2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Facebook Galatasaray Basketbol sayfasında söylenenler şunlar :

Ermal Kuqo Efes Pilsen'de iddiasi

Furkan Aldemir, Ender Arslan, Cevher Özer ve Cemal Nalga GALATASARAY'DA

Ne kadar doğrudur bilmem ama paylaşmak istedim

Kişisel görüşüm iyi olcağı konusunda Oktay hocanın istekleri diye düşünüyorum....

Facebook Galatasaray Basketbol sayfasında söylenenler şunlar :

Ermal Kuqo Efes Pilsen'de iddiasi

Furkan Aldemir, Ender Arslan, Cevher Özer ve Cemal Nalga GALATASARAY'DA

Ne kadar doğrudur bilmem ama paylaşmak istedim

Kişisel görüşüm iyi olcağı konusunda Oktay hocanın istekleri diye düşünüyorum....

Kerem'le falan takas yapabiliyor muyuz?Basketbolla ilgili pek bilgim yoktur transfer işlerinde. :D

Ermal Kuqo giderse bırakalım bu işleri.Yerli kalitemizi arttıralım diyoruz ama takımdaki en kaliteli yerliyi ve harbi harbi Galatasaray´lı bir adamı göderiyoruz.

Bu çok kötü bir haber.Yani bu kadar başarılı bir sezonun arkasından Ermal'in yine yabancı pivotların arkasına yedek olmaya gitmesini anlamıyorum.Daha ne kadar fazla para kazanabilirsin.Kime kızacağımı şaşırdım,oyuncunun aklını parayla çelen efese mi yoksa bizi yarı yolda bırakan ermal'e mi bilemedim.

Ermal giderse, Cemal ve Furkan'ı birlikte almalıyız. İlkan da bu sene takımda olmalı.

Bu arada seneye büyük ihtimal Sinan Erdem'e geçiyoruz.

Ermal giderse büyük yara alırız.

Koltukları mavi olan sinan erdem'e geçmeyelim.Çok bütünleşmiştik Abdi İpekçi ile.Yazık olur.Ruhumuzu kaybederiz.

Federasyonun Abdi İpekçi için bitmek bilmeyen anlamsız istekleri varmış. Ayrıca Sinan Erdem Belediye'ye ait olduğu için çok daha uygun şartlarda kiralama imkanı sağlayıp, salonu istediğimiz gibi kullanmaya izin veriyor.

Ermal´in yerine Cemal,düşündükçe kusasım geliyor.Umarım yabancı alınır.4 numarayada Kerem Gönlüm ve İlkan yeter.

Kerem'i gözden mi çıkaracaklar acaba, Ermal'i aldığına göre efes

ermal kalmalı, birazda şu transferde hızlı olalım artık ya..aylardır sponsorlukta sona geldik deniliyor, açıklama yok..adamlar lig dewam ederken 2 tane adamı kapmışlar bile

şu takımdan ermal gittikten sonra ceMAL i görmek istemiyorum.dünyada başka adam yok sanki uyuz oluyorum

Can İşbakan : Sabah Oktay Mahmuti ile beraberdim, takim uzerinde tekrar oturup dusuneceklerini soyledi, Taurasi heyecaninda bir transfer gelebilir dedi

altunterim Osman Altunterim

@Emre_Akbayrak Efes'in bir uzununun Galatasaray'a geleceğini düşünürsek 4. uzun olur :) @eyupyildiz75

Kerem Gönlüm'ü kastediyor sanırsam.

Sarunas sayesinde bu sezon ligin ilk yarısında Cemal 10 sayı ortalama yakalamıştı, kariyerinde ilk kez.Cemal oyun anlamıyla kalastır.Gelişeceğini sanmam.Hele forma skandalınan sonra hiç istemem.

Sarunas sayesinde bu sezon ligin ilk yarısında Cemal 10 sayı ortalama yakalamıştı, kariyerinde ilk kez.Cemal oyun anlamıyla kalastır.Gelişeceğini sanmam.Hele forma skandalınan sonra hiç istemem.

Forma skandalında ona suç bulmam ben. Onu buna zorlayanlara suç bulurum. Sonunda onu diyen hocası ve karşı çıkarsa belki de dakikaları azalacak. O skandalda Tufan'la birlikte en suçsuz kişidir Cemal. Rytas'da Sarunas vardı 10 sayı yakaladı. Bizde de Tutku var yine katkı verir. Zaten sırtı dönük pek oynayamıyor. Pick and Roll'lerden sonra sayı buluyor onu da en iyi Tutku'yla yapar. Savunması zaten çok iyi.

Geri
Üst Alt