2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

İmkanımız da var, Efes bu kadar iyi transferler yapmışken en azından bir tane çok kaliteli 3 numara almalıyız.

İmkanımız da var, Efes bu kadar iyi transferler yapmışken en azından bir tane çok kaliteli 3 numara almalıyız.

Hazırlık kampında Shipp 3 denecekmiş olmaz alınacakmış.Benim bildiğim Oktay Hoca sezona böyle girer zor transfer yapar.Oda Euroleague gruplarına kalırsak tecrübeli 5 numara transferi yapmak olur.35 yaşlarında tecrübeli bir uzun.

Hazırlık kampında Shipp 3 denecekmiş olmaz alınacakmış.Benim bildiğim Oktay Hoca sezona böyle girer zor transfer yapar.Oda Euroleague gruplarına kalırsak tecrübeli 5 numara transferi yapmak olur.35 yaşlarında tecrübeli bir uzun.

Ben de öyle olacağını düşünüyorum ama diğer takımların bu kadar güçlendiği ortamda belki Oktay Hoca da transfer isteyebilir. İyi girdik transfer dönemine ama devamını getiremedik Darius tam bir hayal kırıklığı oldu. 3 numarada Shipp'e güvenirsek sıkıntı çekeriz bariz bir şekilde.

Ben de öyle olacağını düşünüyorum ama diğer takımların bu kadar güçlendiği ortamda belki Oktay Hoca da transfer isteyebilir. İyi girdik transfer dönemine ama devamını getiremedik Darius tam bir hayal kırıklığı oldu. 3 numarada Shipp'e güvenirsek sıkıntı çekeriz bariz bir şekilde.

Shipp kadroda tutulma konusunda Oktay Hocanın bir nedeni vardır.Shipp SG dir.Geçen yıl SFde özellikle final serisinde gördük ne Preldzic nede Marko Toması savunamadı.Hadi Tomasla 3.maçtan sonra savunmaya başladı ama Preldzic karşısında hiç savunamadı.2 olarak kalsa neden Jamon Gordon geldi.İkiside aynı tip oyuncular.Gordon biraz daha iyi.Hawkins alsak Shippten 1 cm kısa ama tam komple bir oyuncu.Skor atar savunma yapar ribaunt çeker birebir oynar herşeyi yapar.Hele birde zayıf savunmalı birisini buldu mu 20 sayı rahat atar.Bence Hawkins boştayken alıp takıma seviye atlatmak daha mantıklı.Shipp bence gidip ligin vasat üstü bir takımında bir yıl kiralık oynayıp biraz daha gelişip seneye yerli olma hakkını elde ederek gelmeli.5 numara Euroleague için tecrübeli bir oyuncu olabilir.Mevcut kadromuzla ligde ilk 3 gireriz ama yarı finalden sonrası şu anki hamlelere bakar.

Shipp kadroda tutulma konusunda Oktay Hocanın bir nedeni vardır.Shipp SG dir.Geçen yıl SFde özellikle final serisinde gördük ne Preldzic nede Marko Toması savunamadı.Hadi Tomasla 3.maçtan sonra savunmaya başladı ama Preldzic karşısında hiç savunamadı.2 olarak kalsa neden Jamon Gordon geldi.İkiside aynı tip oyuncular.Gordon biraz daha iyi.Hawkins alsak Shippten 1 cm kısa ama tam komple bir oyuncu.Skor atar savunma yapar ribaunt çeker birebir oynar herşeyi yapar.Hele birde zayıf savunmalı birisini buldu mu 20 sayı rahat atar.Bence Hawkins boştayken alıp takıma seviye atlatmak daha mantıklı.Shipp bence gidip ligin vasat üstü bir takımında bir yıl kiralık oynayıp biraz daha gelişip seneye yerli olma hakkını elde ederek gelmeli.5 numara Euroleague için tecrübeli bir oyuncu olabilir.Mevcut kadromuzla ligde ilk 3 gireriz ama yarı finalden sonrası şu anki hamlelere bakar.

Oktay Hoca Shipp'i oynatmak istiyorsa bari Gordon'u almasaydık, 2 numara olarak devam etseydi. Gordon geldikten sonra o bölgede onu kesemez zaten.

