2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

korkuncsofo.jpg

Müthiş olur :D
bu herif herkesi ezer. tipe bak ya adam topla döner dönmez yüz yüze gelen adam bundan kacar zaten.

Schortsianitis o kadar pahalı bir oyuncu değil.Yıllık 600 bin alıyordu.Abartılacak bir adam değil.Avrupada ondan daha iyi bir sürü uzun var

Manyak uzundur ama, şişman gibidir ama çeviktir.Dwight Howard'a falan baya tecavüz etmişti 2006'da :D

Şöyle bir şey takımların verdiği saçma spaan ücretler bu hale getirdi durumu.Oyuncular fazlasını istedi. Lewis gibi adamlar yılda 30 milyon dolarlar kazanınca sistem çöktü.
sigorta bide tam akbil neylerine yetmiyor :)

şaka bir yana semih veyahut ömer ikilisinden biri düşünülenemezmi acaba fener araya girse oguz var yeni bir yabancı uzun aldılar semih ile ömer aynı anda zor olur

lakovic yanına mirza begic-joel freeland ikilisinden biri iyi giderdi

Baby Shaq, Maccabi ile yeniledi malesef.

Enes Kanteri alalım olmadı Fenerle arası fena bozuk zaten sırf o yüzden bile gelir :D

Bu arada Mirza Begic'i Real serbest bıraktı. Aslında ücretten ziyade bu seneki kadro planlamamızdan bahsetsek adam deparla gelir buraya. Takımında tam aradığı bir uzun.

Umarım ilgileniyoruzdur.

Keselj - Bourousis iyi giderdi valla :) Direk iddiali duruma gelirdik Euroleague´de :)

Ama kendimi bildim bileli hic sevmem Bourousis´i :) Bana cok antipatik geliyordu maclarda, böyle Yunan milliyetcisi gibi :) Küfür ediyordum hep :)

realin 2.17 bir adamı vardı onu alsak ?

Yalnız ilgilendiğimiz söylenen Pekoviç Shortsianitis'ten iyi bir adamdır, uçmayın falan derken bunu da göz önüne alalım.

Nesterovic'in hiç ismi geçti. Gelebilir aslında. İyi de olur.

O değil de Beşiktaş Vince Carter ile anlaşmak üzereymiş. Biz ise 3 ve 4-5 numaralara 2 yabancı daha alıp transferi noktalarız gibime geliyor. Ayrıca artık transferler Nba üzerinden olmalı o kadar oyuncu telef olacak :) Pekovic,Pekovic,Pekovic

Pekovic gelse çok iyi olacak. Keselj'yle beraber gelirse tadından yenmez. :D

Keselj ile ilgile hcibir dedikodu varmi? Efes ile biseyler buldum ama bizimle göremedim

O değil de Beşiktaş Vince Carter ile anlaşmak üzereymiş. Biz ise 3 ve 4-5 numaralara 2 yabancı daha alıp transferi noktalarız gibime geliyor. Ayrıca artık transferler Nba üzerinden olmalı o kadar oyuncu telef olacak :) Pekovic,Pekovic,Pekovic

nasıl anlaşacaklar ya? adamlar eldekileri tutamıyorlar ki..

Geri
Üst Alt