2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Can İşbakan'a Oktay Hoca'nın Tuarasi tarzı bir transfer yapıcaz demesi beni heycanlandırdı, tabi LeBron gelcek değil ama dün paylaştığım gibi Jenings, Tmac, Ersan gibi isimlerin gelişide olay olur, Furkan transferi için sadece şunu söyleycem hucumunu geliştiremezse sınırlı bir uzun olarak kalır, kesinlikle birebir ve post-up hucumarının ustune koymalı. Cevher için ise tam tersini söylemek mümkün savunması berbat, Bjk maçlarımıza bakın hep 4 numara oynayan oyuncularımız kopardı macları bu son 3-4 yıldır boyle (Shumpert, Rancik, Milijovic Owens), savunma yapamayan bir oyuncuyu Oktay hoca nasıl transfer etti şaşırtıcı, ne olursa olsun pota altına yeni takviyeler gelicektir.

Can İşbakan'a Oktay Hoca'nın Tuarasi tarzı bir transfer yapıcaz demesi beni heycanlandırdı, tabi LeBron gelcek değil ama dün paylaştığım gibi Jenings, Tmac, Ersan gibi isimlerin gelişide olay olur, Furkan transferi için sadece şunu söyleycem hucumunu geliştiremezse sınırlı bir uzun olarak kalır, kesinlikle birebir ve post-up hucumarının ustune koymalı. Cevher için ise tam tersini söylemek mümkün savunması berbat, Bjk maçlarımıza bakın hep 4 numara oynayan oyuncularımız kopardı macları bu son 3-4 yıldır boyle (Shumpert, Rancik, Milijovic Owens), savunma yapamayan bir oyuncuyu Oktay hoca nasıl transfer etti şaşırtıcı, ne olursa olsun pota altına yeni takviyeler gelicektir.

Tmac gelir mi? 32 yaşında henüz. Geleceğini sanmam. Yıllık 5 milyon eoronun altında gelmez Türkiyeye. Hidayet kazması bile 5 den aşağı kazanmıyordur.

Tmac gelir mi? 32 yaşında henüz. Geleceğini sanmam. Yıllık 5 milyon eoronun altında gelmez Türkiyeye. Hidayet kazması bile 5 den aşağı kazanmıyordur.

TMAC'in aldıgı ucreti buraya yazsam herkez inanmaycak o yuzden yazmıyorum ama sunu soyleyım Iverson civarı bir rakama anlasılır tabii avrupa'yı dusunurse.

TMAC'in aldıgı ucreti buraya yazsam herkez inanmaycak o yuzden yazmıyorum ama sunu soyleyım Iverson civarı bir rakama anlasılır tabii avrupa'yı dusunurse.

Detroitte minimum kontrata imza atmıştı.1.500.000 € almıştı.Bizdede o civarlara oynar.Ama eskisi gibi değil.:(

Semih Kaya, Serdar Eyilik, Erhan Şentürk, İlkan + 1 milyon dolar civarında bir paraya Furkan'ı alırsak Karşıyaka adına da çok sevinirim, özellikle futbol için çok faydalı bir satış olur. Umarım bu tarz bir şekilde gerçekleşir bu transfer.

Detroitte minimum kontrata imza atmıştı.1.500.000 € almıştı.Bizdede o civarlara oynar.Ama eskisi gibi değil.:(

Ben 1.300.000$ diye biliyorum, maçtayken kafası başka yerlerde gibi ama çoşkulu tribunler onu hayata dondurur dıye dusunuyorum, 2 miyon € koşa koşa gelir tabii para kazanmak istiyorsa.

Eskisi gibi olsa bizde zaten işi olmaz renkdas, yinede avrupa'da fark yaratır, Iverson çabukluk üzerine kurulu bir kariyerde o yeteneğini korerdi zaten avrupada bu tur guard cok, ama Tmac şutu üzerine kurulu bir kariyeri olduğundan başarılı olacaktır.

Ben 1.300.000$ diye biliyorum, maçtayken kafası başka yerlerde gibi ama çoşkulu tribunler onu hayata dondurur dıye dusunuyorum, 2 miyon € koşa koşa gelir tabii para kazanmak istiyorsa.

