2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

NBA takımları Enes'i kapmak için yarışırken onu bence unutun! Hani Dirk Nowitzki'yi alıyoruz deseler daha inandırıcı olur bence. Semih ve Ömer Aşık daha yeni gittiler. Geleceklerini sanmıyorum. Gelseler de bomba transfer mi olur? Sabaha kadar tartışırım. Hidayet desen fanatik bir fenerli. TR ye gelecek olsa adres belli. Ersan ve Zaza daha önce konuşuldular zaten.

Geriye bence tek ihtimal kalıyor: Mehmet OKUR.

Bence Semih,Hidayet ve Mehmet Okuru kafamızdan çıkartalım onlar Türkiyeye gelirse ya fenere giderler yada Efese giderler.

Bir kere adamlar fanatik fenerli.Uzun süreli lock out olursa Ersan ve Ömeri almak çok iyi olur.

Mehmet Okur 35-36 yaşında NBA'de bırakmak istiyor, öyle bir Fenerbahçe hedefi yok o adamın. Herkes isterse alabilir yani. Bu arada Hidayet'in 3 yıllık daha kontratı var sanırım.

Mehmet Okur,şimdiden basketboluda bırakırsa şaşırma.Müzmin oldu adam resmen.

Bu Fener'in altyapısına ne oldu böyle ya? Enes Kanter'ler, Doğuş Balbay'lar çıkarıyorlar her sene. Can Maksim de çok iyi bir oyuncu mesela. Duyduğum kadarı ile Altyapılarının başına bu işlerden anlayan profesyonel birini getirmişler. Kimdir necidir bu adam bilen var mı?

Mehmet Okur,şimdiden basketboluda bırakırsa şaşırma.Müzmin oldu adam resmen.

Mehmet Okur: Son 3 ay basketbol oynamadım. Sakatlığım nedeniyle Avrupa şampiyonasında oynamam çok zor görünüyor.

Mehmet Okur: Bu kez dersimi aldım. Sağlam adımlarla ilerliyorum. Hedefim yeni sezondaki ilk maça yetişmek. Her şey olumlu gidiyor.

Mehmet Okur: 37-38 yaşına kadar oynarım diyordum. Şu an 32 yaşındayım. Sakatlıklardan sonra daha ne kadar oynarım diye düşünüyorum.

Mehmet Okur: Tabii ki yine NBA'de bırakmak istiyorum ama hedef, 35-36 yaşına kadar oynamak diyelim.

Mehmet Okur: GS taraftarı Abdi İpekçi'yi dolduruyor ve güzel bir atmosfer yaratıyorlar. 1 maç daha uzayabilir ama FB'nin şansı bence %51.

Mehmet Okur: Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçe Ülker'in şampiyon olmasını isterim.

@salsabasket

Dün söylemişti bunları.

1)can maxim mutaf büyük kulüplerde oynayabilecek bir adam değil..

2)tüm yaş kategorilerinin en iyileri hemen hemen fenerde birkaçıda efeste ancak fenerin bu altyapı gelişimininde en büyük payı ülker e ait ülker ve alpella kapanmasından sonra bildiğim kadarıyla tüm oyuncu ve teknik ekipler f5 e kaydırıldı

Bu Fener'in altyapısına ne oldu böyle ya? Enes Kanter'ler, Doğuş Balbay'lar çıkarıyorlar her sene. Can Maksim de çok iyi bir oyuncu mesela. Duyduğum kadarı ile Altyapılarının başına bu işlerden anlayan profesyonel birini getirmişler. Kimdir necidir bu adam bilen var mı?

Cevher Özer gelebilirmiş.

Salsa Basket

O zaman allah pivotlarımıza sabır versin.Kötü oyuncu değil ama Rancikten bir farkı olmaz savunmada.

Cevher mi?Allah korusun.Cevher öküzü için,İlkan gibi bir potansiyele yazık etme saçmalığı yapmaz umarım Oktay Hoca.

Cevher ne lan saçmalamasınlar.

Bizim 3 lükçümüz var

Shumpert

sadece 3 lük atmak için mi alacaz Cevheri

zira bence sadece ona yarıyor.

Yalnz Cevheri gerçekten alırsak önümüzdeki sezonki bütçemiz hakkında kuşkularım olur.:(

evren ve caner kalacağına cevher gelsin

3'lük dışında hiçbir özelliği yok. Melih'i koyalım 4'e aynı şey. Nasılsa Cevher de savunamıyor Melih de savunamaz.

Cevher kötü oyuncu değil.Rotasyonda iş yapar.

Cevher kötü oyuncu değil.Rotasyonda iş yapar.

Bizim gibi savunma ağırlıklı bir takımda iş yapması kolay değil bence Merih.Oraya yabancı almak lazım.İlla yedeği Türk olacaksa bu İlkan olmalı.Mesela Fotsis-İlkan gibi.

Yabancı alınır bence ama İlkan sanıyorum Furkan'a karşı verilecek.

basketbolscout

FLAŞ!!! Cevher Özer gelecek sezon için Galatasaray'la anlaştı!!! İmza hafta içi atılacak.

:asd: Allah akıl fikir versin.

Geri
Üst Alt