2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Papaloukas to Efes, Bourousis to Fenerbahce, Fotsis to Galatasaray.. ????????????

Twitter bir ispanyol gazeteci yaztı oha dedim :D

Papaloukas'ı biz alalım lan efsanedir o adam benim için. Fenerbahçe'ye koyduğu maç hala nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

Barcelona'ya gidecekmiş yüksek ihtimal.

T-Mac'in kontratı da bitiyor bu sene zaten cuzi bir miktara oynuyor şu anda bir alsak ne güzel olur. :D

Barcelona Teodosic, Eidson'ı falan da aldı 20 kişilik kadro kurmayı düşünüyorlar galiba.

Barça'da Ndong Malaga'ya gidebilirmiş.Ben şimdi gördüm bir ispanyol gazetesinde barça teodosici alamazsa alternatif papalukas'mıs isteyene adresinide verebilirim pıratesbasket twitterde haberleri paylaşıyorlar...

Barça'da Ndong Malaga'ya gidebilirmiş.Ben şimdi gördüm bir ispanyol gazetesinde barça teodosici alamazsa alternatif papalukas'mıs isteyene adresinide verebilirim pıratesbasket twitterde haberleri paylaşıyorlar...

Bu ikisinden birini biz alalım.

Efes Savanovic'i, Fener Bogdanovic'i bitirmiş. Bourussis'e de ciddi bir teklifte bulunmuşlar. Yunan medyasında yer almış. Banvit'den Barış ile de görüşüyorlarmış. Ne kadar doğru bilmem ama umarım biz de bu klasda oyuncular transfer ederiz.

Bu arada eğer Barcelona Teodosic ve Papaloukas ile ilgileniyorsa Lakovic'i gözden çıkardılar demektir. O'nu kapsak fena olmaz mı?

Ricky Rubio gelsin bize, Avrupa'dan en sevdiğim basketbolcudur kendisi. :)

Lakovic çok iyi olur, Papaloukas daha iyi olur.

Ricky Rubio Minnesota'ya gitmeyecek miydi?

Daha genç olmasından dolayı Lakovic'i tercih ederim. İlla yaşlı birini alacaksak paraya kıyıp Diamantidis'i alalım. Avrupa'nun en iyi savunmacısı. :D

Diamantidis uzattı, ayrıca Papaloukas 50 yaşına gelse yine iyi olur Lakovic'ten.

[video=youtube;7QMEw-XCmec]https://www.youtube.com/watch?v=7QMEw-XCmec[/video]

Dünyanın en reis basketbolcusu. :ask:

Sinan Güler Efes ile sozlemesini uzatmis.

İsmail Şenol

Oha herkes uçmus Diamantidisler fln

Ender Arslan soruları var. Efes'ten kesin ayrıldı ve yurt dışından bir teklif bekliyor. Olmazsa seneye Galatasaray'da.

İtalya'da Cenk Akyol kazmasını alan takım falan alır belki. :o

Sinan´da gitti.Ersan ve Zaza için kesenin ağzını açmalıyız.Yoksa bu yerli kalitesi ile bunlarla mümkün değil başedemeyiz.

Geri
Üst Alt