacaktır. Belki bu tepkiden dolayı almak istemeyebilir ama bana sorarsan tercihleri arasındadır.

Terim'i biliriz pek takmaz tepkileri ama bu sene bir havaya ihtiyacımız var. O hava bozulmasın diye tercih etmeyebilir

Hamit gibi Selçuk gibi üst düzey ve bonservisi elinde olan topçular varken Tuncayı almak saçma geliyo bana.Bu 2 adamı ne pahasına olursa olsun almalıyız.Başka kurtuluş yolu yok

Hamit gibi Selçuk gibi üst düzey ve bonservisi elinde olan topçular varken Tuncayı almak saçma geliyo bana.Bu 2 adamı ne pahasına olursa olsun almalıyız.Başka kurtuluş yolu yok

Hamit - Selçuk - Alper Potuk - Mehmet Ekici ve iki tane çok iyi iki yönlü yabancı:eek:

Hamit - Selçuk - Alper Potuk - Mehmet Ekici ve iki tane çok iyi iki yönlü yabancı:eek:

Yabancıların acelesi yok ama yerlileri kaptırmamalıyız.Hangi transfer döneminde bu kadar kaliteli yerli oluyo piyasada?Bu fırsatı kaçırırsak bi 3-4 sene daha sarp gibi barış gibi vasat yerlilere muhtaç kalırız.

Önümüzdeki sene Culio bu takımda oynayamaz. Stancu oynayamaz. Baros belki oynar. Kewell zaten gidecek. Zapata'ya güle güle. İnsua zaten bizim değil.

Ve bence şöyle bir durum var.

Terim yabacılardan sadece Cana kalsın demiş ya. Bence de öyle olacak. Cana haricinde de 5-6 (bence 5 tane) tane çok çok kaliteli yabancı alacaklar. Ve Fatih Terim'in santrforu belli olmalıdır. Benim santrforum şu adam kardeşim demek istiyor. Ona göre bir adam alınacak, hatta iki adam. Yani Baros Terim'in santrforu olamaz.

Yerli kalitemizin artacağından gram şüphem yok artık. İnandırdım kendimi :)

Alınacak 5 yabancı da

1 - Kaleci

2 - Orta saha

3 - Orta saha

4 - Santrfor

5 - Santrfor

6 - Forvet

Önümüzdeki sene Culio bu takımda oynayamaz. Stancu oynayamaz. Baros belki oynar. Kewell zaten gidecek. Zapata'ya güle güle. İnsua zaten bizim değil.

Ve bence şöyle bir durum var.

Terim yabacılardan sadece Cana kalsın demiş ya. Bence de öyle olacak. Cana haricinde de 5-6 (bence 5 tane) tane çok çok kaliteli yabancı alacaklar. Ve Fatih Terim'in santrforu belli olmalıdır. Benim santrforum şu adam kardeşim demek istiyor. Ona göre bir adam alınacak, hatta iki adam. Yani Baros Terim'in santrforu olamaz.

Yerli kalitemizin artacağından gram şüphem yok artık. İnandırdım kendimi :)

Alınacak 5 yabancı da

1 - Kaleci

2 - Orta saha

3 - Orta saha

4 - Santrfor

5 - Santrfor

6 - Forvet

Yerli stoperlere mi kaldik yine haci?

Geri
Üst Alt