2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Eee nasil alacaz ozaman onlari? (Lockout olmayacak buyuk ihtimalle)

Bize gelebilecek yerli en fazla Ender olur. Avrupadanda EL de oynayan yildizlar cok zor. Kendimizi kandirmayalim bence fb gibi para ayirip kadro kuramayiz. Yabanci olarak Seubitis, Jasaitis kivaminda oyuncular bekliyorum. Lakovic, papolukas falan ucuk olur.

XXX-Tutku

XXX-Seibutis-Evren

XXX-Mert-Caner

Kerem-İlkan

Furkan-Andric-Ermal

Kerem Gönlüm ve Furkan gelse yeter yerli olarak.

Yerli transferi olarak Ender Arslan ve Cemal Nalga´ya kaldık:oİşimiz yaş.

Ender gelmesin olm, isimize yaramaz. Omar Cook gibi biri alinmayacaksada Jerry'de kalmalidir. Seneye en iyi Türk transferimiz Shumpert olur buyuk ihtimalle. Caner'e yeterli dkk'a vermeye devam edip kendisini gelistirmeye izin vermemiz lazim. Rancik'i yollayip yerinede 2 yabanci alip kapatiriz yabanci transferini. Andric'te yollanabilir bence daha iyi bulunursa.

Tutku/Jerry/Evren

Shipp/Caner

Seibutis/Preston

Pops/KeremG

Ermal/Furkan

+ sezon içinde bir yabanci daha alabiliriz aksayan yerler için

Ender gelmesin olm, isimize yaramaz. Omar Cook gibi biri alinmayacaksada Jerry'de kalmalidir. Seneye en iyi Türk transferimiz Shumpert olur buyuk ihtimalle. Caner'e yeterli dkk'a vermeye devam edip kendisini gelistirmeye izin vermemiz lazim. Rancik'i yollayip yerinede 2 yabanci alip kapatiriz yabanci transferini. Andric'te yollanabilir bence daha iyi bulunursa.

Tutku/Jerry/Evren

Shipp/Caner

Seibutis/Preston

Pops/KeremG

Ermal/Furkan

+ sezon içinde bir yabanci daha alabiliriz aksayan yerler için

3 ve 4 numara haricinde 1,2 ve 2 çok yetersiz EL için. Türkiye'de de Fener'le mücadele edemez.

3 ve 4 numara haricinde 1,2 ve 2 çok yetersiz EL için. Türkiye'de de Fener'le mücadele edemez.

Niye edemez? Son kez baktigimda Jerry bu finalde en iyi oynayan oyuncumuzdu. Ve Caner'e sure verip kendini gelistirmesi için izin verirsek bal gibi olur. Shipp'te zaten defansin bel kemigi aldigi ribauntlar, savunmasi fln bu takim için vazgeçilmez. Seneyede zaten daha iyi olacaktir (bu sene rolunu iyi bilmedigi için biraz istikrarsiz ve skor olarak vasat) Seibutis'de iyi bir savunmaci bildigim kadariyla.

Perimeterdeki savunmamiz: Shipp, formda bir Evren, Seibutis ve Caner muthis olur. Arada sirada Shumpert'ta olur.

Herkes guard fln diyor ama bu seriyi kaybetmemizin en buyuk nedeni ribauntlarda yasadigimiz sikinti. 4 islemiyor iste ve pota alti savunmasinda çok yumsakiz. Pops ve Furkan orayi halleder.

Seubutis Rytas'a gitmiş.Ne yavşak takımdır bu rytas.her taşın alrtından çıkıyorlar.Transfer politikaları türkiyeye dayalı.

Seibutis Rytas'a gitmiş. Spanoulis'i bekliyorum.

Seubutis2i alan ligin mvpsini alacaktı.Herifler jasa,rasic, samardziski,,cemal bütün transfer politikaları türkiye lan :D

Bize gelebilecek yerli en fazla Ender olur. Avrupadanda EL de oynayan yildizlar cok zor. Kendimizi kandirmayalim bence fb gibi para ayirip kadro kuramayiz. Yabanci olarak Seubitis, Jasaitis kivaminda oyuncular bekliyorum. Lakovic, papolukas falan ucuk olur.

Söylenen 15 milyon dolarlık bütçe olursa istediğimiz oyuncuyu alırız.

Sinan Güler olmadı, Seibutis olmadı. Bana göre Kerem Gönlüm'ü de Efes bırakmayacak ki zaten sözleşmesi devam ediyor. Bari Furkan Ademir'i alabilsek.

Artık iş tamamen yabancı transferlerine kaldı. Özellikle PG pozisyonuna Ukic tarzı birini bulamazsak ben seneye takımımızdan çok ümitli olamayacağım malesef.

Tekrar ediyorum. Shipp miş, Andric miş, Jerry Johnson muş bunlar ile ne Fenerbahçe ile ne de Efes pilsen ile mücadele edebiliriz.

Seubutis çok istediğim bir oyuncuydu nasıl gider başka takıma inanamıyorum:(

Sinan Güler olmadı, Seibutis olmadı. Bana göre Kerem Gönlüm'ü de Efes bırakmayacak ki zaten sözleşmesi devam ediyor. Bari Furkan Ademir'i alabilsek.

Artık iş tamamen yabancı transferlerine kaldı. Özellikle PG pozisyonuna Ukic tarzı birini bulamazsak ben seneye takımımızdan çok ümitli olamayacağım malesef.

Tekrar ediyorum. Shipp miş, Andric miş, Jerry Johnson muş bunlar ile ne Fenerbahçe ile ne de Efes pilsen ile mücadele edebiliriz.

johnson kalabilir bence

Vay arkadaş Seibutis'e çok alıştırmıştım kendimi :(

Geri
Üst Alt