2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi - Sayfa 110 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi


Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Sözer: Hawkins'i tutmaya çalışıyoruz





Milangaz’dan sonra görüştüğü Medicana Sağlık Grubu’ndan da beklediği yanıtı alamayan Beşiktaş’ta çalışmalar hız kesmezken Siyah – Beyazlıların basketbol şube sorumlusu Abdullah Sözer, görüşmelerin sürdüğünü söyledi.





Basketdergisi'ne açıklamalar yapan Sözer, “Milangaz devam etmeyeceğini perşembe günü açıklamıştı. Kısa süre içinde görüşmeleri hızlandırdık ve Medicana ile anlaşma noktasına geldik. Medicana bize eğer Milangaz olmazsa hazır olduklarını söylemişti ve biz de başka firma ile görüşmemiştik. Ancak Medicana bize haber bile vermeden sponsor olmayacağını bildirdi. Tabii bunlar bize ders oluyor. Başka firmalar daha var. Onlarla görüşüyoruz. Herkese açığız. Beşiktaş sponsorsuz kalmaz. 10 milyon Euro’luk bir bütçe olmaz da daha azı olur ve gerisini kulüp karşılar. Tüm konuları inceliyoruz” dedi.





Kadroyu mümkün olduğunca korumaya çalışacaklarını söyleyen Sözer, “Bazı teklifler yaptık. Geri dönüşlerini bekliyoruz. Herkes Hawkins’i soruyor. Diğer kulüplerden henüz bize gelen bir teklif yok. Kendisine de geçen yıl aldığının üstünde bir teklif yaptık. Yanıtını bekliyoruz” diye konuştu.
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



mancinelli nin türk takımlarıyla görüştüğü söyleniyor...erman hocanın tarzı bir oyuncu değil..geriye efes-fener ve biz kalıyoruz..
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Sato Fenerbahçe'ye doğru...



Takımın başına İtalyan Simone Pianigiani’yi getiren Fenerbahçe Ülker transfere hız verdi.

Sportando’nun haberine göre; Sarı – Lacivertliler, Panathinaikos’la yarın iplerini koparacak olan Romain Sato’ya resmi teklifini iletti.CSKA Moskova’nın da ilgilendiği Sato’nun, 4 yıl Siena’da beraber çalıştığı Pianigiani’nin takımına gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Sato geçen sezon 7.1 sayı ve 4.7 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı.



Basketdergisi
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Ismail Senol ‏@ismailsenol

Fenerbahçe Romain Sato ile pazarlıkları sürdürüyor, anlaşma yakındır. 4 numarada G.Printezis ve D.Andersen arasında karar verilecek.
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



fener bomba isimlerle temas halinde.Sato,Print. çok iyi isimler bize gelmesini istediğim tüm adamları fener toplıcak gibi baskette bu sene.
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Fenerbahçe Ülker’de Brooklyn Nets’le anlaşması beklenen Bojan Bogdanoviç takımda kaldı. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertliler Hawkins transferini beklemeye aldı.



NTV Spor’un haberinde ayrıca Printezis ya da Andersen’i kadrosuna katmaya çalışan Fenerbahçe Ülker’de Romain Sato ile de anlaşma aşamasına gelindiği belirtildi. (Ntvspor)
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Fenerbahçe Ülker Basketbol Genel Koordinatörü Kemal Dinçer, basketfaul.com sitesine açıklamalarda bulundu. Dinçer’in açıklamaları şu şekilde: ‘Pianigiani anlaşma yaptktan sonra bizden ilk olarak Siena’dan Bo McCalebb ile David Andersen’i istedi. Bo McCalebb’in transferi, Andersen’e göre daha çok mesai istiyor. Herşeyden önce NBA’den aldığı teklifler var. Bu teklifleri değerlendirdikten sonra bir karar verecek. Olayın bir de Siena ayağı var. Bu hafta içinde herşeyin yolunda gitmesi halinde Bo McCalebb için Siena ile yeniden konuşacağız. Açıkçası BoMcCalebb için olabildiğince yükleniyoruz. Bo McCalebb olmazsa elbette diğer planlarımızı devreye sokacağız ancak şimdilik oyun kurucu için tek gündemimiz Bo McCalebb.



Romain Sato konusunda bazı ilerlemeler kaydettik. Bu oyuncunun durumu da bu hafta aydınlanabilir.



Bojan Bogdanovic’in NBA’e gitmemesinden sonra yeni bir değerlendirme yapmak durumundayız. David Hawkins konusu Beşiktaş’la aramızda anlaşma sağlamamıza bağlı. Makul bir noktaya gelinirse, transfer gerçekleşebilir.



Jordan Farmar ile ilgilendiğimize dair haberler yer almış. Bu oyuncu ile ilgimiz olmadı’.
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Gasper Vidmar, Cevher Özer ve Muratcan Güler ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.



Kaynak : AA
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Amerikalı oyuncu Patrick Christopher ile sözleşme imzaladı.



Geçen yıl coachumuz Erman Kunter'le birlikte Fransız takımı Cholet'in başarısı için ter döken Patrick Christopher, bir dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde de görev yapmıştı.



2010/2011 sezonunda 15.7 sayı, 4.3 ribaund ve 1.6 asist ortalamalarıyla oynayan guard, geçen sezon Fransa'da 13.2 sayı, 2.1 ribaund ve 0.8 asistle görev yaptı.



Haber Kaynağı: bjk.com.tr





Beşiktaş Erkek Basketbol takımı, iki önemli ismi kadrosuna kattı.



Siyah Beyazlılar, Slovenya'nın Union Olimpija takımında oynayan Damir Markota ile kısa bir süre Fenerbahçe Ülker'de oynayan ve sonrasında İspanyol Murcia'da forma giyen Curtis Jerrells ile anlaşmaya vardı.Her iki basketbolcunun da kısa süre içinde imza atması bekleniyor.



Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
 
Cevap: 2011 - 2012 Beko Basketbol Ligi



Sadece Fanatik değilki bütün haber ajansları Bo'nun fenere ya geldiğini, yada çok çok yakın olduğunu söylüyo artık...

Bekleyip görücez ama gerçekten müthiş ötesi bi transfer D-will'in Bjk ye yaptığı etkiyi yapar net..
 
Üst Alt