2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Geçen sezonun başında 3 yıl için 13 milyon dolarlık bir kontrat almış Pekovic Minnesota'dan.

Yok mu gelen giyeceğim de daha kim gelsin komple bir takım almışız zaten ama bence Pekoviç lazım.

Ermal'in yerini henüz doldurabilmiş değiliz, acilen bir uzun transferi lazım bize.

Zaza'yı alıp 3 numara transferini rahatça yapabilirdik.

bjk da geliyor yavas yavas yalnız adamlar toyota ile anlaşıyor bize medicak park ne verebilir ülker toyota bize medical park bakalım görecez

bjk da geliyor yavas yavas yalnız adamlar toyota ile anlaşıyor bize medicak park ne verebilir ülker toyota bize medical park bakalım görecez

Yapacağımız 5 numara transferi senin soruna cevap olur.

Beşiktaş, D-Will'i aldıktan sonra bu iki transfer çok çok zor ama imkansız değil.

Lakovic

Gordon

Melo

Furkan

Howard

=EUROLEAGUE

:asd:

Beşiktaş, D-Will'i aldıktan sonra bu iki transfer çok çok zor ama imkansız değil.

Lakovic

Gordon

Melo

Furkan

Howard

=EUROLEAGUE

:asd:

Bu tür mesajlara da ayrı bir ayar oluyorum. Lakers veya bir başka NBA takımı, takım halinde bize gelse yine de Eurolig şampiyonluğunun garantisi yok. Barcelona verdi işte Lakers'ın eline. Lakers hem tam kadro idi hem de eşşek gibi de asıldı maça. Belki bir NBA karması veya USA milli takımı bize gelsi %90 garanti altına alabiliriz. Ama o bile %90

Benjamin Eze'nin transfer durumunu bilmiyorum ama 5 numara için hiç de fena olmazdı bence.

Neyse bakalım bekleyip göreceğiz.

biz 3 numara almayacakmıyz şimdi bilen varmı?

3 e ersan ilyasova 5 e pekovic olsa icim rahatlayacak ama. sırf 5 numara alıp 3 e adam almazsak, yani 3 numara shipi düşünüp ona güvenirse oktay hoca hayal kırıklıgı olabilir.

Şu Zaza'yı Beşiktaş'tan önce biz almalıyız ama bir yandan da Nba'den oyuncu istemiyorum. Sene ortasında bırakıp gidecekler aha da buraya yazıyorum.

3 numaraya Tepic,Bjelica,Keselj 3 aylığına Carmelo :D ve 5 numaraya Ndong,Pekovic,Begic,D Or Fischer veya 3 aylığına Howard :D düşünülebilir

Uzun alınacak zaten ama Furkan > Ermal

Furkan müthiş bir yetenek, ama Eurolig tecrübesi SIFIR. Ermal en azından yıllardır oynuyor oralarda.

Şu anda bir gard bolluğu var resmen. Shipp, Johnson, Tutku, Evren, Ender, Lakovic, Gordon. 1 ve 2 numarada toplam 7 oyuncu. Bunlardan en az ikisini gönderecekler mi acaba (Evren ve Shipp herhalde). Bence asıl ihtiyacımız 3 ve 5 numaralarda. Ermal'in yerine Furkan alındı ama çok tecrübeli bir uzun ve en az Shumpert ayarında 3-4 numara oynayabilecek bir adam daha almamız lazım. Shumpert'in Türk statüsünde oynayacak olması müthiş bir avantaj orası için.

veliyigit Veli Yigit

Deron Williams değil, bütün Williams'lar gelse seneye Galatasaray'ın önüne kimse geçemez :) ( Alıntı : Ümit Aktan ) :))

21 saat önce

:)

Bizim Pekoviç ne zaman gelecek acaba?

Ergin Ataman: Kobe Braynt'ın menajerı bu sabah beni aradı randevu talep etti, sartları konusucaz kabul ederse onuda kadromuza katıcaz. TRT3 canlı yayında soyledı.

Ergin Ataman: Kobe Braynt'ın menajerı bu sabah beni aradı randevu talep etti, sartları konusucaz kabul ederse onuda kadromuza katıcaz. TRT3 canlı yayında soyledı.

Hayırlı olsun eğer anlaşırlarsa. Oktay hoca geçici katkısı olacak oyunculara sıcak bakmadığını söyledi ve haklı da.

Geri
Üst Alt