Eskisi gibi olsa bizde zaten işi olmaz renkdas, yinede avrupa'da fark yaratır, Iverson çabukluk üzerine kurulu bir kariyerde o yeteneğini korerdi zaten avrupada bu tur guard cok, ama Tmac şutu üzerine kurulu bir kariyeri olduğundan başarılı olacaktır.

Öyle bir şey olsa kimse onda artistik smaçlar vurmasını beklemez.Bize skor katkısı versin yeter diye düşünür.Ama kadromda görmek isterdim T-Mac gibi bir oyuncuyu.

Tmac in sakatlıktan döndükten sonraki sorunu atletik patlayıcılığının neredeyse tamamen yok olması.Nba de bu yüzden zorluk çekiyor ama Avrupa'ya gelirse skorer özelliğini geri kazanabilir.Ama zaten Nba'de kalmak istemese minimum kontrata oynamak yerine atıyorum zengin bir Rus takımına giderdi.Bu açıdan Avrupa'ya geleceğini hiç sanmıyorum ben.

Semih Kaya, Serdar Eyilik, Erhan Şentürk, İlkan + 1 milyon dolar civarında bir paraya Furkan'ı alırsak Karşıyaka adına da çok sevinirim, özellikle futbol için çok faydalı bir satış olur. Umarım bu tarz bir şekilde gerçekleşir bu transfer.

yalnız söylediklerin kiralıktır.semih serdar ve özellikle ilkanı bonservisi ile vermek aptallık olur.

Neyse Cevher, Furkan garanti transferlerimiz gibi şimdilik.

XXX-Tutku-Ender

XXX-Shipp-Evren

Mert-Caner

XXX-Cevher

XXX-Furkan-Andric

Eğer Ersan ya da Zaza'yı alabilirsek şöyle bir kadro çıkar, alamayıp yabancılarla doldurursak oraları Shipp 6.yabancı olur.

Neyse Cevher, Furkan garanti transferlerimiz gibi şimdilik.

Jabbaar-Tutku-Ender

Lakovic-Shipp-Evren

Mert-Caner

Fotsis-Cevher

Zaza-Furkan-Andric

Eğer Ersan ya da Zaza'yı alabilirsek şöyle bir kadro çıkar, alamayıp yabancılarla doldurursak oraları Shipp 6.yabancı olur.

Değişikliklerle böyle bir kadro çıkabilir.

ermal eğer kendi isteği ile ayrıldı ise yanlış yaptı. ermali tekrar hayata biz dönderdik biz güvendik ona sonu böyle olmamalı idi

Benim adam ( @basketbolscout ) baya Cevher hayranı çıktı. Twitter sallanacak falan onun için demiş herhalde. :asd:

Kişisel görüşüm Galatasaray'ın Cevher Özer'i alarak şu ana kadar yılın transferini yaptı.

PG:Tutku-Ender-Lakoviç

SG:Lakoviç-Shipp-Evren

SF:Jasaitis-Mert-Caner

PF:Fotsis-Cevher-Mert

C:Andric-Furkan-Cemal

Gibi bir kadroda kurulabilir.Kısacası kurulacak kadro çeşitleri daha çok çeşitlenebilir.

Cevher de kesinleşti demek, ne diyelim hayırlı olsun.

Gelenler : Furkan Aldemir, Cevher Özer, İlkan Karaman (Kiralıktı zaten)

Gündemdekiler : Kerem Gönlüm, Ender Arslan, Cemal Nalga, Ersan İlyasova, Brandon Jennings.

Gidenler : Ermal Kuqo, Radoslav Rancik, Jerry Johnson (Büyük ihtimal gidiyor)

ulan ermal gittimi. üzüldüm ya. neyse yaptıkları icin teşekkürler. furkan gelirse üzüntüm gider.

Jerry Johnson neden gdiyor ?

ermale üzüldüm ama furkan ve ilkan çok iyi transferler.umarım furkanda son anda bişey çıkmaz.

Geri
Üst Alt