Mahir Kaya
Cezalı
- 17 Ocak 2010
- 5.585
- 0
- 1.171
Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu
daha hala cevap vermedi, iyi bir cevap geliyor anlasilan
daha hala cevap vermedi, iyi bir cevap geliyor anlasilan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Club America'nin en son kimle oynadigini sorsam, bilirmisin orasi da ayri bir muamma. Yani sen bana "4 senedir Meksika Ligini takip ediyorum" diyorsun
Meksika ligi muhtemelen Meksikada bile yayinlanmiyordur![]()
daha hala cevap vermedi, iyi bir cevap geliyor anlasilan![]()

4 senedir takip ediyorum Ochoa'yı, o zamanlar Milan'a gidecekti ama AB dışı kontenjan doluydu diye gidemedi..
Merak ediyorum ben bu 4 sene içinde YouTube oyuncusu olduğunu göremedim sen nasıl gördün
![]()
Algılama yeteneğine de hayran kaldım![]()

Sizin oralarda Meksika kanalları çekiyor galiba.
Ochoa'yı takip etmem Meksika Ligini takip etmem anlamına gelmez dostlar 
Atlayan atlayanaOchoa'yı takip etmem Meksika Ligini takip etmem anlamına gelmez dostlar
![]()
ha pardon sen ochoa'nin kendisini takip ediyorsun, yani özel hayati miochoa baska ligde oynuyorda benim mi haberim yok, söyle bakalim ochoa'yi meksika liginde takip etmiyorsun da nerede takip ediyorsun, yoksa idman dvdlerini mi sana gönderiyor, buarada senin de algilama yetenegin muazzam
![]()

Sizin oralarda Meksika kanalları çekiyor galiba.
cok dogru bir söz, ochoa bizim kasimpasa da oynuyor da bizim haberimiz yok...

Meksika kanallarina gerek yok ki, Adam Ochoa'yi takip ediyor, Meksika Ligini degil, mantiga bak hey allahim![]()

Sevdiğim bir oyuncu için oynadığı ligi takipp etmeme gerek yok
Öyledir![]()
Kasımpaşa demen manidar..![]()
hala anlamadi bizimki
yani illa anlatalim,
meksika ligini club americanin maclarini izlemenle otomatikman takip etmiyormusun endireken azindan Club Americanin maclarini, artik hangi kanaldan izliyorsan
yok eger bu cevaba bisey yazamiyorsan, kafadan biseyler de sallayabilirsin su kanalda diye yada Google Amca'ya sor, o zaman biraz daha inandirici olur![]()
Hakkındaki haberleri, yazıları, transfer söylentilerini okuyorum, rastgelirsem özetlerini izliyorum; beğeniyorum diye kadroma aldım, Youtube kalecisi de demedim harika kaleci de demedim sadece kadroda görmek isterim dedim 
sanliurfa dememi mi bekliyordun![]()

yine saglam cevap geliyor desenize![]()

Club Amerikanın maçlarını takip ediyorum demedim Ochoa dedim OchoaHakkındaki haberleri, yazıları, transfer söylentilerini okuyorum, rastgelirsem özetlerini izliyorum; beğeniyorum diye kadroma aldım, Youtube kalecisi de demedim harika kaleci de demedim sadece kadroda görmek isterim dedim
Ama hala senin YouTube oyuncusu benzetmene kasşı çıkıyorum ve bunu nerden çıkardığını anlamıyorum
![]()