2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Bu transferler olursa T.Tuğsavul'un büyük payı olacak, oyuncuları ikna etmeye çalışan kişi kendisi. Başkada ipucu veremem herkese bol şans:)

Adı çıkmamış isimler ise De Colo yalan. Zaten pek sıcak bakmıyordum.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Bu transferler olursa T.Tuğsavul'un büyük payı olacak, oyuncuları ikna etmeye çalışan kişi kendisi. Başkada ipucu veremem herkese bol şans:)

Tuğsavul kim beyler basketbolu yeni yeni takip etmeye başlıyorum da :) bilmiyorum pek .

Kısa oyuncu Jamont Gordon olabilir.(1-2 oynayan kısa)

Spanoulis olsun be. :o

spenolis keşke gelse cok seviyorum o adamı. 3 lük atınca zaten direk girdi diyorum:)

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Tuğsavul kim beyler basketbolu yeni yeni takip etmeye başlıyorum da :) bilmiyorum pek .

Hidayet , Ersan , Ömer , Kerem ... gibi kısaca Türk basketbolunun elit oyuncularının menejeri Tolga Tuğsavul.Marcus Haislip'in de menejeri ayrıca.Eğer menejer-oyuncu bağlantısı kurarsak ihtimal dahilinde bir isim olabilir Haislip.

Hidayet , Ersan , Ömer , Kerem ... gibi kısaca Türk basketbolunun elit oyuncularının menejeri Tolga Tuğsavul.Marcus Haislip'in de menejeri ayrıca.Eğer menejer-oyuncu bağlantısı kurarsak ihtimal dahilinde bir isim olabilir Haislip.

mirsadı madara edişi dün gibi.ibo kaçaçak delik aramıştı.

Bu arada transferler Avrupa'dan değilmiş.

arkadaşlar sponsorumuz hala belli olmalı dimi? bugun bjk toyota ile anlaştigi haberleri cıktı eger dogruysa ülker toyota efes varken biz bişey yapamayız çok büyük bir firmayla anlaşılması gerekıyor yoksa işimiz zor

Zorunlu Açıklama: Tracy McGrady

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Ali Türsan, kamuoyunda konuşulan transfer konularına ilişkin olarak resmi sitemize bir açıklamada bulundu.

Son birkaç gündür iç ve dış basında Galatasaray ile adı geçen ABD’li basketbolcu Tracy McGrady için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Ali Türsan, “Son günlerde çeşitli yayın organlarında Tracy McGrady ile ilişkilendirilen bazı asılsız transfer haberleri yapılmıştır. Bu haberlerin gerçek dışı olduğunun bilinmesini isterim” diye konuştu.

Ali Türsan, kamuoyunun bu tarzda haberlere itibar göstermemesini rica ederken, transfer konusundaki gelişmelerin Galatasaray Spor Kulübü resmî sitesinden takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Şimdi artık mutlak suretle ön elemeleri geçmemiz gerek.Jamon Gordon iyi bir isim ama bize all around oyuncu lazım.

Tek tip bir isim olmamalı.Yada Gordon gelirse skorer 3 numara gelmeli.Pekovic olmazsada Ndong almak gerek.

veliyigit Shipp'in kontratı zaten devam ediyor. Özel olarak açıklama yapmaya gerek yok bu konuda

Shipp kalıyor beyler.

Kurulabilecek mantıklı bir takım.

PG:Tutku-Ender-Göksenin

SG:Gordon-Shipp-Caner

SF:Jasaitis-Shumpert-Caner

PF:Furkan-Cevher-Shumpert

C:Nestrovic-Andric-Sertac

Gibi bir kadro bekliyorum veya benzeri.

Geri
Üst Alt