2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

JJ ve Ermal gitti.Yeni transferler Ender ve Cevher nerde?

msdqfjkmqsdjkqsdf Cevher'i nezaman aldik lan takip etmiyorumda bayadir. JJ ve Ermal'da gitmis :Z3::Z3::Z3::Z3::Z3:

Bu arada Shipp bu takimin en iyi 3 oyuncularindan birisidir. Siz daha sallayip durun. Istikrar istikrar diyonuz sonra o yetersiz bu yetersiz.

Ribauntlar ve savunmasi bu takima yeterde artarda.

Yeni kadro:

PG: Cook/Tutku/Ender

SG: Shipp/Caner/Ender

SF: Shumpert/Evren

PF: Pops/Shumpi/Cevher

C: Furkan/Andric

:cool::cool::cool::cool::cool:

Finalleri kaybetmemizin sebebi tamamen pota altidir. Verdigimiz ribauntlar vesaire.

Finallerde 3'u maçta tam 41 dkk oynamis. En çok oynayan ikinci oyuncu JJ oda 30 dkk oynamis. Yani 12 dkk fark var arada=stamina.

14 sayi 10 ribaunt 55%FG+2 top çalma ve 2 assist

Joshua Shipp:016:

Game5:

Andric'ten sonra takimdaki en skorer oyuncu

+ 13 sayi 8 ribaunt 67% ve maçtaki Game winner :016:

Bu adam'in aldigimiz galibiyetlerde nasil buyuk bir rol oynadigini anlamiyor bazi arkadaslar. Halen 'ama ucluk atamiyor yhaa uff' diye geçistirin siz.

Shipp şutu dışında bence her alanda takıma çok yararlı oluyor. Takımın tüm pis işlerini yapmaya çalışıyor elinden geldiğince ama şutu olmaması çok büyük sorun. Onun bölgesinde şutu olan biri olsa takıma daha yararlı olacaktır.

Shipp'in kalmasını ben de isterim ama kesinlikle SG pozisyonuna şutu çok iyi olan bir adam almalıyız.

Aslında saf 1 veya 2 numara almaktansa hem 1 hem de 2 numarada oynayabilen bir adam almamız lazım.

Tutku + Ender

Yabancı t. + Shipp + Evren

Shumpert + Caner

Ersan + Cevher

Yabancı t. + Furkan + Andric

Guard pozisyonundaki Yabancı yeri geldi mi oyun kurucu rolünde hiç sırıtmadan da oynayabilecek bir adam olmalı. Kimi maçlara

Yabancı t.

Shipp

Shumpert

Ersan

Yabancı t.

şeklinde çıkabiliriz de.

ya arkadaşlar bu furkan kesin geldimi birde şu sponsorumuzkesin medical parkmı oldu bu sponsor ne kadar katkı saglarki ülkerle başedemeyiz

Shipp şutu dışında bence her alanda takıma çok yararlı oluyor. Takımın tüm pis işlerini yapmaya çalışıyor elinden geldiğince ama şutu olmaması çok büyük sorun. Onun bölgesinde şutu olan biri olsa takıma daha yararlı olacaktır.

Shipp'in kalmasını ben de isterim ama kesinlikle SG pozisyonuna şutu çok iyi olan bir adam almalıyız.

Aslında saf 1 veya 2 numara almaktansa hem 1 hem de 2 numarada oynayabilen bir adam almamız lazım.

Sut=overrated. Ne yani adam'in sutu yok diye vasatmi oluyor? + abartildigi kadarda kötü degil, orta mesafe sutu gayet iyidir.

Shipp ve Shumpert ayni anda sahada oldumu her ikiside daha etkili oluyor. Omar Cook ayarinda bir PG ve 1 düzey -kalipli savunmasi sert- bir uzun + Furkan bu takimi uçurur.

Tekrar diyorum, takimi sil bastan kurmaya gerek yok. Jerry Johnson fb'i tecavuz ediyorsa gerisini siz dusunun.

Seriyi tamamen pota altinda verdik. Son maçta Shipp 3 dkk oyundan çikmisti 4 hucum ribaundu vermistik. Baska soze gerek varmi daha.

Tartışmaya gerek yok.Shipp'in büyük hedeflerin oyuncusu olmadığı o kadar net ki

Gerald Fitch´in şutu çok iyidir.Shipp yerine onu alalım,sokak basketboluna dönelim yine.Nasıl olsa sistem ne demi?

Sut=overrated. Ne yani adam'in sutu yok diye vasatmi oluyor? + abartildigi kadarda kötü degil, orta mesafe sutu gayet iyidir.

Shipp ve Shumpert ayni anda sahada oldumu her ikiside daha etkili oluyor. Omar Cook ayarinda bir PG ve 1 düzey -kalipli savunmasi sert- bir uzun + Furkan bu takimi uçurur.

Tekrar diyorum, takimi sil bastan kurmaya gerek yok. Jerry Johnson fb'i tecavuz ediyorsa gerisini siz dusunun.

Seriyi tamamen pota altinda verdik. Son maçta Shipp 3 dkk oyundan çikmisti 4 hucum ribaundu vermistik. Baska soze gerek varmi daha.

Ben sana adam vasat mı dedim?

Şut olması gerekiyor rakip savunmayı açmamız için. Hele hele bu adam kısa bir adamsa bu cezalandırıcı şutları sokabilecek bir adam olması gerekiyor. Shipp iyidir ama şutu olmaması büyük dezantaj.

Lavrinovic'i biz alamazmıydık acaba? Eksiğimiz vardı orada

İki numara pozisyonuna bir hamle yaparız diye tahmin ediyorum.

Bir numarayı da Tutku+Ender şeklinde bırakmamalıyız. Aslında Euroleague garanti olsaydı Partizanlı Jerrells iyi giderdi ama herifi Maccabi istiyormuş. Johnson'ın tarzında penetre üzerinden skor üretebilecek ama onun gibi kontrolü elinden kaçırmayacak bir oyun kurucumuz olmalı bence.

Tutku-Ender

Spanoulis-Shipp-Evren

XXX-Shumpert-Caner

Ersan-Cevher

Pekovic-Andric-Furkan

Geçen yıl Beşiktaş maçlarında izlediğim Likholitov her türlü pota altı sertliği konusunda etki yaratacak bir uzundu.Bence iyi transfer olur.

Likholitov sakatlığından önce ligin en iyisiydi belki de ama sakatlıktan sonra çok düştü Furkan gibi.

Geri
Üst Alt