2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

daha hala cevap vermedi, iyi bir cevap geliyor anlasilan :)

Club America'nin en son kimle oynadigini sorsam, bilirmisin orasi da ayri bir muamma. Yani sen bana "4 senedir Meksika Ligini takip ediyorum" diyorsun:D

Meksika ligi muhtemelen Meksikada bile yayinlanmiyordur :D

Sanırım Meksika ligini takip ediyorsunuz. Erick Torres hakkında bir görüşünüz var mıdır?

Geçenlerde Ochoa'ya gol atmıştı. :)

Algılama yeteneğine de hayran kaldım :asd:

ha pardon sen ochoa'nin kendisini takip ediyorsun, yani özel hayati mi :D:D:D ochoa baska ligde oynuyorda benim mi haberim yok, söyle bakalim ochoa'yi meksika liginde takip etmiyorsun da nerede takip ediyorsun, yoksa idman dvdlerini mi sana gönderiyor, buarada senin de algilama yetenegin muazzam :asd:

Aykut

Sabri-Serdar-Dawson-Çağlar

Cana-Selçuk

Volkan Ş.-Nuri-Arda

Sercan Y.(Stancu)​

Stancu bence iyi bir takımla, santrafor oynatılırsa gelecek yılın transferi olabilir. Onun dışında Volkan ve Sercan için ön imza attığımızı düşünüyorum. Yoksa Bursa bu kadar beklemezdi imza attırmak için. Sanırım yeni yönetimin Türk (yıldızlar) adı altında hemen getireceği iki isim olacaktır. Nuri ve Selçuk ne kadar hayal olsa da, almak için denenmeli. Arda'da keza gidecek ama, duygusal davranıp yazdım. Arda'nın yerine Elia tarzında genç ve iyi bir kanat oyuncusu alırsak, gelecek yıl bu tarz bir kadro çift branşda ilerleyecek bir takım için, ultra lüks olur. Ama bu sene bunu yapabilirsek, en azından bir kısmını, gelecek yıl yapılacak 3-4 nokta yabancı transfer ile takıma bir anda çağ atlatırız. Ama biliyoruz ki, bunlar sadece hayal. :)

Sevdiğim bir oyuncu için oynadığı ligi takipp etmeme gerek yok :o

ha pardon sen ochoa'nin kendisini takip ediyorsun, yani özel hayati mi :D:D:D ochoa baska ligde oynuyorda benim mi haberim yok, söyle bakalim ochoa'yi meksika liginde takip etmiyorsun da nerede takip ediyorsun, yoksa idman dvdlerini mi sana gönderiyor, buarada senin de algilama yetenegin muazzam :asd:

Öyledir :asd:

Sevdiğim bir oyuncu için oynadığı ligi takipp etmeme gerek yok :o

Öyledir :asd:

hala anlamadi bizimki:D

yani illa anlatalim,

meksika ligini club americanin maclarini izlemenle otomatikman takip etmiyormusun endirek :D en azindan Club Americanin maclarini, artik hangi kanaldan izliyorsan:D

yok eger bu cevaba bisey yazamiyorsan, kafadan biseyler de sallayabilirsin su kanalda diye yada Google Amca'ya sor, o zaman biraz daha inandirici olur :)

yine saglam cevap geliyor desenize :D:D

hala anlamadi bizimki:D

yani illa anlatalim,

meksika ligini club americanin maclarini izlemenle otomatikman takip etmiyormusun endirek :D en azindan Club Americanin maclarini, artik hangi kanaldan izliyorsan:D

yok eger bu cevaba bisey yazamiyorsan, kafadan biseyler de sallayabilirsin su kanalda diye yada Google Amca'ya sor, o zaman biraz daha inandirici olur :)

Club Amerikanın maçlarını takip ediyorum demedim Ochoa dedim Ochoa :asd: Hakkındaki haberleri, yazıları, transfer söylentilerini okuyorum, rastgelirsem özetlerini izliyorum; beğeniyorum diye kadroma aldım, Youtube kalecisi de demedim harika kaleci de demedim sadece kadroda görmek isterim dedim :o Ama hala senin YouTube oyuncusu benzetmene kasşı çıkıyorum ve bunu nerden çıkardığını anlamıyorum :asd:

----Gattusor-Seedorf

-Zeroberto-Keweel-Rivaldo

-----------Baros

Club Amerikanın maçlarını takip ediyorum demedim Ochoa dedim Ochoa :asd: Hakkındaki haberleri, yazıları, transfer söylentilerini okuyorum, rastgelirsem özetlerini izliyorum; beğeniyorum diye kadroma aldım, Youtube kalecisi de demedim harika kaleci de demedim sadece kadroda görmek isterim dedim :o Ama hala senin YouTube oyuncusu benzetmene kasşı çıkıyorum ve bunu nerden çıkardığını anlamıyorum :asd:

hooooooop geri adim :asd:

belliydi geri adim atacagin :D zaten bir insan avrupa'dan Meksika Ligini takip ediyorsa, o iste sikinti vardir. transfer söylentileri, yani sallamasyonlari, rastgelirsem özetlerini izliyorum, yani ayda yilda bir, bu youtube'da izlemenden de kötü, yani senin Ochoa'yi savunmam her yönüyle Facia :D :asd:

Geri
Üst Alt