2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Senin gibi düz mantıklı birine sayfa doldursam boş :asd:

zaten dolduramiyorsun :D

4 yildir takip ediyorum diyorsun, sonra rastgelirse özetlerini izliyorum, transfer söylentilerini okuyorum falan filan. O zaman ben avrupadaki bütün oyunculari takip ediyorum senin mantigina göre :D:D

bende diyorum herhalde bi bildigi vardir, takip ediyorum dedigine göre :asd:

hooooooop geri adim :asd:

belliydi geri adim atacagin :D zaten bir insan avrupa'dan Meksika Ligini takip ediyorsa, o iste sikinti vardir. transfer söylentileri, yani sallamasyonlari, rastgelirsem özetlerini izliyorum, yani ayda yilda bir, bu youtube'da izlemenden de kötü, yani senin Ochoa'yi savunmam her yönüyle Facia :D :asd:

Bana kelime oyunları yapma zeki çocuk en başından beri sadece Ochoa'yı takip ettiğimi söylemiştim gerisi senin ssaçma çıkarımlarındı :asd:

Bana kelime oyunları yapma zeki çocuk en başından beri sadece Ochoa'yı takip ettiğimi söylemiştim gerisi senin ssaçma çıkarımlarındı :asd:

bak seeen, 18 yasina girmis de saat 2-3 lere kadar internet'e takiliyor, bence en iyisi git uyu daha pek alisamamissin bu islere, cocuk :) yani zeki cocuk degil sadece cocuk :D

zaten dolduramiyorsun :D

4 yildir takip ediyorum diyorsun, sonra rastgelirse özetlerini izliyorum, transfer söylentilerini okuyorum falan filan. O zaman ben avrupadaki bütün oyunculari takip ediyorum senin mantigina göre :D:D

bende diyorum herhalde bi bildigi vardir, takip ediyorum dedigine göre :asd:

Hahayt takip etmek sadece izlemekle mi oluyor? Ben saha dışındaki yaşantısını, kişilik özelliklerini, çalışma azmini falan takip edip de takıma uygun gördüysem buraya yazarım.. Bugünlük sana bu kadar beyin jimnastiği yeter dostum senin devreeler ısınmıştır :asd:

Hahayt takip etmek sadece izlemekle mi oluyor? Ben saha dışındaki yaşantısını, kişilik özelliklerini, çalışma azmini falan takip edip de takıma uygun gördüysem buraya yazarım.. Bugünlük sana bu kadar beyin jimnastiği yeter dostum senin devreeler ısınmıştır :asd:

ochoanin ne gibi hobbileri var? okey oynamayi sever mi yoksa daha cok batak falan mi oynar? ciddiyim... :)

insallah bu sefer mantikli biseyler yazarsin, bir umut iste :asd:

Ne konusuyonuz siz yahu ,anladik birader adam bi sekilde begenmis yazmis kadrosuna sende sana gore bir acik yakalmissin yazmisin da yazmisin.git bi nefes al baska konuda. f5 yapmaktan icindemi daralmadi birader.

Ne konusuyonuz siz yahu ,anladik birader adam bi sekilde begenmis yazmis kadrosuna sende sana gore bir acik yakalmissin yazmisin da yazmisin.git bi nefes al baska konuda. f5 yapmaktan icindemi daralmadi birader.

acik yakalarsak affetmeyiz :D

Mantık dersi vermeye çalışıyorum da kaldırmıyor.. Ama hakikaten yeri burası değil

bundan daha güzel eglence olur mu? Canli canli ergenligi görüyoruz :)

Geri
Üst Alt