2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cemal çok vasat bir uzun.Gelirse tekrar ortasıraları hedefliyoruz demektir o kadar dandik oyuncu

Cemal geçen seneden itibaren çok geliştirdi kendisini. Fenerbahçe'yi yendiğimiz maçtaki performansı mükemmeldi. Euroleague'teki performansı da iyiydi. Türkiye şartlarında gayet iyi bir oyuncu. Yaşı da genç, rotasyona katılabilir.

Cemal geçen seneden itibaren çok geliştirdi kendisini. Fenerbahçe'yi yendiğimiz maçtaki performansı mükemmeldi. Euroleague'teki performansı da iyiydi. Türkiye şartlarında gayet iyi bir oyuncu. Yaşı da genç, rotasyona katılabilir.

Gelirse seneye saç baş yolarız o kadar söyleyeyim.Serbest atışları airball atan bir oyuncu Cemal.Nedim Yüceli,Barış Herseki tercih ederim

Gelirse seneye saç baş yolarız o kadar söyleyeyim.Serbest atışları airball atan bir oyuncu Cemal.Nedim Yüceli,Barış Herseki tercih ederim

Nedim Yücel mi :o Aralarında 10 yaş fark var. Serbest atış geliştirilemeyecek bir şey mi ? Ayrıca tam Tutku'ya göre bir oyuncu ikili oyunlarda çok sayı çıkartırız ordan. Tabii gelirse. Zaza gelirse bence gerek de yok.

Cemal Nedim'den de Barış'tan da 10 kat iyi oyuncudur. Geçen seneki Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'nin tüm uzunlarını nasıl ezdiğini görmüştük.

Rytas sözleşme uzatmak istememiş.Seneye Mersin,Olin ayarında bir takıma gider en fazla beşiktaş bile almaz Cemal'i.Oyunculuğunu geçtim skandal olayından bahsetmiyorum bile

Valla kalitesizligini gecelim, skandal olayina karismis olmasi bile bir sebeptir bu camia'ya bir daha adimini atmamasi icin.

Orda "HAYIR OYNAMIYORUM BU FORMA ILE" demesi gerekirken bu ne yapti? O formayi giydi. Bu arada Tufan Ersoz'e ne oldu yahu? Suan nerde oynuyor? Adami ozledim ya ..

Valla kalitesizligini gecelim, skandal olayina karismis olmasi bile bir sebeptir bu camia'ya bir daha adimini atmamasi icin.

Orda "HAYIR OYNAMIYORUM BU FORMA ILE" demesi gerekirken bu ne yapti? O formayi giydi. Bu arada Tufan Ersoz'e ne oldu yahu? Suan nerde oynuyor? Adami ozledim ya ..

Tufan Olinde oynuyor

Koç diyorsa mecburen oynayacak, bütün sene o koç ile çalışacak. Cemal'in suçu Tufan kadar azdır o olayda. Ayrıca olayı hiç bilmeyen biri mesajını gördükten sonra o olayı bizde değilde farkli camiada yaşadı sanır.

Tufan Olin Edirne'de. Bayadır sakatlığından dolayı süre dahi alamıyor.

cemal iyi bir uzundur savunma yönü kuvvetlidir ama şimdi yönetim zaza ersan kerem gönlümden 2sini alacaksa ermalin de olduğu bir yerli uzun rotasyonuna katılması güç süre alamaz.

Koç diyorsa mecburen oynayacak, bütün sene o koç ile çalışacak. Cemal'in suçu Tufan kadar azdır o olayda. Ayrıca olayı hiç bilmeyen biri mesajını gördükten sonra o olayı bizde değilde farkli camiada yaşadı sanır.

Ben olsam oynamam ve bunu yonetime bildiririm. Ne olursa olsun yanlis yapilmistir benim gozumde.

Tufan'a uzuldum, bizde surekli sakatti demek ki hala sakatliklarla ugrasiyor. Su sakatligi olmasaydi keske, yazik olmus.

Ersan için ümitlenmeye başladım ben. CSKA Moskova da Ersan'ı istiyormuş ve Ersan'ın eşi de Rus vatandaşı olduğu için, Rusya'ya gitmek istiyormuş Ersan'ın eşi. Ersan ise, G.Saray'dan iyi bir teklif gelmesi taktirde G.Saray'a gelebilirmiş. (öyle diyorlar)

KEREM GÖNLÜM GALATASARAY'A DOGRU!

Yönetimimiz, her alanda basari icin calisamalarina son sürat devam ediyor. En son edindigimiz bilgiye göre, Efes Pilsen ve Milli Takim'in yildiz pivotu Kerem Gönlüm ile büyük oranda anlasma saglandi. Galatasaray Basketbol olarak, koyu bir Galatasaray taraftari oldugu bilinen Kerem Gönlüm'ün, seneye Galatasaray formasi giyecegini rahatlikla duyurabiliriz buradan. Bir aksilik cikma ihtimali yok denecek kadar az.

Kaynak: Galatasaray Basketbol

Kerem süper olur bee!

Kerem'i zaten bekliyoruz kaç yıldır, sonunda parçalıyla izleyebileceğiz.

[video=youtube;kcZbgbB7yUY]https://www.youtube.com/watch?v=kcZbgbB7yUY&feature=player_detailpage[/video]

Nihat Doğan LeBron James ve Wade'in menajerleriyle görüşme halinde :)

Gelecek sezon için Tuçeri ve Gönlüm ile görüşülüyor. Kaynak:FCN Blog

Tunçeri çok büyük Galatasaraylıdır zaten.Basketbolu burada bırakmak isteyecektir.

Geri
Üst Alt