2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Samardziski’den sonra Seibutis de Rytas’da

Galatasaray Cafe Crown ile anlaştığı iddia edilen Renaldas Seibutis, Predrag Samardziski gibi Lietuvos Rytas yolunu tuttu.

Litvanya ekibinin yaptığı resmi açıklamaya göre; bu sezon Olin Edirne’de forma giyen Seibutis, Rytas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Edirne ekibinin iki yıldızı da böylece Litvanya ekibinin yolunu tutmuş oldu.

Galatasaray Cafe Crown’la anlaştığı ve gelecek sezon Sarı – Kırmızılı formayı giyeceği iddia edilen ancak Rytas’la imzalayan Seibutis bu sezon Olin Edirne formasıyla 18.7 sayı 4 asist 2.7 ribaunt ve 1.4 top çalma istatistiğiyle mücadele etmişti.

Bu kerkenez kuşu neden gelmedi bize acaba?

Rytas'tan JJ'yi alır Seibutis'i kaptırırsak hedefimiz her sene final oynamak olur, kupayı almak değil. Shipp , Rancik , Haluk , Jerry , Evren tamam bu sene çok katkı verdiler ama seneye yollarımızı ayırmalıyız. Ki Türkiye'den den İlkan dışında 2 veya 3 yıldız kadromuza katmalıyız.

MP ile sponsorluk anlasıldı mı acaba.. Onlar 15M transfer bütçesi vericek diye biliyorum

Yahu arkadas biri bana bu PG sevdasini anlatabilirmi ya? Pota alti>>>PG rotasyonu.

Furkan ve Pops'u getir bu takima efes feneri fln t-vuz eder. Zaten su finalleri verdigimiz ribauntlar yuzunden yenildik

Yahu arkadas biri bana bu PG sevdasini anlatabilirmi ya? Pota alti>>>PG rotasyonu.

Furkan ve Pops'u getir bu takima efes feneri fln t-vuz eder. Zaten su finalleri verdigimiz ribauntlar yuzunden yenildik

Final serisini seyrediyor musun?

Dediğin gibi C>>>PG olsa idi Dikembo Mutombo ve Yao Ming' e sahip Houston Rockets'in her sene şampiyon olması gerekirdi. Şampiyon olmasını geçtim final bile göremediler. Yani yok öyle bir dünya.

Bende Pota altının şuanki kadroda daha önmli olduğunu düşünüyorum ama gerçek anlamda başarı istiyosan daha tecrübeli PGde şart.. Şuanki final serisinde şöyle diyerek örnekleyebilirimki eyer takımımızda Furkan olsaydı belki Fenerle daha başabaş olurdu kaybettiğimiz maçlarda arada bu kadar fark olmazdı ama sonucunda guard mevkisindeki kalitelerin farkıyla yine kazanan Fener olurdu.. EuroLige den hiç bahsetmeyeceğim bile

PG takımın direksiyonudur.Düzgün pg olmadan başarı gelmez

Jerry ninde Tutkununda hakkını yemeyelim ama gerçekten ikiside hem savunmada hem hücumda baya agrasif oynuyor.. Özellikle Jerry playoff final serisinde fena bi şut yüzdesiyle oynadı şuana kadar maç içerisinde gaza gelip acayip basit hatalar yapmasa İverson potansiyeli görüyorum o adamda :)

4 numaraya Keremi alamazsak axel hervelle i alalım bilbaodan eski real madridli bu sene mükemmel oynuyor 4 numarada preston-hervelle-ilkan la mükemmel rotasyonumuz olur birbirlerini çok iyi tamamlarlar

Efes Pilsen, birer birer önemli oyuncularıyla kontratlarını yeniliyor. Kerem için de umutsuzlanmaya başladım ben. Mutlaka onu da takımda tutmaya çalışacaklardır. Sinan'ı kaçırdığımız çok kötü oldu.

kerem gönlüm için herşey yönetime bağlı..adam senelerdir bas bas bağırıyor..gs da oynamak istiyorum diye..geerisi şubeye kalmış

kerem gönlüm bize gelecek hiisediyorum. bu arada sebuitis harbiden gittimi ya ryasa biz alaydık onu shipin yerine..

Fenerbahçe Bourusis ile ilgileniyormuş. Türkiye'ye gelme ihtimali varsa biz neden ilgilenmiyoruzki? Vidmar da dönünce pota altları yine güçlü olacak. Efes de zaten Savanoviç'i getiriyor. Bence TBL'e damga vurur. Bizim de büyük düşünmememiz lazım. Bu yıl Efes daha büyük tehdit olacak.Kerem Gönlüm hamlesini yapabilirsek hem rakibimizi zayıflatırız hem biz önemli iş yapmış oluruz.

Fenerbahçe Bourusis ile ilgileniyormuş. Türkiye'ye gelme ihtimali varsa biz neden ilgilenmiyoruzki? Vidmar da dönünce pota altları yine güçlü olacak. Efes de zaten Savanoviç'i getiriyor. Bence TBL'e damga vurur. Bizim de büyük düşünmememiz lazım. Bu yıl Efes daha büyük tehdit olacak.Kerem Gönlüm hamlesini yapabilirsek hem rakibimizi zayıflatırız hem biz önemli iş yapmış oluruz.

Bizle ilgili Alex Mumbru ve Antonis Fotsis ile ilgilendiğimize dair haberler var.Gerçekten alırsak onlardan aşağı kalır yanımız olmaz.

Bizle ilgili Alex Mumbru ve Antonis Fotsis ile ilgilendiğimize dair haberler var.Gerçekten alırsak onlardan aşağı kalır yanımız olmaz.

bu isimler doğruysa gerçekten çok iyi olur.önemli adamlar bunlar

Garbajosa için de nabız yoklayalım.

Fotsis ismi daha çok Efes için geçiyor galiba ama umarım bize yakındır. Mumbru olsa baya iyi olur ama. Tarzını severim onun. İşte bize böyle adamlar lazım.

yabancılardan ziyade Türklerden 1-2 tane kapabilsek bu sene, yabancı paran varsa alıyorsun

Geri
Üst Alt