2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Ee bu kadar adam gelcek de kim gitçek?

Arkadaşlar!

Biraz realist olmakta fayda var bence. T-mac, Brandon Jennings falan biraz hayalcilik oluyor.

Anlaşılan o ki; Cevher Özer ve Ender Arslan ile anlşamışız ve Furkan veya Cemal Nalga'dan birisi ile de anlaşılacakmış. Açıkçası bu isimlerden Furkan hariç beni cezbeden biri yok.

Cemal'i en son Rytas - Fenerbahçe eurolig maçında seyretmiştim. İnanılmaz bir oyun oynamıştı. Belki de kariyerinin en iyi oyunu idi. Hatta spiker O'nun için "Nalgavicius" benzetmesini yapmıştı. Tabii o maçta bu kadar mükemmel bir oyun oynamasında Saras'in katkısı inanılmazdı. Nalga'ya Saras ayarında bir PG bulursak neden yeniden Nalgavicius gibi oynamasın? Ama Tutku ile Ender ile Nalga işi yürümez diyorum ben.

Cevher ve Ender için ise erkenden hüküm vermek istemiyorum ancak pek ümitli olmasamda umarım çok faydalı olurlar takımımız için.

Katılıyorum ama bence biraz daha optimist bakmak lazım. Cevher de Ender de ligimizin kaliteli yerlileri.

Nalga'nın en iyi maçı o skandaldan önce oynadığı ve tek başına Oğuz'u, Semih'i, Ömer'i dağıttığı maçtır. O maçın yıldızıydı. Zaten o sezon öncesi çok çalıştığı falan söyleniyordu.

mcgrady nasil gelsin la

[video=youtube;ceLlz7dOOvY]https://www.youtube.com/watch?v=ceLlz7dOOvY[/video]

Akıllı olun!

dur altima s.ciyim

Cemal hücum yönünü geliştirmişse,Milli takımın değişmezi olur zaten.Oğuz falan hikaye.

Çok kötü espriler dönmeye başladı KİLİT!

Medical park ile sponsor oluyoruz. Kesin yıldız bir oyuncu getirirler.

Cemal'in hücum yönüne takılmayın, elimizde Tutku reis var.

Oha fener Bogdanovic´i almış.Adına aldanmayın,çok kral adam.Efes Savanovic´i alıyor.Sağlam bütçe ile girmessek işimiz yaş.

Fener'in kadrosunu övüyorduk falan ama Ukic'ten başka gerçekten iyi yabancıları yoktu. Bu sene çok iyi oyuncular alıyorlar. Karşılık verebiliriz umarım.

Geri
Üst Alt