2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

1 numara : Tutku kalacak ve üst düzey bir yabancı gelecektir diye düşünüyorum.

2 numara : Seibutis ve Sinan Güler için görüşülüyor cok iyi olur ikisi de bence.

3 numara : Shumpert ve Shipp kalabilir bence bu mevki icin. Shumpert yerli

4 numara : Kerem Gönlüm ve Fotsis adı gecenler ikisi cok iyi olur.

5 numara : Furkan Aldemir ve Bourousis'in adı geçiyor. Andric ve Ermal yedeklerimiz olur. Hem Furkan hem Bourousis gelirse Andric gidebilir

Fülker Bourousis'in peşine düşmüş.

ermali yedekleyecek pivot lazım , eurolige falan gidersek andricle olmaz , adam her show upta kolunu indirip faul yapıyor sinir oluyorum ya

Ermal'i yedekleyecek pivot ararsak bu seneden farkımız olmaz, Ermal üst düzey bir oyuncu değil iyi bir yabancı alınıp Ermal yedek olacaktır diye düşünüyorum.

Ermal'i yedekleyecek pivot ararsak bu seneden farkımız olmaz, Ermal üst düzey bir oyuncu değil iyi bir yabancı alınıp Ermal yedek olacaktır diye düşünüyorum.

Ermal çok iyi oyuncu ama istikrar yok adam ilk 2 fb maçında gibi 5 6 sayıda atabilir 3.maçta gibi 20 sayı 8 9 ribaundta yapabilir.Yabancı pivot şart...

Sinan Güler gelirse Evren gider. Ender gelirse de belki Seibutis 1-2 numara oynar değişmeli ama yine de guard mevkisi soru işareti halen.

Papaloukas to Efes, Bourousis to Fenerbahce, Fotsis to Galatasaray.. ????????????

Twitter bir ispanyol gazeteci yaztı oha dedim :D

Basketbol'da oyuncuları çok iyi tanımam.Bir tek kendi oyuncularımızı iyi bilirim.Nasıldır falan diye ama ben Sİnan'ı milli maçlarda çok beğenmiştim.Herif atom karınca gibiydi.Bir orda bir burda. :D Kerem'e söyleyecek bir şey yok zaten.Onu kesinlikle almamız lazım.Kendiside gelmek istediğini söylemişti zaten ntvspor daki röportajında.

Fotsis gelirse alırım bıçağı elime ve ilk karşıma çıkanı keserim.Affetmem.

Bourousis'in gelmesi Fotsis'den daha önemli.

Fotsis ve Bourousis'i hiç bilmiyorum ama yazdıklarınıza göre baya baya önemli oyuncular sanırım. :D

Shaq vs ... diye bir program varya, eleman millete meydan okuyor hani.

Böyle bir proje kapsamında adamı ikna etsek gaza getirsek falan da 1 sene gelip bizde oynasa. Türk Ligine meydan okusa. :D

Shaq vs ... diye bir program varya, eleman millete meydan okuyor hani.

Böyle bir proje kapsamında adamı ikna etsek gaza getirsek falan da 1 sene gelip bizde oynasa. Türk Ligine meydan okusa. :D

Yahu iyice uçmaya başladık forumca.

Fotsis, Spanoulis, Bourusis falan insanı heyecanlandırıyor ama çok da kendimizi kaptırmayalım. Sonra hayal kırıklığı olur.

Bence Sinan Güler için konu açalım. Ruffier, Selçuk gibi konuları açmıştık. Bu konular ne kadar önemliyse, Sinan Güler konusu da o kadar önemli. Konu açalım ki taraftarın kendisine olan ilgisini görsün. Sinan Güler transferi de çok çok önemli bizim için. Konu açıp, açtığımız konunun linkini twitter'ına yollarız, mutlaka bakacaktır zaten.

Sinan Güler bence Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir kadar önemli değil

Sinan Güler bence Kerem Gönlüm ve Furkan Aldemir kadar önemli değil

Bizim için bu dediğin geçerli olabilir ama takım oyununa, takım savunmasına önem veren Oktay Hocamız için geçersizdir bu söylediğin.Sinan Güler, Oktay Hocanın kadrosunda görmek istediği önemli oyunculardan biridir.

beyler dün Arif Kızılyalın NBA'den iki önemli yabancı gelicek dedi hiç haber çıktımı isim olarak falan ?

Furkan Aldemir beni en çok heycanlandıran isim olur..

Geri
Üst Alt