3 numarada da dediğimiz gibi yetersiz kalıyor. Dış şutları çok zayıf özellikle, yine de ben de tamamen silip atma taraftarı değilim çünkü genç ve gelişime açık bir oyuncu. Kiralandığı süreçte, dış şutunu da geliştirip, daha çok güven kazanmış olarak geri dönebilir. Gerekirse 6. yabancı da olarak kalabilir aslında ama bu kiralanmasından daha kötü olabilir. Bir de sanırım seneye Türk de olacak.

Keşke Hawkins ile sağlam bir 5 numara gelse cidden çok iyi olur ama zor gibi. :)

Hawkins+Ömer Aşıkla çok daha güçlü bir takıma dönüşebiliriz

Yok Namık daha transfer için paramız var diye biliyorum ben.Oktay Hoca parayı çok hesaplı kullanmış.3 ve 5 transferi yapılabilir.

Bu sene basket şubesinden bir şey beklemiyorum lig içinde.

Efes Pilsen ile aramızda uçurum var, Fenerbahçe'den de iyi değiliz.

Beşiktaş da Kobe Bryant'ı getirirse çok iyi işler yapabilir.

Yok Namık daha transfer için paramız var diye biliyorum ben.Oktay Hoca parayı çok hesaplı kullanmış.3 ve 5 transferi yapılabilir.

Ben parayı sorun olarak görmüyorumki. :) Oktay Hoca, takımı bozmak istemeyecektir diye düşünüyorum sadece. Yeni sponsorla birlikte ekonomik olarak daha iyi duruma geleceğiz zaten.

Bu sene basket şubesinden bir şey beklemiyorum lig içinde.

Efes Pilsen ile aramızda uçurum var, Fenerbahçe'den de iyi değiliz.

Beşiktaş da Kobe Bryant'ı getirirse çok iyi işler yapabilir.

Cenk Hawkins+5 numara onların seviyesine getirir bizi inan.Bu kadroyla oynarsak sene içinde evinde onları yenerek avunuruz ama play offta geçerler bizi şu kadroyla malesef.:(

Hawkins ile bjk anlaşmadı mı arkadaşlar, ben mi yanlış biliyorum ???

futboldan sonrakı en önemli bransımızda transfer yapmıyoruz hala rakipler yıldız doldurdu takımı

Panathinaikos, Milenko Tepic'e sözleşme teklif etmeyecekmiş, aslında araya girip alsak ya C.Laboral'e gitmeden.

Çok üzücü şeyler duyuyorum. Sezon başlamadan Oktay Abi Galatasaray'dan ayrılırsa en az ben şaşıracağım.

@hakaninci haber çıkmadı.Oktay Abi ile görüşüyorum gün aşırı.Ve durumlar parlak değil Galatasaray'da içsel olarak

@serbestatisci @hakaninci Bende aynı temennileri taşıyorum.Ama Galatasaray sorunlu sıkıntılı ve çok başlı bir camia. Garip işler oluyor

@erdiozten

Şu işte parmağı olanların, koltuk sevdası yüzünden Galatasaray'ı düşünmeyenlerin Allah bin belasını versin. Bir rahat vermediniz şu adama.

Çok üzücü şeyler duyuyorum. Sezon başlamadan Oktay Abi Galatasaray'dan ayrılırsa en az ben şaşıracağım.

@hakaninci haber çıkmadı.Oktay Abi ile görüşüyorum gün aşırı.Ve durumlar parlak değil Galatasaray'da içsel olarak

@serbestatisci @hakaninci Bende aynı temennileri taşıyorum.Ama Galatasaray sorunlu sıkıntılı ve çok başlı bir camia. Garip işler oluyor

@erdiozten

Şu işte parmağı olanların, koltuk sevdası yüzünden Galatasaray'ı düşünmeyenlerin Allah bin belasını versin. Bir rahat vermediniz şu adama.

Nasıl ya.:(

@erdiozten

Ulan şu camiada da gerçekten hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Kardeşim 10 yıllık sözleşme yapın hiçbir işine de karışmayın şu adamın. Bu ne be. İnşallah uydurmadır.

Ayrıca hem pota altında hem de 3 numarada zayıf kaldık.

Geri
Üst Alt