2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Ben Dirk Nowitzki'yi bekliyorum. Gerçi bu transfer Taurasi değil de Messi transferi etkisi yapar. :D

Şöyle bişey düşünülmüştür belki.Hazır Cevher'de alındı takıma Shunpert gönderilip Kinsey devşirme olarak oynatılır bu şekilde yabancı kontenjanımızı diğer bölgelere kullanbilme fırsatı yakalarız.bende istemem tabi Kinsey'in Shumpert'a tercih edilmesini ancak mantıksız gelmiyor.

T-Mac yada Gilbert Arenas olabilir mi ki...?

Malum Gilbert Arenas hapis muhabbeti vardı...

Eğer girmediyse Lokavtıda değerlendirip getirebiliriz...

Ama Tracy Mc Grady Lokumu geçtim Püskevit olur be...:D

Şöyle bişey düşünülmüştür belki.Hazır Cevher'de alındı takıma Shunpert gönderilip Kinsey devşirme olarak oynatılır bu şekilde yabancı kontenjanımızı diğer bölgelere kullanbilme fırsatı yakalarız.bende istemem tabi Kinsey'in Shumpert'a tercih edilmesini ancak mantıksız gelmiyor.

İyi de Shumpert'de zaten yerli statüsüne geçecekti seneye.

T-Mac yada Gilbert Arenas olabilir mi ki...?

Malum Gilbert Arenas hapis muhabbeti vardı...

Eğer girmediyse Lokavtıda değerlendirip getirebiliriz...

Ama Tracy Mc Grady Lokumu geçtim Püskevit olur be...:D

Arenas çok kötü durumda kesinlikle istemem. T-Mac iyidir.

Arenası nedense çok seviyorum...

Bi ara Washingtoncu olmuştum düşün ki Chicago hayranı biriyim...

Rodmanlar Pippenlar Kukoclar ile geçmiş bir hayat yani...:D

Jordan'ı saymıyorum bile yani...:D

Gelecek yıllarda Koç olarak Lerry Bırd u istiyorum

çok severim kendisini:)

İyi de Shumpert'de zaten yerli statüsüne geçecekti seneye.

1 tane devşirme oyuncu oynatılabiliyo bir takımda diye biliyorum ben.yanlışım varsa düzeltin.bu yüzden shumpert'ın pozisyonu için cevher alınmış olup devşirme hakkını da kinsey'den yana kullanabilirler diye düşündüm ben sadece.

1 tane devşirme oyuncu oynatılabiliyo bir takımda diye biliyorum ben.yanlışım varsa düzeltin.bu yüzden shumpert'ın pozisyonu için cevher alınmış olup devşirme hakkını da kinsey'den yana kullanabilirler diye düşündüm ben sadece.

Çok çok ama çok leş bir hamle olmuş olur. :o

T-Mac, Arenas falan geçmiş de bu adamlar dünyanın en sorunlu oyuncuları listesinde ilk 5'e oynarlar. (McGrady'nin Arenas gibi olayları yok ama takım içinde huzursuzluk çıkartmaya yatkın bir abi kendisi.)

Hani bir çok isim olur da avrupa basketbolundaki yıldız ağırlıklı olmayan sisteme en uymayacak iki oyuncu bunlardır heralde. :D

shumpertı yollamakmı allah yazdıysa bozsun yapma oktay hocam her şeyi yap ama shumperta dokunma lutfen.

Furkan Aldemir ve Kerem Gönlüm alınmazsa eziklerle mücadele edemeyiz. Andriç ve Sertaçla çok zorladık bu sene ezikleri. Ermal nedense beklenenin altında kaldı final serisinde...Kerem Gönlüm de ezikleri bizim gibi hiç sevmiyor...En yararlı transfer Kerem Gönlüm transferi olur.

Furkan da tesadüfen basketbol olmuş ama büyük yetenek. Sertaç, Furkan ve Kerem pivot üçlüsü ezikleri parçalar. Andriç ve bir yabancı pivot daha alınırsa zehir gibi takım oluruz.

Ftw 1905 .

Erkek basketbol takımına söylenene göre muhteşem bir transfer yapılma aşamasındaymış.

Merakla bekliyorum bu transferi. Muhteşem falan dendiğine göre NBA yıldızı. Benim aklım T-Mac'te.

Diamantidis gelsin dertler bitsin.Xavi gibi adam.Olmadı Bo Mccaleb olsun.İkiside imkansız'a yakın transferler,ama beyin bedava.

Diamantidis, Pana ile 2 yıl uzattı. Mccaleb için Efes ve Fener yarışıyormuş.

İsim yarın Vatan'da çıkacakmış sanırım. Çok heyecanlandım. :D

Nba'dan Avrupalı getirsinler bir de power forward şöyle azmanından.Bu sene en çok istediğim 2 transfer Diamantidis ile Ersan İlyasova idi.2'si de imkansızdı ve yaşandı ve bitti zalimce.

Geri
Üst Alt