2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Erkek Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Pota altına alınacak oyuncular için çok büyük paralar ayrılmış. Öyle diyordu Eyüp Abi.

lar ekinden yola çıkarak;

Tutku-Ender

XXX/Shipp-Evren

XXX-Mert-Caner

XXX-Cevher

XXX-Andric-Furkan

Tuku-Ender

D-Wash/XXX/Shipp--Evren

Keselj-Mert-Caner

Fotsis-Cevher

Pekovic-Andric-Furkan

Jaaber nasıl beyler izlemiş biri yorum yapabilir mi ?

De Colo-3 numara-5 numara ve Shipp'in durumuna göre bir 2 numara(Domercant) alınacaktır.3 ve 5 numaralarımızın çok iyi olması gerek.

yabancı transferlerinde iyi oyuncular alınacakrıe suphem yok am bikaç sorum olacak

1-ship kiralık gidecek deniyordu doğrumu ve nasıl bakıyorsunuz

2-cevheri aldık furkan buyuk ihtimalle peki uzun rotasyonu için kerem ya da cemalden birini hatta ikisini de alabilirmiyiz tabi biraz da ersana bağlı yani uzun için 2 turk daha alınacakmı alınmalı mı

3-evren rotasyonda kullanılabilir mi ya da caner yani biraz zayıf kalıyolar deniyo ama ben ozellikle caneri beğeniyorum evren için için sakat deniyo bu oyuncular kalmalı mı sizce

4-haluk ismi hiç geçmiyo kontratı bitti galiba kulubte bi gorev alıcak mı?

5-sizce şampiyonluk şansımız artar mı yoksa gaza gelip hatalı işler yaparmıyız?

bunlar hakkaten kafama takılan sorular

lan bari 1-2 sine cevap vereyeydiniz ya:(:(

lan bari 1-2 sine cevap vereyeydiniz ya:(:(

Ersan'ı unut bir kere,gelmez.Bundan sonra yerli uzun alacağımızı sanmıyorum.Yabancı bir 5 numara gelecek.

Shipp'in sözleşmesi bitti.Sözleşme imzalayıp seni kiralayalım diyebileceğimizi sanmıyorum.

Haluk bu sene tahminen 13. oyuncu olacak.

Gaza gelip hatalı işler yapmayız.Şampiyonluk gelmesi de kolay değil fakat çabamızın bu yönde olacağı kesin.

Evren kalacaktır muhtemelen.

yabancı transferlerinde iyi oyuncular alınacakrıe suphem yok am bikaç sorum olacak

2-cevheri aldık furkan buyuk ihtimalle peki uzun rotasyonu için kerem ya da cemalden birini hatta ikisini de alabilirmiyiz tabi biraz da ersana bağlı yani uzun için 2 turk daha alınacakmı alınmalı mı

3-evren rotasyonda kullanılabilir mi ya da caner yani biraz zayıf kalıyolar deniyo ama ben ozellikle caneri beğeniyorum evren için için sakat deniyo bu oyuncular kalmalı mı sizce

1- Bence doğru olur, ileride devşirebileceğimiz daha iyi oyuncu yok gibi piyasada, onun için kiralanması iyi olur.

2- Kerem olmaz gibi artık, Cemal Banvit'e gidiyor. Oraya yabancı/lar alınır.

3- Kesinlikle kalmalılar, alınabilecek daha iyi yerli kısa yok.

4- Haluk bir sene daha oynamak istiyorum dedi, muhtemelen kalırsa 13. 14. oyuncu falan olur, pek şans bulamaz. Daha sonra bizimle devam eder bence.

5- Ne Oktay Mahmuti ne Hakan Üstünberk kimsenin gazına gelip saçma işler yapacak adamlar değil.

Ersan'ı unut bir kere,gelmez.Bundan sonra yerli uzun alacağımızı sanmıyorum.Yabancı bir 5 numara gelecek.

Shipp'in sözleşmesi bitti.Sözleşme imzalayıp seni kiralayalım diyebileceğimizi sanmıyorum.

Haluk bu sene tahminen 13. oyuncu olacak.

Gaza gelip hatalı işler yapmayız.Şampiyonluk gelmesi de kolay değil fakat çabamızın bu yönde olacağı kesin.

Evren kalacaktır muhtemelen.

eyvallah renktaş

Ersan takas olamazsa yani Bucks'dan başka bir takıma gidemezse kulübüyle görüşüp serbest kalmak isteyecektir. O zaman alabiliriz. Eğer takas olursa gelmez muhtemelen. Zaten menajeri de böyla dedi aynen.

bir Turk uzunun daha alınmasından yanayım ama olmuyorsa illaki cok iyi yabancılar gelecektir

seneye şampiyonluk artık

bir Turk uzunun daha alınmasından yanayım ama olmuyorsa illaki cok iyi yabancılar gelecektir

Kerem Gönlüm niye alinmadi ki? Adam kendi agziyla Galatasaray´da oynamak istiyorum dedi. Ondan iyisini bulabilecekmiyiz ki?

Kerem Gönlüm niye alinmadi ki? Adam kendi agziyla Galatasaray´da oynamak istiyorum dedi. Ondan iyisini bulabilecekmiyiz ki?

Efesle kontratı var malesef.Kontratı olmasa %100 bizdeydi ama.

Ayrıca Nando De Colo iyi olur umarım biten transfer odur.

1-Mutlaka kalmalidir, takimdaki en iyi oyuncularimizdan biri.

2.Pota alti için Cevher ve Furkan yeter yerli rotasyonu için. Bize yabanci lazim oraya.

3.Kalmali, kalacaktirda

5. Insallah yine sil bastan kadro yapmayiz ama oyle olacak gibi duruyor. Zaten takimin 70%'i kalsaydi ustune bir kaç kaliteli yabanciyla banko sampiyon olurduk.

1-Mutlaka kalmalidir, takimdaki en iyi oyuncularimizdan biri.

2.Pota alti için Cevher ve Furkan yeter yerli rotasyonu için. Bize yabanci lazim oraya.

3.Kalmali, kalacaktirda

5. Insallah yine sil bastan kadro yapmayiz ama oyle olacak gibi duruyor. Zaten takimin 70%'i kalsaydi ustune bir kaç kaliteli yabanciyla banko sampiyon olurduk.

hayır olamazdık renkdaş çünkü bu sene efes çok çok iyi bir kadro oluşturmak üzere fener de iyi kadrosuna takviyelr yapıyor yani kesinlikle olamazdıık zaten yerli kadroyu gene koruyoruz önemli olanda o yabancılar bu sene pek iyi değildi bana göre tabi herkesin fikri değişik olur bu konuda bu sene iyi bir şutör olsaydı final kesinlikle 4-2 bitmezdi

hayır olamazdık renkdaş çünkü bu sene efes çok çok iyi bir kadro oluşturmak üzere fener de iyi kadrosuna takviyelr yapıyor yani kesinlikle olamazdıık zaten yerli kadroyu gene koruyoruz önemli olanda o yabancılar bu sene pek iyi değildi bana göre tabi herkesin fikri değişik olur bu konuda bu sene iyi bir şutör olsaydı final kesinlikle 4-2 bitmezdi

Fener'in kadrosu ayni. Efes takviyeler yapiyor ama halen bizim seviyemizde degiller veya FB'nin seviyesinde. Ayrica finalleri kaybetmemiz sutor'le alakasi yoktu. Tamamen pota alti savunmamizin asiri yumsak olmasi. Son maçta 14 hucum ribauntu verdik.

Tutku/JJ

Shipp/Evren

Shumpert/Skorer YABANCI

Üst düzey kalipli ribauntçu YABANCI/Ermal

Furkan/Andriç

'le yine rahat final yapardik.

Simdi takimi sil bastan yapmayiz insallah, ciddiyim istemiyorum. Iyi bir PG, SF ve PF'le kapatilim yabanci transferini.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

Arkadaslar Domercant yok, Furkan tamam ayrıca 1 yabancı oyuncu ile prensip anlaşmasına varılmıs . Yabancı süpriz biri bilgim bu kadar

kop gel malik

Geri
Üst Alt